Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Aktív témák
-
Mostanában asszem ez nem nagyon divat. Úgy tudom, valami valós idő/körökre osztott keveréket sikerült összehozni, tehát nem klikkelgethetünk ész nélkül. (megállítható idővel - szerintem ez nagyon jó ötlet)
Én egyedül azt kifogásolom ezekkel az RPG-kel kapcsolatban, hogy túl sok a legyőzendő ellenfél. Szerintem sokkal hangulatosabb lenne, ha viszonylag kevés ellenfél lenne, akiket kötelező lenne legyőzni, de taktikusan és hosszabban kellene velük "foglalkozni". Az nem lenne baj, ha nem kihalt a terep, lehetne ott mindenféle NPC, vadon élő akármi stb..., csak opcionális lenne, hogy kivel akarunk összetűzésbe kerülni. Talán ez az RPG hasonló lesz, bár néhol azt olvasni, hogy halomra kell aprítani az ellent.
100%-ra gondolom hogy a fenti harc-megvalósítás, gyönyörű változatos helyszínekkel, izgalmas küldetésekkel biztos recept lenne egy jól eladható programhoz.
A Witcher talán az utóbbi kettőben remekelni fog.
Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
100%-ra gondolom hogy a fenti harc-megvalósítás, gyönyörű változatos helyszínekkel, izgalmas küldetésekkel biztos recept lenne egy jól eladható programhoz.
A Witcher talán az utóbbi kettőben remekelni fog.