Hirdetés
Aktív témák
-
Mostanában asszem ez nem nagyon divat. Úgy tudom, valami valós idő/körökre osztott keveréket sikerült összehozni, tehát nem klikkelgethetünk ész nélkül. (megállítható idővel - szerintem ez nagyon jó ötlet)
Én egyedül azt kifogásolom ezekkel az RPG-kel kapcsolatban, hogy túl sok a legyőzendő ellenfél. Szerintem sokkal hangulatosabb lenne, ha viszonylag kevés ellenfél lenne, akiket kötelező lenne legyőzni, de taktikusan és hosszabban kellene velük "foglalkozni". Az nem lenne baj, ha nem kihalt a terep, lehetne ott mindenféle NPC, vadon élő akármi stb..., csak opcionális lenne, hogy kivel akarunk összetűzésbe kerülni. Talán ez az RPG hasonló lesz, bár néhol azt olvasni, hogy halomra kell aprítani az ellent.
100%-ra gondolom hogy a fenti harc-megvalósítás, gyönyörű változatos helyszínekkel, izgalmas küldetésekkel biztos recept lenne egy jól eladható programhoz.
A Witcher talán az utóbbi kettőben remekelni fog.
Aktív témák
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
100%-ra gondolom hogy a fenti harc-megvalósítás, gyönyörű változatos helyszínekkel, izgalmas küldetésekkel biztos recept lenne egy jól eladható programhoz.
A Witcher talán az utóbbi kettőben remekelni fog.