Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Corsair tápok
Aktív témák
-
brownus
veterán
a fantasy rpg-k nem olyan népszerűek sztem, meg alig van 1-2 a piacon, mint a látványos (de le a kalappal előttük!, gyönyörű a grafika az airborne meg a crysisnél is) fps-ek, ott a gyilok a lényeg, az adrenalin, itt meg a játék maga, a hangulat, én jobban beletudom magam élni egy ilyen karakterbe, mint egy harcoló gyilkosba
az utolsó amit végig vittem a f.e.a.r. volt, hát ott majd be szartam párszor... elég volt
bár még a far cry-t és a half life2-őt imádtam régen.túl a 30on már nincs kedvem azon izgulni, hogy melyik fa mögül lőnek hátba
nekem már az ilyen "nyugis" körökre osztott játékok kellenek, amikor 1-1 lépés között kimehetek a kétbetűsbe, vagy csinálok pár szendót, stb
mint mondjuk a HoMM. meg ugye fantasy, és azt még mindig imádom.ps, bár ismerem magam, ha lecserélem az alap hardvereket, úgy is kifogom próbálni a crysist

Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyaralás topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az utolsó amit végig vittem a f.e.a.r. volt, hát ott majd be szartam párszor... elég volt
bár még a far cry-t és a half life2-őt imádtam régen.