Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Hat ez a nap mar ilyen
Nem a bootido lassabb hanem amig az AHCI konfigolas megjelenik majd tovabb lep es utanna bootol. Tehat nem a bootido lassu hanem amig eljut a bootig. Nekem harom SATA vincsim van mind NCQ-s megis IDE modban hasznalom oket, mert zavart hogy a gep bekapcsolasakor nem egybol a logo jott be, hanem a AHCI konfig menuje es eltartott vagy 3-10 mp-ig amig tovabb lepett.
Ez lehet a lapom hibaja 780G de zavart, ezert attertem IDE-re.Megeloztek.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem a bootido lassabb hanem amig az AHCI konfigolas megjelenik majd tovabb lep es utanna bootol. Tehat nem a bootido lassu hanem amig eljut a bootig. Nekem harom SATA vincsim van mind NCQ-s megis IDE modban hasznalom oket, mert zavart hogy a gep bekapcsolasakor nem egybol a logo jott be, hanem a AHCI konfig menuje es eltartott vagy 3-10 mp-ig amig tovabb lepett.