- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
pete_21
üzenetére
Sziasztok!
Epp most fejeztem be egy masik vincsire a sajat gepemen a W7 32 bites valtozat telepiteset.
Elobb a Fontos frissiteseket (ezek kozott volt a Defender is) telepitettem majd megvartam amig felajanlja az SP1-et, azt is feltelepitettem gond nelkul, majd meg egy ket frissitest felajalott mert fel tettem a monitor drivert, ez regi WisualC++ 8 at hasznal azert frissitett meg parszor, viszont addig az Ajanlott frissitesekre ra sem neztem. Nem Automatikuson volt hanem manualis ra allitom mindig a telepites utan a WU-t.
Mitutan meg egyparszor ujrainditottam a gepet es kezzel kerestem Fontos frissitest, es mar nem volt, ekkor csak probabol feltettem az Ajanlottakat, ugy hogy egyszerre kijeloltem.
Gond nelkul telepultek. Volt ido amikor en is elrejtettem az Ajanlottat, mint ahogy Fire/SOUL/CD is teszi es akkor sem volt semmi gondom hogy nem voltak telepitve.
Most csak a proba kedveert tettem fel.
Aktív témák
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest