Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Gaming notebook topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
pete_21
üzenetére
Sziasztok!
Epp most fejeztem be egy masik vincsire a sajat gepemen a W7 32 bites valtozat telepiteset.
Elobb a Fontos frissiteseket (ezek kozott volt a Defender is) telepitettem majd megvartam amig felajanlja az SP1-et, azt is feltelepitettem gond nelkul, majd meg egy ket frissitest felajalott mert fel tettem a monitor drivert, ez regi WisualC++ 8 at hasznal azert frissitett meg parszor, viszont addig az Ajanlott frissitesekre ra sem neztem. Nem Automatikuson volt hanem manualis ra allitom mindig a telepites utan a WU-t.
Mitutan meg egyparszor ujrainditottam a gepet es kezzel kerestem Fontos frissitest, es mar nem volt, ekkor csak probabol feltettem az Ajanlottakat, ugy hogy egyszerre kijeloltem.
Gond nelkul telepultek. Volt ido amikor en is elrejtettem az Ajanlottat, mint ahogy Fire/SOUL/CD is teszi es akkor sem volt semmi gondom hogy nem voltak telepitve.
Most csak a proba kedveert tettem fel.
Aktív témák
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest