Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Hobby elektronika
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyomtató topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én fel is teszem mindig.
Én úgy vagyok vele, hogy nem hülyeségből adják ki. Jó persze előfordulnak kompatibilitási hibák, de előbb-utóbb mindenre lesz megoldás. Mellesleg előfordul, hogy lefagy pl. a sidebar-om, gondolom ilyesmiket javíthatnak az ilyen frissítések. Akkor meg miért ne tegyem fel...?(#44804) Steelmanus: Láttam vasárnap, hogy sokan szenvedtek a hétvégi update-csomaggal, nem akarta feltenni sokaknak, fagyott stb. Nálam is, miután az egyik updatet 3 és fél órán keresztül "telepítette", és megszakítani sem tudtam, adtam neki egy restartot. Utána már felmentek (egyedül a Defender frissítését nem tudta, de azt már normálisan kiírta, és újbóli próbára már ment). Szóval tényleg valami gáz volt velük...
Viszont SymbianOS-nek nem ezekkel lehetett a gondja, legalábbis, ha a másik gépen már hetekkel ezelőtt csinálta, akkor ott nem ezek a frissítések kavartak be.
Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Windows 11
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Bittorrent topik
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én úgy vagyok vele, hogy nem hülyeségből adják ki. Jó persze előfordulnak kompatibilitási hibák, de előbb-utóbb mindenre lesz megoldás. Mellesleg előfordul, hogy lefagy pl. a sidebar-om, gondolom ilyesmiket javíthatnak az ilyen frissítések. Akkor meg miért ne tegyem fel...?