Hirdetés
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD FX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Sajnos elég sok, amúgy primitív progi létezik, ami telepítéskor automatikusan visszaállítási pontot hoz létre. Ha valaki ebbe beleszalad, akkor nem kell csodálkozni, hogy hova tűnt az 10 giga...
Persze nem gond, ha valaki használja, csak arról ne feledkezzen el, hogy a visszaállítási pontokat is illene karbantartani, amin ez esetben azt értem, hogy ha a masina kifogástalanul műxik egy jó ideje, akkor elég csak az utolsó visszaállítási pontot megtartani(persze ha más nem indokolja a többit), mert csak a helyet foglalja.
Akit meg esetleg érdekel a dolog, annak karbantartáshoz meg egy jó kis külső cucc: System Restore ManagerUI: Én magam élből kikapcsolom a W7 telepítését követően...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(nyilván azért, mert más "technikát" használok helyette)
Aktív témák
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Horgász topik
- Revolut
- Apple Watch
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD FX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze nem gond, ha valaki használja, csak arról ne feledkezzen el, hogy a visszaállítási pontokat is illene karbantartani, amin ez esetben azt értem, hogy ha a masina kifogástalanul műxik egy jó ideje, akkor elég csak az utolsó visszaállítási pontot megtartani(persze ha más nem indokolja a többit), mert csak a helyet foglalja.