Hirdetés
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
veze
őstag
van egy Freecom Classic SL Network Drive -om amit eddig XP oprendszeres gépek használtak belsö hálon. mindegyikre fel kell telepiteni a driverét, aztan mountolni (read-write modban) és bármelyik gépröl olvasható. irható.
most egyik win7-es oprendszeres gépre is elérhetövé akartam tenni, feltelepitem a driverét mountolnám read -write modban de nem engedi..Azt irja más gép már használja ilyen modban én csak read only módban kapcsolodhatok hozzá. egyutal a RW-módban csatlakozott gépek monitorára küld egy ablakot hogy szeretne csatlakozni RW modban a win7-es gép , jóváhagyja e.. Nosza hagyjuk jóvá.. és lám csatlakozott RW-ben... igen ám de csak akkor ha minden már csatlakozott gép jóváhagyja.. és ha jová hagyjak akkor mindröl leválassza
és csak sajat maga van csatlakozva..RW modban. ha egy másik XP-s gépröl ismét akarok, akkor kiirja hogy már csatlakozva van igy más gép én csak read only csatlakozhatok.. egyidöben a win 7-es csatlakozott gépre küld egy üzenetet hogy jováhagyja e.. ha igen akkor csatlakozhat az xp másik gép ( vagy gépek) de akkor leválassza a win 7 röl..
és a probléma adott. miért van az hogy win 7 -es gép belépésekor win7-xp relácioban vagy - vagy alapon enged csak csatlakozni egyik vagy másikat read write modban?
xp -xp esetén akarhány csatlakozhat így..
hogy lehetne megoldani hogy minden gép beleértve win 7 is RW kapcsollodjon hozzá?
a win7 gépen nincs felhasználo külön felvéve, se jelszo, bekapcsoláskor nem kér ilyeneket , csak egyszerüen betölt és kész
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Le Mans Ultimate
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Arc Raiders
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest