Hirdetés

Aktív témák

• veze

őstag

van egy Freecom Classic SL Network Drive -om amit eddig XP oprendszeres gépek használtak belsö hálon. mindegyikre fel kell telepiteni a driverét, aztan mountolni (read-write modban) és bármelyik gépröl olvasható. irható.
    most egyik win7-es oprendszeres gépre is elérhetövé akartam tenni, feltelepitem a driverét mountolnám read -write modban de nem engedi..Azt irja más gép már használja ilyen modban én csak read only módban kapcsolodhatok hozzá. egyutal a RW-módban csatlakozott gépek monitorára küld egy ablakot hogy szeretne csatlakozni RW modban a win7-es gép , jóváhagyja e.. Nosza hagyjuk jóvá.. és lám csatlakozott RW-ben... igen ám de csak akkor ha minden már csatlakozott gép jóváhagyja.. és ha jová hagyjak akkor mindröl leválassza :Y
    és csak sajat maga van csatlakozva..RW modban. ha egy másik XP-s gépröl ismét akarok, akkor kiirja hogy már csatlakozva van igy más gép én csak read only csatlakozhatok.. egyidöben a win 7-es csatlakozott gépre küld egy üzenetet hogy jováhagyja e.. ha igen akkor csatlakozhat az xp másik gép ( vagy gépek) de akkor leválassza a win 7 röl..
    és a probléma adott. miért van az hogy win 7 -es gép belépésekor win7-xp relácioban vagy - vagy alapon enged csak csatlakozni egyik vagy másikat read write modban?
    xp -xp esetén akarhány csatlakozhat így..
    hogy lehetne megoldani hogy minden gép beleértve win 7 is RW kapcsollodjon hozzá?
    a win7 gépen nincs felhasználo külön felvéve, se jelszo, bekapcsoláskor nem kér ilyeneket , csak egyszerüen betölt és kész

Aktív témák