- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
van egy Toshiba netbookom, gyárilag előre telepített Win7 home prem OA 64bit, hun.
Aida szerint a termékkulcs nem ugyanaz ,mint a gép alján lévő matricán.
ha vmikor egy tiszta rendszert szeretnék telepíteni, akkor van esély arra h egy másik win7 home prem képfálj erre megfelelő lesz és elfogadja a kulcsot ? beszéltem már pár szerelővel ,de mindenki mást mond. 1ik szerint szerezzek egy win7-t mindegy milyent ,mert majd a kulcs megadása után a telepítő felismeri melyikhez jó a kulcs, másik szerint pedig ezen spéci Toshiba win7 van és csak ugyanilyen jó, ahhoz pedig nem kell kulcs sem
úgy tudom van Retail azaz dobozos és OEM verziók.ez pedig OA. tudom melyik mit jelent, csak azt nem h most a matricán lévő kulcs melyikhez lenne megfelelő.a gyártótól csak olyan lemezt lehet igényelni, ami már nem tiszta, azaz tele van pakolva mindenféle próbaverziós programmal, ami nekem sosem kéne...
ezért vettem drágábban ezt a gépet h eredeti windows-om legyen.
Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- NBA és kosárlabda topic
- Tőzsde és gazdaság
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bioshock 2 Special Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- 44999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
úgy tudom van Retail azaz dobozos és OEM verziók.ez pedig OA. tudom melyik mit jelent, csak azt nem h most a matricán lévő kulcs melyikhez lenne megfelelő.