Hirdetés
Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nagy nehezen vért pössentve sikerült úgy telepíteme a win7-et SSD-HDD (mindegyik "szűz")-re, hogy végül az az átkozott 100MB-os "Rendszernek fenntartott" partíció nem jelent meg.
Kérdéseim a következők:
1 Kód beírás-online regisztrációt hányszor lehet eljátszani ugyanazon gépen (hardver elemek változása nélkül)? Én már 1 töltényt ellőttem, de most újra telepítettem....
2. Vistáig több mint 10 éve a GHOST mentést és baj esetén a visszatöltést használtam, ilyen olyan (DOS, Hieren's) boot floppy, CD-ről indítva, elfelejtve a rendszer visszaállítást. Ez win7 alatt SSD-re telepítetten is működhet?
Van javasolt jobb program a komplett (HDD-SSD-partíció-stb. mentésre, visszaállításra) mint a Ghost? Illetve a Win7 hasonló funkciója korrektül működik? Pl. most zéró állapotban elmentem vele a rendszert, aztán telepítek minden szarságot, szétcseszem a Win7-et, de még el tudom indítani a Win7 visszaállítást, akkor vissza fog állni a zéró állapot az SSD-n?
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest