- Miért tűntek el a buta tévék?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
nandude
tag
Üdv! Van egy "kis" lassulós probléma a gépemmel. Pár hete nagyon lassúnak találtam, éppen a L4D2-vel játszottam, és elkezdett laggolni nagyon. Újraindítottam a gépet, de már a leállítás és a bootolás kb 10 percet vett igénybe (egy újraindítás általában max 1 perc). Utána a rendszer is ilyen volt, nem tudtam rendesen megnézni egy filmet se a gépen, mert akadt. Rájöttem végül, a winyóm két partíciója 25 %-osan töredezett volt. Nyomtam rá valami optimilázós defragot, telt vagy 6 órába, aztán jól ment a gépem. Most egy pár órája viszont újra elkezdett borzasztóan akadni a gép. Media player classic-kal néztem egy filmet, közben ment az Opera és az MSN. Elkezdett brutálul akadni a lejátszó, és a többi program is fél perc késéssel reagált. Újraindítottam a gépet (ami megint beletellett 10 percre, inkább el is mentem fürdeni lol ) és most rendesen megy. A winyó nem annyira töredezett most.
A memóriát és a procit se zabálta semmi se olyan mértékben hogy probléma legyen. Az AVG és az Eset Smart Security is átscannelte a gépet és semmit se talált. Nem tudom miért akar megint így belaggolni a gép, de remélem ti tudjátok mi lehet az oka...
A gép (nem valami erőmű de gépnek gép):
CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+
Rendszermemória 2048 MB (DDR2 SDRAM)
Videokártya ATI Radeon HD 4600 Series (1024 MB)
A rendszer meg 32 bites windows 7 professünel
Aktív témák
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Miért tűntek el a buta tévék?
- MIUI / HyperOS topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 11 Pro 64Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest