Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Léghűtés topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Modding és elektronikai kérdések
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Hali találkozott már valaki azzal hogy a windows 7 64 bit rendszeren használt 64 bites explorer 8 nem tudja telepiteni az adobe flash playert?A sima nem 64 bites explorer 8 (ugyanis van egy ilyen és a másik mondjuk ezt sem értem) simán telepiti és használja a 64 bites pedig csak állandoan kérdezgeti hogy telepitem -e de nem telepiti csak kérdezgeti ha olyan oldalon vagyok ami igényli.A másik kérdésem nem tudja valaki hol lehetne egy TP-LINK TL-WN422G USB wifi stick hez drivert találni?Egy napja keresem a gugli ban de semmi a saját lemezén pedig csak wista és xp driver (ami kompatibilitási gondokkal küzd) van de én nagyon szeretném win7 alatt is használniEsetleg tudtok egy megbizhato oldalt ahol win7 re van sok sok progi?
Köszönöm a válaszokat
.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.