Hirdetés
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Pontot érő javaslat, de ha lehet, hanyagolnám az újratelepítés, így is 15 GB adat vár a régi újratelepítésekből, amit szét kellene szortírozni. Ezt csak a legultolsó esetben tenném meg.
Biztos vagyok benne, hogy valahogy meg lehet oldani, hogy működjön, hiszen ott van a win7 érintetlenül, ahogy volt, ezért is nem barmoltam bele. Annyi történt, hogy az MBR elszállt, de azt meg telepítőlemezből helyre kellene tudnia állítani. Ezért nem értem, mi a gond. És hogy milért nem jó a fixmbr, és hogy mit jelent az a misztikus "element not found" hibaüzenet.
A legújabb ötletem az, hogy az üres partíció kap egy natúr XP-t, majd win7 startup recovery, és ezek után valahogy kíméletesebben eltávolítani az XP-t, hogy utána egy startup recoveryvel működjön a 7-es magában. Csak nem tudom, mi lehetne ez a kíméletesebb eltávolítás. De a legjobb az lenne, ha a jelenlegi felállásban valahogy meg tudnám oldani, és nem kellene megint xp-t tolni rá.
Aktív témák
- Spórolós topik
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest