Aktív témák
-
need
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
nekem a vista kimaradt az életemből így én ezt a Backup dolgot nem ismerem!
Láttam hogy van a win 7 ben ilyen lehetőség és csináltam biztonsági mentést a win 7 röl gondoltam hogy majd jó lesz 1x! kb 30 gb lett a mérete
Van helyre állító lemezem is persze..és jött a össze omlás és helyreállító lemezt betettem először nem talált helyet hogy hová karom vissza tenni akkor toltam neki a raid drivert akkor felismerte a javítandó op rendszert kérte a helyet hogy hol van a biztonsági mentést és na onnan nem történt semmi nem értem melyik filest akarja beolvasni a backup könyvtárból vagy melyik filesre van szüksége!
a kérdés második része pedig arról szól hogy ha fel van frissen telepítve a win 7 akkor ezt a biztonsági mentést (mert ebben már minden benne van tehát minden eszköz fönt van) van e lehetőség hogy a win 7 be ezt bele rakjam vagy is hogy ne kelljen félnapig telepíteni a sok xart ami kell! jól körbe írtam remélem érted?
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest