Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Maksifül

    senior tag

    32bit-es XP-t Win7 64bit-re cseréltem.

    Innentől kezdve az egyik - 2 partícióra osztott - ATA merevlemezemnek az egyik partícióját nem lehet használni. Látja az intéző is, meg a TC, de a meghajtó nevét már nem írja ki, és használni sem lehet. Csak TC-ben, mikor rákattintok, azt írja ki, hogy a Hozzáférés le van tiltva. Itt lehet "OK" vagy "Rendszergazdaként" közül választani. Ha utóbbit választom, akkor Megkérdezi, hogy használja-e a Total Commander Administrator Tool-t? Ha engedélyezem, akkor hozzáférek a meghajtó teljes tartalmához /intézőben még ezután sem!/, de csak addig, míg ki nem kapcsolom a TC-t. Új TC indításakor ugyanezt a műveletet végig kell csinálni.
    Hogy tudnám a fenti problémát orvosolni? Hogy lehet az, hogy a HDD másik partíciója gond nélkül használható?

    Valamint van egy Verbatim külső vinyó csatlakoztatva a géphez ESATA-n keresztül. Az XP-vel hiba nélkül működött, Win7 alatt viszont hol látszik, hol meg nem. Bekapcsolom a vinyót, bekapcsolom a gépet, s jééé, tudom, használni... aztán órákkal később már nem látom a TC-ben sem, restart sem segít megjeleníteni, csak talán az, ha rendesen kikapcsolom a gépet, majd újra be.
    Ennek mi lehet az oka, és mi a gyógyír vajon?

    Köszönöm a segítségeteket!

    Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

Aktív témák