Hirdetés
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Elméletileg kész.
Kérdeznék még 1-2 dolgot, hogy miért csak "elméletileg".
Akkor a vezérlőpultban belementem ebbe a biztonsági mentés és visszaállítás dologba.
A bal oszlopon volt a lemezkép létrehozása menü, elkezdtem.Kérdezte hova akarom: mondom: D
Kérdezte miről akarom: auton bepipálta a 100MB-ot, meg a C-t. A furcsa, hogy itt már nemigen volt lehetőségem a C-n belül finombeállítani, hogy mit akarok, ezért így komplett C maradt, de jó ez így nekem. Esetleg a Home premium ezt nem tartalmazza? Vagy én siklottam át felette gyorsan?
Mégegyszer kérdezte, biztos ezeket akarom?
Igen, majd elkezdte. A vége előtt kérdezte a cd-lemezt. Mondom legyen. Az is elkészült, OK, a mentés is kész, OK, bezárás.2. furcsa dolog: ahol elkezdtem ezt az egészet, ott van egy ilyen:
Visszaállítás
A Windows nem talált biztonsági másolatot a számítógéphez
3. létrejött a D-n a WindowsImageBackup mappa, de ha rámegyek, azt mondja üres.
Mondjuk ha belépnék, akkor valami jog kellene neki, így inkább be sem léptem. De mintha a D-n csökkent volna a hely, így azért szerintem mégis csak sikerült. 
Jól csináltam mindent?

Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI 3090 24GB
- Lenovo Legion 5 pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest