Hirdetés
Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Gigabyte MA-770-UD3 (rev. 1.0) -as alaplapom van. Kb. egy hónapja Vistáról áttértem Win7 (x64) -re. Egy jó darabig minden okés volt. Durván 1-1,5 hete a Win betöltése után az értesítési területen található hálózati ikonon sárga háromszög (benne felkiáltójellel) jelent meg Nincs hálózat hibával. Gép újraindít, elsőre semmi, másodjára okés lett. Másnap újra ez azzal a különbséggel, hogy hiába indítottam újra a gépet semmi sem történt, nem talált hálózatot. Kábelt ellenőriztem, még ki is cseréltem egy vadonat újra, nem ez volt a hiba. Utána jött a modem/router, nem az volt a hibaforrás. Lan driver telepítőjét elindítottam, javítás opció kiválaszt, utána jó lett. Azóta ezt csinálja,minden bekapcsolás, újraindítás után ezt kell csinálnom, hogy legyen internet.
Másnál is előfordult már ilyen probléma ?
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest