Hirdetés
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Az új New War quest nekem nagyon tetszett, érdekes volt látni a greneert meg a corpust. A Teshines rész is szuper volt és amikor a drifter szál ment már kezdtem örömködni,
SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-
de aztán ahogy vége lett a questnek realizálódott hogy megint nem kaptunk semmi új funkciót vagy tartalmat. A quest alatt láttunk egy csomó új mechanikát pl az új ajtó hacket (ami agyfasz amúgy
) vagy ugye a frakcióküldetéseket, teshin "rope" mechanikáját, vagy a driftert de ezek közül semmi nem jelenik meg az alap játékban. Miért?Én arra számítottam, hogy a new war tényleg háborút jelent és hogy a sentientek legyalulják a rendszert és a háború miatt jönnek új dolgok. (pl amikor a 3 bosst kellett leölni ott látszódtak is a piros node-ok, már akkor hypeolódtam, hogy kapunk egy csomó új tilesetet, roncs corpus shipeket és ostrom alatt álló greneer állomásokat, de nem kaptunk) A Drifter létjogosultságát se értem igazán. Milyen jó lett volna egy drifter talent fát kapni (mint a tenno sulik) ami a gerilla/szabotázs mechanikára épült volna. Pl a sentientek kiszúrják a frameket és csak a drifterrel tudsz bemenni helyekre/csinálni dolgokat. Ez így jelenleg nem több mint egy tenno skin. Aztán ezek a kihagyott ziccerek helyett kaptunk 2 bountyt egy új nyersanyaggal... meg pár új cuccot... jah meg tavaszodik fortunán. Háború meg sehol. Ha értékelnem kellene a story quest 10/10 az "ingame" content meg 10/1 
Ebben a topicban miért nincs spoiler gomb?

[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Ubuntu Linux
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Apple watch Ultra 2 megkímélt acél szíjjal
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) vagy ugye a frakcióküldetéseket, teshin "rope" mechanikáját, vagy a driftert de ezek közül semmi nem jelenik meg az alap játékban. Miért?