Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Célegyenesben a Yettel TV
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Az új New War quest nekem nagyon tetszett, érdekes volt látni a greneert meg a corpust. A Teshines rész is szuper volt és amikor a drifter szál ment már kezdtem örömködni,
SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-
de aztán ahogy vége lett a questnek realizálódott hogy megint nem kaptunk semmi új funkciót vagy tartalmat. A quest alatt láttunk egy csomó új mechanikát pl az új ajtó hacket (ami agyfasz amúgy
) vagy ugye a frakcióküldetéseket, teshin "rope" mechanikáját, vagy a driftert de ezek közül semmi nem jelenik meg az alap játékban. Miért?Én arra számítottam, hogy a new war tényleg háborút jelent és hogy a sentientek legyalulják a rendszert és a háború miatt jönnek új dolgok. (pl amikor a 3 bosst kellett leölni ott látszódtak is a piros node-ok, már akkor hypeolódtam, hogy kapunk egy csomó új tilesetet, roncs corpus shipeket és ostrom alatt álló greneer állomásokat, de nem kaptunk) A Drifter létjogosultságát se értem igazán. Milyen jó lett volna egy drifter talent fát kapni (mint a tenno sulik) ami a gerilla/szabotázs mechanikára épült volna. Pl a sentientek kiszúrják a frameket és csak a drifterrel tudsz bemenni helyekre/csinálni dolgokat. Ez így jelenleg nem több mint egy tenno skin. Aztán ezek a kihagyott ziccerek helyett kaptunk 2 bountyt egy új nyersanyaggal... meg pár új cuccot... jah meg tavaszodik fortunán. Háború meg sehol. Ha értékelnem kellene a story quest 10/10 az "ingame" content meg 10/1 
Ebben a topicban miért nincs spoiler gomb?

[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Célegyenesben a Yettel TV
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) vagy ugye a frakcióküldetéseket, teshin "rope" mechanikáját, vagy a driftert de ezek közül semmi nem jelenik meg az alap játékban. Miért?