Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
+ 25%
++ 50%
+++ 75%
-25%
--50%
---75%
tehát általában egy neminek warframenek van egy sima HP-ja (infestd típus) plusz az armor (ami ferrite). A HP típust általában érdemes ignorálni mert azt általában tökmindegy milyen sebzéssel de hamar le lehet darálni a gond általában az armorral szokott lenni. Ami ebben az esetben Ferrite ami ellen a Corrosive 75% extrát sebez.
Amúgy dobj egy ingame nevet ha PC-n vagy, most épp warframe böjtölök de ha fent leszek éppen tudok segíteni pacsilanden. -
Ry0K3N
senior tag
fogalmam sincs miért emlékeztem úgy hogy tier 3 ban volt minden alkatrésze
rég vót má#8895
Az érméket lehet halmozni, nem kell egyből felhasználni. Így felételezem már egy érmével rendelkezel küldetés kezdetekor mert általában a kezet előbb találod meg és a pali mindig később spawnol be de addigra már rég végzel a kézzel
Mesa ultival kinyír mindent, ja és energiatöltő pizza legyen. Meg ha éppen nincs ellenfél fel lehet szedegetni két ulti között a shardokat. -
Ry0K3N
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Ha nézed a küldiket és ott van rajta egy világoskék granum ikon akkor azok a pályák a corpus ship tilesetesek. A kéz nem mindíg100%-ban spawnol, vagy legutóbb még nem volt 100% volt, plusz a pali ami dobja a Crownt. Az hogy milyen szintű crown kapsz az a adott szinttől függ (0-15, 16-30, 30+).
Mivel a proteához a legmagasabb crown kell így legegyszerűbb farmolás Pluto Hydrán van, ha lehet egy elfogadhatóan kibuildelt Mesával. Kb 5 perc alatt megvan egy kör. Start -> kéz megkeres megcsinál max szintre és/vagy capture target -> crownt adó palit megvár megöl -> exit és kezded előről.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Ilyenre nem emlékszem én sem. Ampnál összerakod, felhúzod 30-ra, guildeled. Guildeléssel megkapja a végső erősségét és még egyszer kihúzod 30 ra az XP-ért. De azt hiszem egy korábbi peccsel már guildelés előtt megkapja a végső statjait, nincs legyengítve.
Waverider folyamatban...
Azt rengetegen utálták
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Ha megnézed a profliodat ott listáznia kell majdnem cuccot ami bent van a játékban és kihúzható 30 ig. Olyannal nem találkoztam még hogy elfelejtett volna valamilyen item progresst.
Tokenek: Nem tudom hol tartasz a questben ott de elvileg mindenkivel tudod kéne beszélni és ott jelzi miért is adják a tokeneket. Robot ásványokat kér. Father növényeket. Son befogott állatokat. Daughter, neki halászni kell. Grandma, neki a többi családtag tokenjei kellenek és úgy váltja be a sajátjára.
Operátor fegyver: itt nem sokminden változott csak annyi hogy lehet Siroccod is ami egy pisztolyszerű AMP de sokan csak skinnek használják a questline után.
Foundry: jelzi ha már valami maxos, ha jól emlékszem
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Minden nem Prime framet meg tud enni és abból kivonja egy képességét (ez minden framenél fix melyiket). És azt a képességet be tudod állítani egy másik frémed bármely képessége helyére. Pl megeteted a rhinot, az Roar képességét adja és ezt bármelyik másik frémed bármely ablility helyére be tudod tenni.
-
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Gyere inkább néha Discordra, segítünk

Pont van egy másik kvázi új tagunk is.
A new player experience nagyon szar hacsak nem olvas el egy lexikont az ember előtte. -
Ry0K3N
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hogy értve hogy másik karaktert?
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
parasutyo
üzenetére
Minél többször bököd meg annál nagyobb szintje lesz és több bolygóra terjeszkedik ki. Ha nem bírsz vele ott a recruit csatorna, csak hirdess meg egy murmur Hostot és jó eséllyel az egyik önkéntes egy mesa lesz aki szétpacemakerezi bármely lich arcát.
Ha meg nem tudod még a rúnaszavakat csak csatlakozz be az egyik murmur hostba, ezeket szinte folyamat hirdetik. Egységben az erő. -
Ry0K3N
senior tag
Ez nagyon jó, visszajövök játszani jópár hónap után. Mondom t4 survi essünk neki, 4x beesek a textúra alá bladestorm közbe egy meccs alatt. Azt hiszem most kiérdemelte az uninstallt. Régen hetente ha egyszer beestem, azt lekönyveltem mondván megesik az ilyesmi. Na de ezzel ne basszanak már fel hogy 1 pályán ez megesik 4x most meg.
-
Ry0K3N
senior tag
Ez a tactical alert jól folytatódott. Nagymellényes MR18 Ecal Prime palyer úgy gondolja hogy ő most Dracózik egyet az impact damages radial jav buildjével de elvérzik fél perc alatt. Erre kilép host migration és maradunk ketten egy random loki playerrel.
Hát nem gondoltam volna végigcsinálom

[link] -
Ry0K3N
senior tag
válasz
okezsoke
üzenetére
Prioritások:
-Rhino Frame: Vénusz bossból esik, kezdőknek legjobb frame
-Braton: Kreditért megvehető fegyó és jobb mint bármelyik kezdő vacak, ha van ismerős aki le tud vinni pár t1 voidra semmi perc alatt összeszeded rá a kreditet
-Serration mod: kezdőnek sajnos nehezen férnek hozzá de ennek a modnak a felhúzása jelenti majd azt milyen mértékben is fogod kibírni az egyre nagyobb szintű ellenfeleket. Ha van egy ismerős egy felesleges ilyennel meg tudja nagyon könnyíteni a dolgodat.Pár tipp:
-ha megvannak az elementál modok kombináld őket (pl: toxic+electric=corrosive)
bővebb infó működésről itt:[link]
Grineer ellen radiationt, Corpus ellen magneticet, Infested ellen corrosiveot érdemes buildelni.
-amit sok kezdő félreért hogy nem attól függ a fegyvered ereje milyen szintű hanem hogy a benne lévő modok milyen erősek, ezért fontos a serration mod mielőbbi megszerzése és felhúzása.
-a kezdő platinumot waframe slotra vagy fegyó slotra költsd el vagy krumplira
most így egyenlőre ennyi juteszembe -
Ry0K3N
senior tag
Megjött a steam sale, warframe pacckok is le vannak árazva -50-el.
-
Ry0K3N
senior tag
Lényegében igen. De bármit lerombolsz a nyersanyag nem vész el azt újra be tudod fektetni de csak a dojo építésébe vagy research-be.
Amúgy nem olyan vészes a formamennyiség ami kell. Egyedül is simán fel lehet építeni egy full dojót ha már van mögötted pár száz óra játékidő. -
Ry0K3N
senior tag
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Oh én igen sokat használom a LoS-os powereket, eléggé meg is lepődöm néha hogy egy kis darab korlát vagy egy lépcső egyszerűen losba teszi a delikvenst.

STO: warframenek jelenleg 10x annyi palyere van csak online. Ezt mindennek nem nevezném csak sikeresnek nem
Firefall: még annyi palyer sincs mint STO-nak
Warface: dettó mint feljebb
ezek mindenek csak nem sikeresek, ha nem tudnak kialakítani egy játékosbázistTartalomért nem fizetsz, a tartalom azért van hogy itt tartson és fizess egyéb dolgokért. Manapság így mennek a dolgok.
Más: valaki nem akar T4 Ext keysharet? Hiányzik egy Bo alkatrészem.
-
Ry0K3N
senior tag
Na megjött az új hotfix.

Most mindenki lenyugodhat.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Miért mégis mekkora nerf az már?

Most tényleg? Mintha azon múlana az egész. Röhely ez az egész amit levágnak a palyerek.Excalibur majd megkapja a maga kis dolgait idővel meg a többi frame is most épp elég az hogy az ugrás képessége is totál haszontalan lett mert ugyanazt meg tudod csinálni energia nélkül is ráadásul gyorsabban.
Egy free to play játéknál nem lehet mindent kijavítani az nem úgy működik, a tartalmat meg kell csinálni mert különben nem tudják fizetni a számlákat ha nem halad a játék. De ha mondasz egy másik free to play játékot ahol érkeznek új tartalmak és mindent ki is javítanak és balanceolt és sikeres igazat adok neked. Csak egyet mondj olyat egyetlen egyet.
Hogyhogy nem megy a felugrás? 1 hete még vígan blindolgattam és javelineztem a jónépet a magasból. A pályák egy része meg valóban nem üres tér de az nem jelenti azt hogy nem lehet arrébb menni vagy megvárni őket egy másik teremben és ott lenukeolni őket ahol elég csak egyszer megnyomni a gombot

-
Ry0K3N
senior tag
Viver az amikor grindolva farmolod a sindicate pontokat ha már ott tartunk mi mit is jelent valójában.

LoS sosem okozott nekem gondot egyik frammel sem most hogy meg bejött az aerial slash még úgy sem kellene hogy gondot jelentsen senkinek sem mivel a legtöbb ability aktiválható ugrás közben.
A nem túl népszerű frameknek rework kell mert jelenleg oka van hogy nem használják. -
Ry0K3N
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Olvastam a fórumokat és túl sok a rinyáló kisgyerek.
Azoknak a frameknek tökmindegy így is szarok voltak eddig is. Viver exploiton kívül nem használták semmire sem, így is rájuk férne egy rework. És most azt várod azonnal megoldanak mindent 2 nap alatt? Hogy kijavítják egyből neked a frameket hogy minden területen használhatóak legyen? Hogy kijavítják a mob spawnt és a sidicate pontokat? Szerinted ez 2 órás munka egy olyan játéknál amivel 10k felett van az állandó játékosszám?
A LoS rinyát meg végképpen nem értem miért lesz egy frame ettől überbrutáltáp. A nagy nyílt terepen ahol általában tölti az ember az idejét voidban biztos sokat segít."Amúgy a Syndicatet teljesen mindegy, hogy 1 nap vagy 1 év alatt tolja ki valaki, mert semmi használható nincs benne."
Akkor meg minek megy a rinya hogy nem lehet sindicatet farmolni? x)
Ez jelenleg a legjobban túlreagált dolog eddig a warframeben. -
Ry0K3N
senior tag
A teszterek dolga lenne azt kiszámolni nem a deveké. A teszterek meg jelen esetben mi vagyunk

Igen így akarják megtartani a veteránokat hogy legyen mit csinálniuk de most egyszerűen kicsit sok reput állítottak be azt ennyi. Mellesleg hozzáteszem wowba többet farmolsz 1 repuért, ogrila 2 hónapig tartott csak úgyhogy nem értem miért vannak sokan ennyire kiakadva
-
Ry0K3N
senior tag
A probléma itt nem az hogy át megy vagy nem megy át a falon, ha 10000 pont kellene összesen akkor is exploitolnák az emberek. Az exploit meg nem megoldás semmire sem de a játékosok nem várnák meg ám míg kicsit optimalizálódik a helyzet hanem visítva nekiállják döngetni az ajtót DE-nél.
Meg DE sem tudta mégis mennyi grind kell hogy kimaxolja az ember a reput mert még nem csinált ilyesmit, ez meg mindig később derül ki tesztelés után hogy mégis mi lenne az optimális. Mindig is így csinálták ezután is így fogják csinálni, kidobnak valamit figyelik a feedbacket és utána korrigálnak rajta. De egyesek annyira túl tudják reagálni hogy az már komikus. -
Ry0K3N
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Jajj most nem lehet falon át exploitolni és kigrindelni 3 nap alatt a reput. Aztán meg sír utána a delikvens hogy mennyire szar a DE hogy a sindicate sem ér semmit sem mert 3 nap alatt kirepuzta.
Most lényegében vivieren kívül hol láthatóak az aktuálisan nerfelt framek? Sehol. Ugyanúgy nem használja őket szinte senki. Meg a sindicate repuk sem azért lettek beletéve hogy 3 nap alatt kiexploitolja az ember.
Látni ezt a sírást mindenütt számomra igen vicces.
Az emberek mindig mindenhol a legkönnyebb utat akarják bejárni minden MMO-ban, a lehető legkisebb befeketetéssel epixet lilát egyebet kapni és megy a rinya ha nem mehet másképpen nekik. -
Ry0K3N
senior tag
Pedig Ash egy rohadt jó frame csak sokan nem tudják hogy buildeljék vagy nem tudják jól bebuildelni.
Kerestem Ash játékosokat T3 defre, recruiton kikötöttem hogy bladestorm buildet hozzanak, erre a szerencsecsomagok bejönnek bow fegyókkal vagy ogrissal lövöldözni és 3 percenként elnyomnak egy bladestormot ott szerencsétlenkedve aminek az a vége hogy összeszednek 2-3% damaget a végén. -
Ry0K3N
senior tag
Uuu phorid jupiteren. Neural sensors here i come!
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Néha az az egyetlen megoldás. Napi küldiknél is ha van sabotage meg capture szólózom. Nincs kedvem várni a mögöttem spawnoló Yologamer1337-et míg 3 perc alatt odaketymereg az ajtóhoz amit egyedül nem tudok kinyitni.
r00r1 : abba mi a kihívás hogy én megcsinálom neked?

-
Ry0K3N
senior tag
Apropó. Aura slotot is lehet már swappelni. Mehet az energy szifon mindenhova.

-
Ry0K3N
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Én nem értem az a küldetés miért okozott mindenkinek annyi gondot. Először bemegyek, ott van 3 friss moddolatlan palyer 400/400 körüli friss ropogós archwing HP val hogy na majd ők a janik megcsinálják a küldit. 2 perc után halott midegyik.én meg abortolom. Redditen tanácsolták szólóban egyszerűbb. Oké nézzük meg. Simán megvan minden gond nélkül, kapok 7 bizbaszt a 2 mellé és ennyi volt az egész archwing rész limbóhoz nekem.
Szóval TL
R verzió : szólózzátok de azért nem árt felkészülni (rhino + armor healt shiled modok azért nem árt) -
Ry0K3N
senior tag
Az új aerial slasht meg nem említi senki? Pedig ez a mostani update legjobb dolga. Most elérek helyeket.

Csak még nem jöttek rá a playerek hogy használják.
-
Ry0K3N
senior tag
-
Ry0K3N
senior tag
Ma mentünk egy vicces vault runt. Nem egészem 5 másodpercel kezdés után ahogy kiugrottunk kezdőhelyről 4 ből hármunknak sikerült egyből meghalnia.
-
Ry0K3N
senior tag
Hát szép nagy bughalmaz lett az új peccs archwing részlegen, de azért az a javukra legyen mondva már a 6. hotfixet dobják ki és van egy érzésem kapunk még jópárat hétvégéig.
-
Ry0K3N
senior tag
Holnap 13:00 körül U15 várható ha minden jól megy. Ami biztos hogy nem következik be ezért este nézzetek majd rá

Akkor 50% az esély rá hogy működni is fog
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Állítólag valami gáz van a céggel kínában ami miatt szorul ki a piacról ezért kénytelen volt másba belefektetni.
#2827 ahogy joker monda " ha jó vagy valamiben ne csináld ingyen"
Amúgy nekem system volt meg a legkönnyebben, a hülye helmje szivatott csak meg. Meg egyszerű t4 capeket farmolni, utána meg keysharrel elég sok kört le lehet vinni ha már van 3-4 kulcsod.Apropó legutóbbi devstreamből.
-Abiliy modok:
Teljesen kiveszik őket a játékból. A warframed elveszít két mod slotot és az abilitiket úgy kapod meg hogy növeled a warframed szintjét. 15. szinten kapod meg a 4. abilityt tehát addig kell kihúzni hogy meglegyen mind a 4. Aki beformázta a frameje azon modhelyeit ahol az abilityk voltak mindannyiak kártalanítva lesznek, visszakapjuk a formát. Maguknak az abilityik szintjét használattal lehet növelni mostantól, akinek legalább 1 szintje van update előtt az ability modján az elvileg max szintről kezdi U15-kor. A jelenlegi inventoryba lévő 200 millió tail windet meg a hasonlókat átkonvertálják fusion core-á, hogy ez pontosan hogyan fog zajlani arról nem adtak ki még bővebb információt. És a mod szekció még bővül egy kereső funkicóval is.-Szindikátusok/frakciók
kép
Jelenleg 6 darab lesz. Lehet nekik egyfajta daily alert formájában repuzni és magát a reputation elköltve lehet tőluk vásárolni. A legmagasabb szinten vannak a warframek abilitijeit módosító egyfajta agumentek de van ot T4 kulcs forma BP, fusion moa spectre
amit akartok.
képek itten
Képeken látszik ha egy frakcióhoz repuzol egy másik frakció ezt szeretni fogja, másik kettő meg nem. Ha elérsz egy bizonyos pontot küldi rád a frakció elvileg saját death squadját. (hmmm electric-frozen-fire/status modok valaki?
de ez csak egy tipp)
A megszerzett agumentek tradelhetőek lesznek szóval nem kell mindegyiket kirepuzni ha meg akarsz szerezni valamit elég pár ismerőssel összebeszélni.
Az adott frakcióhoz úgy tudsz repuzni hogy a framedre teszed a frakció sygiljét és onnantól oda kapod a reput. Ha váltani akarsz elvileg fizetned kell valamit, steve egy példát hozott fel hogy be kell áldozni mondjuk egy prime partot.-Apropó prime partok, a felesleges prime alkatrészeket majd egy tradernél be lehet váltani egyfajta token formájában szóval senki ne dobálja ki őket de ez funkció még odébb van mint U15. (U15.05-re tippelte a dev de ez csak egy óvatos becslés)
-Archwingek: quest formájában lehet majd hozzájutni a fegyverekkel egyetemben. Lehet ide oda pörögni kopterezni miegyéb, ugyanúgy lesz 4 abilityjük.
-új warframe: void manipuláló lesz aki egész szakaszokat tud elküldeni kis vakációra egy másik dimenzióba, vagy valami ilyesmi meg saját magát is áttenni egy másik demenzióba így a lövedékek csak áttmennek rajta
Quest formájában lehet majd hozzájutni.Remélem nem maradt ki semmi.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Elvileg teljesen szabat kezet kapnak szóval ha minden rendben megy nem fog változni sokminden. Lassan meg jöhetne az archwing update mert kifogyok a tennivalókból. [link]

-
Ry0K3N
senior tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Stee Charge miatt kaptam kompenzálásként mikor visszavették a szintjét.
Aki maxra húzta annó fel 4 legendary core-t kapott érte. Plusz 1 et minden szintért amit elvettek Steel chrageból. -
Ry0K3N
senior tag
Amúgy nemrég eladtam az egyik legendary core-omat 400 platináért. Nem tudom jó üzletet csináltam e vele.

-
Ry0K3N
senior tag
Úgy néz ki a perfect world entertainment felvásárolja a Digital Extremes-t.
RIP Warframe.
Hát eddig tartott. -
Ry0K3N
senior tag
warframe hype train
szó szerint hype train
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nova: végül is berobbant mindenkit, defeknél survivenál hasznos tud lenni kitakarítani egy szobát de nagyon squishy tud lenni.
Loki: corrupted moddal és energy syphonnal végtelen invisibility. (sokmindent lehet vele szólózni.)
Trinity: Pentával félisten ha fent van a link (invulnerability) -
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nyx igazi erőssége a lvl 60 feletti crowd control. Amikor jönnek a lvl 80-as napalmok kicsit fájdalmas tud lenni főleg a csapatra nézve káosz közepette meg egymással és nem veletek foglalkozik az ellen. Aztán meg ott van a panic button vész esetére ami idő alatt feltöltődik a pajzsod és knockdownol így el lehet onnan iszkolni.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nyxbe mindenképpen. Frost az szituációfüggő, régen jobb volt. Manapság nem nagyon használom. (amúgy nem egy nagy kunszt kiszedni a frost prime alkatrészeket már szvsz és megéria +1 polaritás slot miatt.). Rhinódba van, amibe mindenképpen tennék az a Nova és a Trinity meg Loki de azok pont nincsenek listázva.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Jat kittagról nem tudok véleményt mondani így mellee 2.0 után. Azt szerintem igazán hagyhatták volna úgy ahogy volt mert akkor azt mondanám hogy tartsd meg és krumpli bele. De így most nem tudom milyen. Dual Ichort mindenképpen érdemes megtartani, nagyon erős melee fegyó ha nem a legerősebb. Orhos is nagyon jó azt is érdemes megtartani. Plasma sword és dark swordok csak mastery alapanyag.
-
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Egyiket sem. Daggerekből ott fang prime.
-
Ry0K3N
senior tag
Poénból csináltam egy új accountot hogy megnézzem mi a helyzet egy kezdőnek.
Elérem mastery 1-es rangot, rákattolok hogy megcsináljam erre azt kapom hogy 24 óránként csak 1x próbálhatom meg és számol vissza 23:59:55-től. Oké mondom akkor holnap. Másnap: lövök lövök lövök lövök 2 ellenfél van vissza erre egyszer csak elbukom. Semmi számlálót nem láttam vagy valami, meg sem haltam. Csak pofámba vágja hogy mission failed.
Modok nélküli mk1 braton nem poén.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ma talán veszem a fáradságot de annyira unalmas már azta hülye delta beacont farmolni folyamat.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Rohatty meg.

Nekem fejest nem akarja dobni
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
superfinest
üzenetére
DDOS támadás van megint.
-
Ry0K3N
senior tag
Úgy néz ki a sok tranquil cleave farmolás hazavágta a szervert.

-
Ry0K3N
senior tag
Csak érjek ma haza...
Mindig este van update reggel meg meló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest