Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
5150head
üzenetére
tegnap toltam ki és én is ugyan ezt érzem amúgy, nagyon fasza lett ez a küldi, csak az az utáni üres űr tátong ami eddig is, grind ugyan abban a köntösben, remélem amúgy vissza lehet 1-2 dolgot csinálni olyanra mint amilyen előtte volt, nekem pl vallis így nem tetszik (van 1-2 bug, vettem egy új monitort és vallis HDR ben iszonyat világos, kb minden vakítóan fehér alacsonyabb értéken is - de a questet kitolva HDR-ben nagyon brutál gfx-je volt a játéknak - sokszor csak néztem), farmolom az új framet, de agyfasz amúgy... folyton az új mati meg endo, utóbbi már a könyökömön jön ki
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RX 7800 XT 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128gb - Szép állapot, akku 99%, tokkal fóliával, akár beszámítással
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest