Hirdetés
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Valami baja van a tápomnak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Mindegy. Legyen jó a sztori. Szerencsére mikor kezdtem a Warframe-et nem spoiler-eztem el a dolgokat előtte így minden meglepetésként ért. Imádtam. Aztán onnantól, hogy megkezdődik a grind és tényleg már több 100x futod ugyanazt kicsit kiöli valahogy azt, hogy naponta lépjek be ugyanazért. Álltalában az MMO-k nálam itt véreznek el. A sok napi, heti, havi dolgokkal és ezekhez csak hozzátesznek az új update-ek. Értem én, hogy van egy határ amin már nem tudnak átmenni, hogy ne legyen unalmas hosszútávon. Ezért is szoktam akkor átváltani Single Player játékokra egy ideig.
Egyébként remélem az Operátorok kapnak nagy buffot, mert én nagyon élveznék azokkal is játszani. Elegem van a sok Warframe-ből.
Brutálisan tolják a Hype-ot, mert még a Youtube is ajánlgat olyanokat, akiket sosem néztem és hirtelen elkezdtek megint Warframe-el játszani. Persze tudjuk és van is aki nem tagadja, hogy a DE kérte(vagy fizette) meg őket, hogy nyomják neki ezerrel most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs