Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Mindegy. Legyen jó a sztori. Szerencsére mikor kezdtem a Warframe-et nem spoiler-eztem el a dolgokat előtte így minden meglepetésként ért. Imádtam. Aztán onnantól, hogy megkezdődik a grind és tényleg már több 100x futod ugyanazt kicsit kiöli valahogy azt, hogy naponta lépjek be ugyanazért. Álltalában az MMO-k nálam itt véreznek el. A sok napi, heti, havi dolgokkal és ezekhez csak hozzátesznek az új update-ek. Értem én, hogy van egy határ amin már nem tudnak átmenni, hogy ne legyen unalmas hosszútávon. Ezért is szoktam akkor átváltani Single Player játékokra egy ideig.
Egyébként remélem az Operátorok kapnak nagy buffot, mert én nagyon élveznék azokkal is játszani. Elegem van a sok Warframe-ből.
Brutálisan tolják a Hype-ot, mert még a Youtube is ajánlgat olyanokat, akiket sosem néztem és hirtelen elkezdtek megint Warframe-el játszani. Persze tudjuk és van is aki nem tagadja, hogy a DE kérte(vagy fizette) meg őket, hogy nyomják neki ezerrel most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest