Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Ez a játék kiidegel. Azért kicsit jobban is vezethetné az ember kezét és mutogathatná mit hogyan kell. 20 percembe telt mire rájöttem hogyan kell tradelni.
Googlizni kell ezerrel minden miatt. Kiállok az út közepére felteszem a kezem aztán mivan? Rámirnak? Hogyan megy a deal? Árat láthatóan nem lehet állitani... Teljesen noob vagyok még, alig van valami fegyverem, de már rákényszerit a játék, hogy vegyek új fegyver slotot, mert nem tudom lekraftolni a cuccokat...
Meg ma tudatosult bennem, hogy ha ki vannak maxolva a cuccaid akkor nem növekszik az MR szinted... Mondom ráaggatok magamra pár szart, hát ez lehet nem volt jó ötlet. 2x faileltem egy missiont, 3. alkalomra meg kb 30 perc volt. Úgy éreztem magam, mint valami körökre osztott játékban.
Semmit nem magyaráz meg a játék, mit merre hogyan.. Nem akarnak új játékosokat bevonzani, vagy mi a zacsim van?
El is ment a kedvem kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Googlizni kell ezerrel minden miatt. Kiállok az út közepére felteszem a kezem aztán mivan? Rámirnak? Hogyan megy a deal? Árat láthatóan nem lehet állitani... Teljesen noob vagyok még, alig van valami fegyverem, de már rákényszerit a játék, hogy vegyek új fegyver slotot, mert nem tudom lekraftolni a cuccokat...