- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NAVON Stark NX14
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Ez a játék kiidegel. Azért kicsit jobban is vezethetné az ember kezét és mutogathatná mit hogyan kell. 20 percembe telt mire rájöttem hogyan kell tradelni.
Googlizni kell ezerrel minden miatt. Kiállok az út közepére felteszem a kezem aztán mivan? Rámirnak? Hogyan megy a deal? Árat láthatóan nem lehet állitani... Teljesen noob vagyok még, alig van valami fegyverem, de már rákényszerit a játék, hogy vegyek új fegyver slotot, mert nem tudom lekraftolni a cuccokat...
Meg ma tudatosult bennem, hogy ha ki vannak maxolva a cuccaid akkor nem növekszik az MR szinted... Mondom ráaggatok magamra pár szart, hát ez lehet nem volt jó ötlet. 2x faileltem egy missiont, 3. alkalomra meg kb 30 perc volt. Úgy éreztem magam, mint valami körökre osztott játékban.
Semmit nem magyaráz meg a játék, mit merre hogyan.. Nem akarnak új játékosokat bevonzani, vagy mi a zacsim van?
El is ment a kedvem kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Googlizni kell ezerrel minden miatt. Kiállok az út közepére felteszem a kezem aztán mivan? Rámirnak? Hogyan megy a deal? Árat láthatóan nem lehet állitani... Teljesen noob vagyok még, alig van valami fegyverem, de már rákényszerit a játék, hogy vegyek új fegyver slotot, mert nem tudom lekraftolni a cuccokat...