Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Plazma TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xkoti
senior tag
Sziasztok kérdés -> Nos havernak vennénk platinumot telefonon de neki csak a 75-ös csomag kell így 1500Ft ment a kártyára nah már most leírná nekem hogyan is működik a telefonos vásárlás ?
Számol-e fel +költséget ? -
Vagaba
tag
Most nézem, hogy nincs sorrend a golem fejeinek leölésénél, hogy melyik Necro bp-t adja. Teljesen random a dolog.
"There is no way of determining what blueprint you get. The theory that you get a blueprint depending on which head you leave as last or on the order in which you kill the heads has been tested and proven false by numerous players."
-
RzRobot
tag
Klántársaimmal készítettünk videót az új bossról! Aki gondolja lesse meg, sok hasznos információ elhangzik a videóban! [link]
Ez volt az első találkozásom az új bossal, megkaptam Nekros System-ét, második találkozáskor megkaptam a Helmet-et majd a harmadik találkozáskor pedig megkaptam a Chassis-t! Asszem írok is a fejlesztőknek, hogy jöhetne valami új boss mert ez a J-2000 Golem már unalmas!!!

-
lacek39
csendes tag
Hali!
Valakinek esetleg nincs egy felesleges /még fel nem használt/ kuponja a játékhoz?
-
DokiBaxxi
őstag
De egyébként miért vagytok úgy oda az új wf-ért? Oké, hogy kva jól néz ki, de miután megláttam, hogy mit tud az ultija nem is olyan fontos... Egyszerűen gagyi
-
xkoti
senior tag
Tiszta jó az új update mire össze farmoltam az assasin kulcsra meg ugye az elkészítése 3 óra meg a farmolási idő . És mit ad isten CRASH hát mondanám cifrán a készítőknek mit meg kit ....
-
lacek39
csendes tag
Üdv!
Valaki tud abban segíteni, hogy ha PayPal-on veszek Platinumot, akkor kapok egy kódot vagy egyből ráhúzzák a pontokat a karakteremre? (vagy hogy működik ez?!)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Laci -
MichaelSD
őstag
A 10. update gyönyörű lett!
-
xkoti
senior tag
Új hír lehet péntek 13 lesz a legnagyobb szerencsénk vajon kijön az update ?
-
RzRobot
tag
Nálam is csinál most érdekességeket a game de egyelőre még nem vészes!
Doptam fel videót a Hind nevű fegyverről! Ha valakit érdekel lesse meg! [link] Thanks!

-
xkoti
senior tag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Elvileg most szeptemberre várható majd azt hogy mikor azt nem tudom szerintem kb olyan 15-20 körül jön ha csak nem hamarabb . Most jött egy újabb patch de még nem teszteltem hogy megoldja a host crash dolgot. Elvileg meg kell oldania . De mint megszokhatjuk valamit biztos elbasztak .
-
xkoti
senior tag
Srácok érdekesség képen a kérdésem a következő amióta bejött ez a frissítés azóta folyton host probléma van ha 1 ember jön rám akkor nincs probléma de ha már 3-an vagyunk akkor host van . Nálatok ilyesmi ?
Különben nem hiszem el hogy a készítők ennyire nem is tudom hogy fogalmazzak . Nah mind 1 állandóan kijön egy frissítés és valamit mindig elbasznak . Illetve olyan naiv gondolkodásúak . Nah de mind1 ..Egy kicsit eltértem a kérdésemtől . -
nesh20
aktív tag
Nem nagy dolog tudom, de ma meglett a Rhino utolsó darabja és elkezdtem az építést!

Az első Warframe-em
Várom nagyon, hogy elkészüljön!
-
xkoti
senior tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Tényleg nem rossz de nem hiszem hogy nálam kap formát
Majd még meglátjuk nah de friss hírekkel vagyok.
Lesz új sentinel carrier néven lesz
Képessége az hogy az összes modot össze tudja majd szedni mi képen nem tudom.
Az új wf necronak : 3 támadó és 1 védő képessége lesz.
3 új fegyót láttam rifle ,sniper,shotgun .
Illetve vauban-nak a bastille-n képességét gyengítik nem minden enemyt fog majd meg ami szerinte gusztustalan hogy egy olyan framet nerfelnek ami így is nehez farmolható ki ráadásul ritka . Ennyi eszük nem lehet a készítőknek ez egy kicsit fel is idegesített .Bővebben : ITT
-
xkoti
senior tag
Nektek hogy tetszik az új fegyó aki megcsinálta az eventet .
? -
xkoti
senior tag
Ha valaki úgy érzi hogy klánba szeretne lépni az írjon nekem . Adja meg a nick-nevét .
Feltételként annyit hogy legyél aktív . Illetve ha a dojoban épül valami akkor ha tudsz adjál be alapanyagot. -
Vagaba
tag
ha kész van egy 20 perces survival, azt már úgy számolja, hogy megvan a 20 perc, vagy csak akkor kapod meg a fegyvert, ha nem halsz meg 20 percen keresztül?
-
RzRobot
tag
Jól néz ki az a Strun Wraith! Remélem jóval erősebb lesz elődjénél!
Dobtam fel új videót, aki gondolja lesse meg! A Lex pisztolyról készítettem, tudom ez a fegyver eléggé megosztja a véleményeket, sőtt igazából nekem sem a kedvencem de úgy gondoltam készítek rőlla videót, megmutatni, hogy hogyan lehet jó fegyvert csinálni belőlle! Itt a videó elérhetősége! [link]
-
gerisz23
őstag
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Az even-t alatt az összes pályán túl kell élnem a 20 percet, hogy megkapjam a fegyvert vagy elég az egyiken legalább 20 percet teljesíteni?
Az első sikerült, a másodikon már nem megy a 20 perc. Kicsi a Warframe-em, sajnos, nemrég találtam rá a játékra, online csinálgatom a survive-ot.
Köszönöm. -
Wizard of Oz
aktív tag
Remélem ezt az oxigénes túlélő módot megtartják, nekem sokkal jobban tetszik, mint a többi defense.

-
Hajdi
senior tag
Kutyám majom...
-
SZABBBES
csendes tag
Ja igen nem rég kezdtem de nem értettem hozzá anyira szerencsére nem költöttem hülyeségre 1 warframe helyre és 1 orkonra. Csak szar mindig eladni fegyókat

-
SZABBBES
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem fegyver helyet és warframe helyet inventoryban csak platináért lehet szerezni?
-
xkoti
senior tag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Hát míg a master rank 7 el nem éred addig szerintem a Dera-t válaszd mert az még egész jó illetve még jó a miter is Xini deffen megállta a helyét catalyst és forma nélkül persze a dmg kártya benne volt . Bár nagyobb csapkolózosoknál már nem a legjobb volt . Illetve kis fegyverkénnt tudom ajánlani a kunai vagy a Hikou (ha nincs még meg a despair ) . Én kipróbáltam egy párat már mint még a Gorgon kapott is Catalystet de akkor inkább a Dera-t építsd meg .
Illetve : Új játékosoknak Affinity Booster, Credit Booster és egy Braton fegyver, haladóknak pedig Orokin Catalyst és Void kulcs-csomag nyeremények a Raptr szolgáltatásban!
->Ahhoz, hogy ezeket a jutalmakat megkaphassátok, rendelkeznetek kell egy Raptr fiókkal és egy telepített asztali alkalmazással. Ehhez hozzá kell kapcsolnotok a Warframe játékot, ami telepítéskor automatikusan megtörténik. Az "új játékos" csomagot csak újonnan regisztrált tagok kaphatják meg, a haladó csomagot pedig azok, akik legalább "Dedicated" rangot értek el Raptr-on a játékkal. (Ehhez több elszámlázott órára van szükség.) LINK
-
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
Most kicsit újra elővettem a játékot (hála RzRobot hangulatcsináló videóinak
), és lenne 1 kérdésem is rögtön: melyik fegyvert ajánljátok a dojoból? Olyan kéne ami tényleg nagyon erős, és meg tudom csinálni(mastery rank 4)Marketből is jöhet fegyver, ha van jobb

-
vaakuum
addikt
Bekukkantottam, de látom nagy a csend...engem meg elkapott a Planetside2, és szív magába, mint a vakuum...
-
-
vaakuum
addikt
Tegnap akartam játszani, de az a fránya Planetside elvitte az egész napomat...

Azért valamikor még majd kipróbálom a novát.
Egyszer-kétszer.
Talán. -
SZABBBES
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék jelentkezni egy klánba. Kb 1 hónapja játszok. A játékban való nevem:SZABBBES.
-
gerisz23
őstag
válasz
Walkmanfon
üzenetére
Be vannak sorolva a klánok 1-10 ghost,10-30 shadow és afölött vagy valahogy így.Nem tudom pontosan hogy van,lusta vagyok wikizni,de a nagy klánokat is felosztották,így max 100 fős lehet egy klán-tudomásom szerint.Ha 10-nél többen vagytok egy klánba,akkor drágul minden.Mi már az árak átvariálása előtt elég jól álltunk dojoval,fejlesztésekkel,utánna pedig töredéke lett a fejlesztés,az eredeti nyersanyag igényeknek,még formából is 10,meg 15 helyett csak 1-kell a legtöbb fejlesztéshez,építkezéshez.Pl sokat farmoltunk circuitsot a laborokhoz,kellett anno 35000,most talán 1500-nem nézek utánna pontosan,csak viszonyításképp.
-
gerisz23
őstag
válasz
Serg1966
üzenetére
Van azért több magyar klán is,max nem toboroznak,több okból.Pl mert megvannak 10-en a ghost mérethez,és úgy nem kerül sokba az építkezés,vagy mert kész a dojojuk.Mienk is kész van,ha nagyon akarnék magam megtudnék építeni még 1-et.Én vettem platinát,bánomis megnemis.slotokat tudtam rajt venni,így ami tetszik megtartom,ha unom meg játszok mással.Pár fegyvert még ki kell maxolnom,a rank 12-höz még dobhatnának vmi húznivalót,úgyhogy én várom az új dolgokat!

-
xkoti
senior tag
Akkor még itt az új ellenség is gondolom boss-lesz :

Ilyen szörnyecske is lesz .
-
vaakuum
addikt
Tegnap elértem a rank-7-et, el is kezdtem gyártani a szuprát.
Van egy Rhinom, egy Vaubanom, egy Nyxem, és fejlesztés alatt egy banshee, ami novára lesz cserélve.
Van egy majdnem fullos kockám, egy catalistos hek-lex-orthos trió. Most még kipróbálom a suprát, a dreadet meg a stalker dobótőrt. (ez kb 2-3 hét időtartam)
Lesz még bármi, ami miatt érdemes lehet játszani?
Belegondolok, hogy ha az elején vettem volna platinumot, már régen nem is játszanék....
Remélem gyorsan jön valami olyan játék, ami hosszabb távon is értelmes lehet. -
Zola01
tag
Sziasztok!
Szeretnék jelentkezni egy klánba. Nem vagyok kezdő, de nem voltam még klánban. Milyen kötelezettségekkel jár a tagság? A magyarok 1 nagy klánban vannak, vagy több kicsiben?
Nevem a játékban: aZazzeR13 -
xkoti
senior tag
Sziasztok egy újabb kérdéssel fordulok hozzátok még pedig azzal hogy lehet-e küldeni platinumot valakinek ?
-
xkoti
senior tag
-
RzRobot
tag
Erre valaki tud mondani valamit! Állítólag egyszer csak bevillant és semmit nem tudtak csinálni csak kilépni és kész! A képet nem én készítettem, csak elküldték nekem!
[link]
Ez WTF?

-
Serg1966
tag
válasz
Nindzsame
üzenetére
Nem aznap kell ölnöd Bosst hanem ha valamikor öltél akkor ő jön és megbosszulja(bár ha társaid is vannak akkor általában megszívja)Egyébként ki is írja neked amikor jön hogy kiért áll bosszút.Volt már szó róla hogy kis cseles a csóka mert mindig akkor jön amikor valami alacsony szintű holmikban nyomja az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Okos Otthon / Smart Home
- Plazma TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lexus, Toyota topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Remélem nincs harag

Ez most egy Valami, vagy éppen megy Valahová?

ez így jó mondás?