Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Djuree :

r00r1
4600 kell ésjóval több van rajta....

ennyire én sem vagyok hülye , első errornál éztem a netbankot és jó , kéne , hogy legyen , esetleg az lehet , hogy a játékból nyitotam meg ?
szrk.: 30 perc múlva : "The information you supplied is invalid. Please try again." megint se elűtés se semmi
lejáratom: 01/17 erre beadom 01 / 2017 , mindent megnézzek újra.... és mégis 
-
Micsurin
nagyúr
Na ezt nem értem
maestro kártya , kiválasztom , 370 platinum , hungary , oké , aztán kártya szám , bizt kód..... lejárat.... Utána invalidot add be , DE nem lehet invalid
2-szer elenőriztem fizetem már pl War Thunderben is ezzel a kártyával , mi a gondom ????? -
Micsurin
nagyúr
Ha veszek daedauls páncél pakott akkor azt minden páncélomra feltehetem ?

-
Kareszovics
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
Itt is tudod szabályozni azért, mert csak akkor engedi a rakétát, amikor elengeded a charge-ot. Ebből a szempontból szerintem sokkal jobb, mint az Angstrum; az úgy működik, mint a sz@rás: ha menni kell, akkor menni kell.

-
anubys1984
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Éppen most építem az Ogrist.
Penta már megvan, azzal vicces volt haladni, nullás rangtól kezdve hullott tőle mindenki. Hasonlóra számítok ennél is, csak ez még veszélyesebbnek tűnik, a Pentánál legalább van kihatás, hogy mikor robbanjon. -
Kareszovics
addikt
Na tegnap mentem a vadonatúj Ogrisommal egy Mars MobDef-et, meg egy ODD-ot (igaz csak wave 10-ig, mert álmos voltam
). Mindenféle mod nélkül nagyon büntetett, főleg infestet. Már-már olyan csalás kategóriának tűnik nálam, mint a Vauban.
Ami tuti, hogy könnyű lesz szintezni, Catalyst-ot már meg is kapta. -
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Köszi , igen én is Bp-t kaptam alertsben de akkor nem lesz olyan könnyü beszerezni

-
anubys1984
aktív tag
Formát elég nehéz szerezni, vagy alertben van, vagy nagy ritkán a Voidban is van rá esély (akár nem blueprintre is). Ahogy eddig látom, ez az a komponens, amiből nem lehet elegendőt összeszedni. Legalábbis ahogy szerzek egyet, rögtön el is használom valami fegyver craftolására.

-
Ribi
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Annyiszor azért nem kell, hogy jó lehessen vele szórni.
Ansgstrummal is lehet aprítani. Persze magas szinten abból is kell párat lőni, hogy meg is öljön valamit.
Plusz Ogris mellé kell valami sima pilu ha közel jön valami akkor is tudj mit csinálni.
Szokásos infest defes mapokhoz szerintem mindenki ezeket használja, csak fel valami oszlopra aztán pew pew. -
Kareszovics
addikt
Tegnap elkészült Ogris. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg annyira hatékony-e, mint mondják. Bár valamelyik klántárs elmondása alapján nem árt a formázás... szám szerint 4x...

-
Micsurin
nagyúr
válasz
gerisz23
üzenetére
Rendben köszi , anubys1984 neked is köszi , most figyeltem meg , hogy az a BP amit a shopban veszek pl a furis az a gyártást kővetöen eltűnik ?
Csak mert tegnap kaptam alertben egy orokin reactor (ez arra jó , jogy rank 30 armora ha ráteszem 60 ilyen skill pontja lesz ugye ? ) és egy olyan arany puzzle BP-t , a kéréds ezekből most mint a talált frame bp-kből csak a nyersanyag szablya meg , hogy mennyit készíthetek ? -
anubys1984
aktív tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Itt van egy oldal, ami tartalmazza az árakat (közelítőleg), valamint ugye a szinttől is tud változni, egy kimaxolt Serrationt elég jó áron el lehet adni.
Hazai klánok közül csak a Triton Clan-t ismerem, abban vagyok benne, 100+ tag van és minden fegyver ki van fejlesztve.
-
gerisz23
őstag
-
anubys1984
aktív tag
Tegnap meglett a 11-es mastery. Elsőre sikerült, valahogy nehezebbre számítottam.
Néztem, hogy bizonyos bossoknak neki lehet menni nightmare fokozaton is. Ilyenkor több lootot dobnak, vagy csak a nightmare mod az extra? -
Micsurin
nagyúr
Valkyrenél a 600 armor nem elírás a wikiben ?
Mert ezek szerint a +armor mods-al baromi magas armort hozhat össze 
-
F.B.I.
veterán
Aki nem csinálta még meg a Boltor Prime fegyvert vagy gondolkodik rajta, annak üzenem: az egyik legjobb, leggyorsabb és legerősebb cucc....jó mondjuk kellett bele vagy 4 forma de már az elején is legyak mindenkit, ha nem egyből T3-al kezd az ember.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Rendben köszi , abból mire meglett a valkyre lett 12 darab

a modsokon kivül nincs más fegyver fejlesztési lehetőség ?
most ezeket használom : Paris , Ballistica , Lecta , a kérdés az , hogy mit érdemes ezekbe pakolni ???

-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok !
már gyártom a valkyret , már csak 2 nap kb
(rhino-t most kezdtem
).... véletlen eladtam reggel a systemjét , azt tényleg csakakkor dob Alad V ha 5 másodperc alatt ölik meg ? mert tegnap az egyik orosz gyerek ezt írta , kérdés : Igaz-e ?! És most , hogy gyártom érdemes-e újra beszereznem ?! -
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Jogos , ha belegondolok....

Ilyen arany puzzlet a dojohozz honna tudok szerezni ?

-
anubys1984
aktív tag
@Micsurin:
Nekem pont az tetszik a játékban, hogy egyáltalán nincs rákényszerítve az ember, hogy fizessen érte, plat nélkül is kiválóan lehet vele haladni (Egyedül a slotokból van nagyon kevés).
A telefonokra elérhető IAP-játékok sokkal inkább lehúzóak.
Aztán hogy milyen változások lesznek, azt nem tudni... -
Micsurin
nagyúr
Nos , a Rhino és a valkyr között gondolkodom.... Melyik éri meg jobban ? És a valkyr csak női varriánsban van ? Ne gyertek a nevével tudom, hogy észeki mitologia , női harcos , akit a halála útán avatnak valkyré.... de akkor is

szrk.: meg hát 150 shield 30-on

-
gerisz23
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Köszi
van olyan újabb Prime fegyver amit érdemes használni?/kipróbálni? -
Micsurin
nagyúr
Rendben köszi , akkor marad a rhino ,ugyis csak a system kell már bele....
-
Micsurin
nagyúr
De ez nem fair azt sem tudom honnan farmolhatom az Oberon részeit mert a Wiki semmit nem mond róla igazából
Megint egy rohadt pénz éhes játék , mire dobja a kövi itemet 2 hét , a 3. már lesz 5 hét.... és még a 72 órás gyártás...
közben lehet jön a PWE is akik meg rá teszenek mindenre egy lapátal 
szrk.: nem a craftal van gond , azt hidtem , hogy a Bp adja az egészet , szóval mindent
tegnap egész nap csak galliumot farmoltam hozzá
Honnan tudom gyorsan kifarmolni a BP-ket ? Vagy marad a plastik ? -
Kareszovics
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Szóval rakjuk tisztába:
Egy frame ugye három részből áll: system, helm, chassis. Ha ezeket legyártod, akkor lehet gyártani esetedben az Oberont. Mivel elmondásod alapján még csak a system van készen, nyilván ki kéne farmolnod a chassist meg helmet, utána legyártani mindkettőt és akkor tudod gyártani Oberont.
Türelemmel kell lenni, nem idegeskedni.

MOD: elkéstem.

-
Micsurin
nagyúr
No erre gyorsan szeretnékválaszt mert felbaszot a játék... megvedtem Oberon blueprintjét , legyártotam az első részét , ma reggel kész , claim , és hol a másik 2 része ????

szrk.:system-et gyártotam de nincs meg a sisak és a chasis
újra vegyem meg vmi ? -
Micsurin
nagyúr
Akkor most eladják , nem adják , lesz bele szólás nem lesz , össze zavarodtam

-
gerisz23
őstag
Költöttem egy kis platot,ember prime rhino prime megvan vagy 50-ből
-
gerisz23
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Jah hogy ide is?akkor el kéne költenem a platinámat azthiszem...
Mondjuk ha lehet farmolni warframbe zent,és átvihető akkor az úgy nem lesz rossz dolog-bizonyos szempontból.Aki akar ingyen fizetőeszközt az farmoljon,nemtudom milyen árfolyam van warframbe,nem adtam el semmit.
Attól függetlenül nem örülök neki hogy eladják,a játék elején aki költött rá annak volt beleszólása a fejlesztésbe,most ők is elvesztik ezzel minden "jogukat"
Le is frissítek gyorsan.... -
gerisz23
őstag
Na erre én is kiváncsi leszek..igaz nemvok aktív,de nem örülnék neki ha kinyírnák a játékot.
STOba is most csinálnak új craft rendszert,de nem lesz jó... -
Micsurin
nagyúr
Akkor a craftolási rendszertől meg a hasónloktól búcsúzhatunk

-
Ry0K3N
senior tag
Úgy néz ki a perfect world entertainment felvásárolja a Digital Extremes-t.
RIP Warframe.
Hát eddig tartott. -
Micsurin
nagyúr
Köszi a válaszokat ! Multiplayernél kiadja a játék , hogy a felszerelésem valamiért nem felel meg meg stb...
mi a gond ? -
MichaelSD
őstag
válasz
MichaelSD
üzenetére
A Rhino egy kényelmes frame.
A "T3 survivalnál(valahol a 70. perc környékén"-nek nincs sok értelme, azonkívűl, hogy elmondhatok, hogy voltál 70en.
Amúgy Blind Ragenek sok értelme nincs. A Rhino primary képessége a stomp és a Roar. Azoknál fontosabb, hogy sokszor és soká tudjam használni, minthogy erősek legyenek. (Stretch, Streamline, Focus, Flow, Continuity)
Az Iron Skin bonus a Charge meg gyengus. -
Ribi
nagyúr
Azért mondom, hogy magas szintűt nem toltam, viszont egy kezdőnek amiatt ajánlani ami ilyenkor jön elő, felesleges. Rhinóval menni kész megváltás volt túlélés szempontjából.
Persze Rhino meg nincs a kezdő karik között.
Maggal mentem eleinte, annak is legalább 2x annyi volt az shieldje és a tömegirtó spelljei miatt is könnyebb volt vele menni. Cserébe nem sok mindenre jó magasabb szinten. -
r00r1
aktív tag
Pedig a radial disarm életmentő tud lenni..
A 2. bekezdésben vázoltak csak részben fedi a valóságot.
Ha valaki csak Rhinoval akar végig szaladni a pályákon, megteheti, bár szvsz egy bugyuta frame - vagyis a legtöbben úgy használják.
Loki inkább egy segítő frame, speciális. Az ellenfelek szintjétől független hasznos tud lenni, ha nem lőnek vissza...
Lemértük a """"tank"""" rhino-t T3 survivalnál (valahol a 70. perc környékén). Max intensify, max blind rage Iron skin 1,5 s alatt lejött. Arra jó volt, hogy Trinity blessingjei közti időt áthidalja. -
Ribi
nagyúr
Amikor missönöket csináltunk haverral, akkor volt 1-2 boss, amin én 0-t sebeztem, ő meg levágta láthatatlanul 2 sec alatt. Nekem ez jött le. Nem sok magas szintű defet toltunk eddig, de a defek rendszerint úgy néznek ki, hogy frost gömböt tol, nova belassít mindenkit aztán péppé robbantunk mindent. Radial disarm hatását még nem élveztem sokat, de lehet rossz emberekkel játszottam.
Rhinoval rendszerint amúgy én is ezt tolom, max ha kelteni kell akkor jön a stomp, hogy nyugi legyen a környéken és aztán ráérek kelteni. Meg persze dmg ampot nyomkorászom.
Persze leginkább random emberekkel megyünk ott meg mindenki csinál amit épp kedve van. De még véletlen ha egyik hullámba ezt csinálta, a másikba biztos mást csinál így még számolni se tudok a többiekkel. És akkor ez legyen az én hibám?Egy kezdőnek meg rohadt mindegy, hogy a magas szintű def/survi mapokon milyen a radial disarm, mebben azt hiszem megegyezhetünk

Mapok bedarálásában a Rhino bőven a legjobb, csak mész előre és bedarálsz mindent, puttyogtatnak rád nem izgat. -
r00r1
aktív tag
Khm....Loki lényege a radial disarm, nem pedig a láthatatlanság. Survi, def mapokon kb. nélkülözhetetlen. Aki Lokit csak úgy modolja, hogy láthatatlanság 90%, az kb olyan, mint amikor a Rhinok nyomnak egy Iron skint, és b@sznak mindenre...

Loki volt nekem is a kezdő, azóta meg lett a prime is, az egyik legsokoldalúbb frame mind2 (már aki tudja használni - nem az ittenieknek szól). -
Ribi
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Loki kicsit papír, mert kevés a shieldje, de később a láthatatlanság sokszor jó, mert úgy brutál sokat sebez.
Viszont annak tényleg kell pár mod, hogy tényleg jó legyen. Haveromnak is csomó ideig nem volt meg a Flow (több energy) és így alig tudott láthatatlan lenni, amivel pont a loki lényegét nem tudta kihasználni. -
MichaelSD
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Végig tudjátok vinni.
Loki közkedvelt frame, de nagyon speciálilis (láthatalan).
Én szeretem az Oberont (nem tetszenek a vékony kezei...), ízlés kérdése.
Magas szinten úgyis kelleni fognak bizonyos frameket amiket keresenek csapatba.
http://warframe.wikia.com/wiki/WARFRAME_Wiki
-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok ! Pár buta kérdés:
Most haverral 2-en visszük (excalibur loki) az összes pályát megtudjuk majd így csinálni ? most tartunk a Vénusznál ( csak a 4 szélső pálya kell már)
Oberon jó választás lehet kezdőnek ? mert ma megvettem a printjét !
Pár alapvető dolgot vagy wiki szerűséget találók valahol ?szrk.: jól érzem , hogy loki nem volt jó választás 1. karinak ?
szrk2.: mennyien játszák a játékot ? nincs veszélyben bezárás v csalók vagy hasonló miatt ???
-
Kareszovics
addikt
Soma + Excalibur. Az Excaliburban volt egy maxos Marathon, megy maxos Quick Rest. Kb ennyi.
Csak azért nem Nova, mert most volt formázva és nem fért volna el a kettő lehet. -
anubys1984
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Videók alapján azt inkább nehéznek gondoltam volna. Mivel teljesítetted?
-
Kareszovics
addikt
Meglett Rank 11. Nagyon könnyű volt.

-
Ribi
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Hogy hogy mivel? Karival?
Szeritnem mind1. Csak sok legyen a sebzés.
Mondjuk rhinot a strapabírás miatt szeretem, a kis fingós madarak nem igazán izgatnak, cserébe kelthetem fel azokat akik mindig lefekszenek. -
Ribi
nagyúr
Rusholáshoz szerintem semmi köze.
Legalábbis ahogy mi csináltuk. Szinte minden menet után tálatgosan 2 pontal emelkedett. 0-4 között váltakozott.
Volt amikor vagy 5-6 halál volt és tötymörögtünk és emelkedett, volt amikor végigrohantunk, 0 halál és 0-val lett több pont. Látszólag csak grindfest az egész.
Arról van infó, hogy van-e valami a fegyveren kívül ami miatt érdemes tolni 48 pont után is? -
Źşë'
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
nagyon kell benne rusholni, talán ez a titka az egésznek
-
Ribi
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Én 750 pontnál szedtem össze az 53-at. 46 után ugrott fel.
Kb 2x-ről indulva 4 konstans emberrel. Rohadt unalmas volt. Elején beírtam, hogy aki most itt van, az nem lép ki amíg meg nem lesz. Szerencsére nem szakadt meg a connection sose. -
anubys1984
aktív tag
Lassan kezdek agyvérzést kapni ettől az eventtől. Sehogy nem sikerült 45 pont fölé jutni.
Egyszer sikerült összesorsolnia úgy a gépnek, hogy kemény ellenfelek jöttek, akkor valószínűleg meglett volna, csak félúton eltűnt a host és egyedül maradtam. A 300+-os ellenfelek egy ütéssel szedték le a Rhino-ról a páncélt. Sok esélyem nem volt... -
F.B.I.
veterán
Mi most Nyxt használunk, fegyverek helyett ODD-ben. Beülök és lőnek boltorral, kiugrik 400K sebzés is...még 50-es hullám felett is hullanak, mint a legyek, színtiszta csalás! (PS4)

Amúgy eltudná valaki mondani, hogy az új updatek óta mire kell építeni a Nova-t, mert ritka gyenge lett?
Itt még egy boltor prime bp is 60 platináért megy, egy maxos serrationért meg 150 platinát is tolnak az amcsik.
-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
iszonyat sebzést lehet vele összehozni és ugye területre hat. csak hát ugye késleltetve robban, de jól be kell szórni a terepet és nem lehet gond.

hányszor de hányszor megöltem vele magam.
-
r00r1
aktív tag
Mi úgy csináltuk, hogy: Loki körbe körbe, radial disarm spam, ha közel értek, akkor excal radial blind. A hullámon belüli 2. hullám pedig nyxé. Nova meg mprime mindent (- erővel, így felgyorsulnak). Ez volt a taktika, nem volt semmi nehézség benne.
Fegyverek: Boltor pr, burston pr, soma, peta/ogris/mindkettő, paris prime, dread, phage, boar pr, marelok, angstrum, brakk, detron, akbolto, dual ichors, dakra pr, dragon nikana, orthos pr, galatine, reaper pr/hate
Ezek mindig megvannak, a többit csak mastery gyűjtésre használom. -
Ribi
nagyúr
Hát T3 defet toltunk tegnap, de 30 után már baromira nem sebeztem az alap fegyverrel, aztán csak az angstrum hatott, de abból is vagy 3-4 kellett a nagyobbakba. Milyen fegyvert érdemes beszerezni ami sebez is rendesen és mit kell belepakolni? Defhez mondjuk Frost nem árt, bár tény, hogy nova belassít mindent utána meg megy a lődözés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

maestro kártya , kiválasztom , 370 platinum , hungary , oké , aztán kártya szám , bizt kód..... lejárat.... Utána invalidot add be , DE nem lehet invalid
2-szer elenőriztem fizetem már pl War Thunderben is ezzel a kártyával , mi a gondom ?????
Penta már megvan, azzal vicces volt haladni, nullás rangtól kezdve hullott tőle mindenki. Hasonlóra számítok ennél is, csak ez még veszélyesebbnek tűnik, a Pentánál legalább van kihatás, hogy mikor robbanjon.

tegnap egész nap csak galliumot farmoltam hozzá