Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Nincs olyan, hogy Naramon mellé melyiket érdemes választani...
Egyszerre csak egy iskola lehet aktív.Mindegyiket tudod fejleszteni, ha 30-ra húzott frame-be vagy fegyverbe veszel lencsét. Nekem is volt már rá példa, hogy 3 különböző lencsével felszerelve mentem survivalt, ilyenkor mindhárom lencse gyűjti a fókuszt.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Tessék olvasni a changelog-ot:
Excalibur Changes
Excalibur's rework made him an indisputable lethal force - a role he will continue to shine in, but now with more reasonable parameters on his Exalted Blade waves.• Exalted Blade’s damage will now diminish according to distance travelled and enemies punctured, and Exalted Blade’s built-in Radial Blind on spin will now cost ½ the Energy of a regular Radial Blind. Although Exalted Blade is a lot of fun, we feel that it completely overshadows all of Excalibur’s other abilities at little cost. The powerful range on Exalted Blade turned Excalibur into more of a turret than a swordsman. This change means that Exalted Blade is more effective when used in close range and using Radial Blind is now a calculated choice. The ability will simply become more engaging in all encounters.
Az Exalted Blade ereje csökkenni fog a megtett távolsággal és ha "áthalad" egy ellenségen, akkor is gyengébb lesz.
A Radial Blind mostantól féláron castolható EB alatt a sima Radial Blind-hoz képest. Eddig ingyen volt...Vége a jó világnak.

-
Hunbeast87
senior tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Excalibur Prime *_* Csak kicsit vagyok irigy rád. Kb 4 hónapja kezdtem a játékot, így erről én réges-régen lekéstem.
Naramon: 5 féle Tenno iskola létezik, mindegyik más és más hasznos (vagy kevésbé hasznos
) képességet adhat. 30-as szintre felhúzott warframe-be vagy fegyverekbe tudsz ún. lencséket rakni, ami (mivel a 30-as szintű cuccok már nem fejlődnek tovább) a kapott affinity bizonyos százalékát konvertálja át Focus pontokká.
Lencsét vagy plat-ért tudsz venni, vagy Sortie mission rewardként eshet. Ha le akarsz cserélni egy lencsét más típusra vagy nagyobbra (létezik kisebb és nagyobb lencse), akkor az előző megsemmisül. Formázás után a lencsék bent maradnak a tárgyakban, de csak akkor gyűjtenek újra Focus pontot, ha eléred a 30-as szintet az adott tárggyal.
Ui.: remélem erre gondoltál.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Az Exalted Blade erősségébe nem számítanak bele a fegyver alap statjai, csak a fegyverbe tett modok. Így lényegében "teljesen mindegy", hogy milyen fegyvert használunk hozzá. Nem érvényesül ezen kívül a weapon augment modok képessége sem.
Egyedül a passzív képességét kell figyelembe venni a warframe-nek (+10% attack speed és +10% damage), ami az alábbi melee típusoknál érvényesül:
- longswords
- dual swords
- nikanas
- rapiers -
Źşë'
addikt
válasz
gerisz23
üzenetére
bevallom őszintén nem a kedvencem az excalibur, nem tetszik az exalted blade képessége - am erre mennek rá a legtöbben, mert ebben van szufla, csak jól kell megválasztani hozzá a melee fegyvert (talán a legjobb képességgel a prisma skana bír, ha jól van moddolva a kard, ütős kombót lehet excaliburral összehozni vele)
-
Źşë'
addikt
válasz
gerisz23
üzenetére
ez a scannelés ez csak amolyan tudj meg több infót az adott ellenfélről, pl mennyi hpja, armorja, shildje van ill. mire fokozottan érzékeny és mire ellenálló, ill miket dropol, ha megvan az összes scan az adott lényről akkor minden infót kiír, ennyi haszna van, amit dob az meg uis random, ha nagyon maximalista vagy akk megcsinálod
de nem előfeltétel semmihez - Natah Questben van hogy Sentienteket kell scannelni, ott talán 3-4x kell a kék ufókat lekapni, és indulhat/folytatódhat a questamit (#4088) Reno7 mondott az syndikatus célpontok scannelése, ami után cephalon simaris ad szintén szindikátus pontokat, ill ha daily a küldetés akk ha jól emlékszem plusszba még gold fusion coreokat
-
Tüphón
senior tag
-
Źşë'
addikt
válasz
gerisz23
üzenetére
nekem egy TP-Link routerem van (nem is ez az első hanem a 3. - 2 antennás 300mbs, menüje is egyszerű, kategorizált), totál meg vagyok vele elégedve (mondjuk nekem elsődleges a gyors wifi volt - és egy 150mbs- os usbs kulccsal párosítva remek a vétel több falon keresztül is erős a jel - wifin keresztül ritkán játszom, inkább csak a netezés miatt volt anno szempont, de úgy is simán megállja a helyét fullos jelerősség mellett - 3400ért vettem akcióban, gondoltam bepróbálkozok vele, és nem bántam meg) - megjegyzem a játéknak külön nem nyitottam meg portokat, Killing Floor 1-2 nek kellett, de azokat még régebben - gond nélkül mennek - akár szerver hostinggal is
-
wjbhbdux
veterán
-
válasz
gerisz23
üzenetére
Nem sál az hanem kendő
Nekem is itt figyel a szekrényben. Excal prime meg nekem is új kedvenc lett az új ultijával. Pont most legutóbb amikor jött a trader vettem némi szemétnek való prime alkatrészt aztán srác odáig meg vissza volt amikor meglátta, hogy Excal prime-mal rohangálok és kérte, hogy hadd lőhessen pár képet róla 
@anubys1984: Gondolom ezt leginkább H_Andrásnak akartad szánni

Egyébként nekem napi belépésnél is heti-kétheti szinten dob 75%-os kedvezményt.
-
Attis24
csendes tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Farmolásban lenne a poén, csak tudod, mikor kifarmolsz egy fostos 4-es exterminate kulcsot, lenyomod és a reward 5 db fusion core, akkor egy kicsit elmegy a kedv a játéktól. Volt régebben a hivatalos fórumon egy post, a srác asszem Rhino chassist farmolt, lenyomott 50-60 kulcsot és 50 db bronco prime barrelnek lett kisgazdája.
-
Attis24
csendes tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Á hallod, nekem Rhinohoz csak bp Lokihoz meg a system hiányzik. De Rhino is mióta kint van már, de még nem dobta a bp-t. Ez a monoton farmolás mocskosul el tudja venni a kedvem az egész játéktól. Ami a legnagyobb vicc, hogy lassan fél éve egy db 3-as mobil defense kulcsot nem kaptam.
-
Źşë'
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz
gerisz23
üzenetére
Laptop és asztalinak szerintem külőnböző a háló kártyája.....
mind 2 ua csinálja.... telefonós netről meg be enged..... remélem nem végleges block....Ha a steamem és a játékom nem egy mailen van tutok fizetni steamel ?
Most probáltam... de csak kuponal engedte volna ?!(nem volt hozzá rendelve a kártya azon az accon
)jó most már írjátok lelépésenként mit tegyek , maestro kártyát elfogad egyáltalán a credit card felület alatt ?
ott regisztrálni kell az ultitametplaymentnél vmi ????? -
Micsurin
nagyúr
válasz
gerisz23
üzenetére
Rendben köszi , anubys1984 neked is köszi , most figyeltem meg , hogy az a BP amit a shopban veszek pl a furis az a gyártást kővetöen eltűnik ?
Csak mert tegnap kaptam alertben egy orokin reactor (ez arra jó , jogy rank 30 armora ha ráteszem 60 ilyen skill pontja lesz ugye ? ) és egy olyan arany puzzle BP-t , a kéréds ezekből most mint a talált frame bp-kből csak a nyersanyag szablya meg , hogy mennyit készíthetek ? -
durma77
csendes tag
-
Djuree
félisten
válasz
gerisz23
üzenetére
az jó lenne, ezért a játékért kár lenne, mert nagyon jó és millió lehetőség van benne. szinte minden ilyen ingyenes játékkal játszottam többet-kevesebbet, és ez meg a world of tanks tudott megfogni, abba van 400 órám, ebbe lassan 100 és mindent el lehet mondani, de hogy unom azt nagyon nem. egy ideje nem is játszok mással, bár az a napi másfél-2 óra nem is lenne elég másra.
dicséretes hogy foglalkoznak vele, szinte naponta jön kisebb nagyobb patch. -
Ry0K3N
senior tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Na igen ez az új sebzésrendszer nagyon megkavart midnent. Ráadásul kétszer is mert legutóbb is totál átvariálták magát a 2.0-t.
D1Rect : braton az elején gyengének tűnik mikor megkapja az ember de a split chamber csodákra képes vele
Legalábbis én így voltam vele.
Apropó van olyan klán akik derelictet csinálnak és/vagy vaultokat farmolnak jelenleg ami magyar?
-
Nindzsame
csendes tag
válasz
gerisz23
üzenetére
hát,
FLux-al az a gond, hogy az klán fegyver. Klán nélkül meg bajos lesz :\ Ezidáig még nem hívott meg senki.
Dispair meg Stalker drop, azt meg legyaktam már párszor, de csak kétszer dobott bp-t s mindkettő Dred volt :\Minden esetre köszi a tippeket. Egyelőre Soma-t építek, találtam rá pár jó build tippet yt-on meg a sebesség növelésére láttam pl. Dual Zoren-t. 90-es infested-ek ellen is rendesen darál. Ami viszont fontos, hogy egy lomha karakternek is varázslatos sebességet tud adni a Sprint-jump-slide-slash combó.

[link]Minden esetre köszi a tippet, ha lesz klán aki felvesz, akkor újítok egy flux-ot. Feltéve, hogy addig nem lesz kint jobb fegyó.
-
nesh20
aktív tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Nálam tuti nincs ilyen program. Azt tudom, hogy én nem csaltam, hogy a csapatban mit csináltak azt nem tudom.
Esetleg valaki lenne szíves segíteni írni nekik? Nem a visszaállítás miatt, hanem, hogy ezt történt és nem én csaltam, csak jelzem a BUG-ot, hibát.Nagyon szépen megköszönném.
-
xkoti
senior tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Tényleg nem rossz de nem hiszem hogy nálam kap formát
Majd még meglátjuk nah de friss hírekkel vagyok.
Lesz új sentinel carrier néven lesz
Képessége az hogy az összes modot össze tudja majd szedni mi képen nem tudom.
Az új wf necronak : 3 támadó és 1 védő képessége lesz.
3 új fegyót láttam rifle ,sniper,shotgun .
Illetve vauban-nak a bastille-n képességét gyengítik nem minden enemyt fog majd meg ami szerinte gusztustalan hogy egy olyan framet nerfelnek ami így is nehez farmolható ki ráadásul ritka . Ennyi eszük nem lehet a készítőknek ez egy kicsit fel is idegesített .Bővebben : ITT
-
vaakuum
addikt
válasz
gerisz23
üzenetére
ha mindig chargolni kell, akkor az nem nekem való..az aknavetővel is az volt az egyik bajom (azon kívül, hogy ha zoomolva akartam lőni , és elém léptek - ami defense mapon sűrűn előfordul - akkor azonnal hanyattvágtam magam az örömtől
.
Akkor asszem egyenlőre megpróbálom a suprát. -
xkoti
senior tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Szerintem is nerfelni fogják ami nagyon kár :/ Mellesleg ma meglett a vauban illetve már csak nova helmet kellene . DE ott a probléma hogy nincs slotom XD 13 platinumom van még egy slotot se tudok venni .
Mert két karim van Frost Prime és Volt és mind2 a szivemhez nőt
De sebaj csak veszek majd valahogy platinumot . De bánom már hogy kezdéskor azt az 50 platinumot nem slot-ra költöttem . -
vaakuum
addikt
válasz
gerisz23
üzenetére
Asszem a múlt héten volt a reactor, meg előtte két-három héttel szinte egyszerre a catalist meg a reactor is.
A két hónap szerintem főleg azért kellhet, mert ugye nem ülünk 24 órában a gép előtt, tehát hiába van két hetente, ha az időpont nem user-friendly.
pl ezt most én is buktam (pedig még ébren voltam, csak a gép már kikapcsolva) -
vaakuum
addikt
válasz
gerisz23
üzenetére
Igen, az rendben, hogy azonos típusokat célszerű, de amikor egy max 3 szintű modból már van maxos, közepes, egy-csíkos meg nullás, onnantól nem nagyon van értelme gyűjtögetni, pláne, ha ez mind ugyan annak a framenek modja (vagy ugyan annak a sentinelnek). A többi ilyenkor simán mehet a levesbe, és ha lesz olyan framem, amihez ezek a modok kellenek, akkor is már fejlesztés nélkül lehet cserélgetni őket szintenként.
-
vaakuum
addikt
válasz
gerisz23
üzenetére
Mit tippelsz, a vaubannál működhet az is, hogy valami hatalmas kétkezes kézikészülékkel (ami nem csak egy célpontot sebez) odaáll az ember a massza mellé, és odatol néhány charged attackot? Elvileg jól lehetne egyszerre sebezni vagy 10-12 mobot ott a kupacban elég hatékony mondjuk def missionban, és még lőszert is spórol. Csak a moboknak megfelelően kell moddolni a kézikészüléket.
-
RzRobot
tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Én úgy vettem észre,hogy a jó minőség ára a nagy fájlméret ezért nekem is lassabban töltődik fel. 1920*1080-ba renderelem a videókat,persze ugyanezen a felbontáson játszok és rögzítek is! Mp4 formátumra renderelek és egy 20-25 perces videó 2GB lesz vagy nagyobb de nem veszítek a minőségből csak minimálisat, alig észrevehető. Jelentősebb minőségvesztés Youtube -ra való feltöltéskor lesz mivel a Youtube átkonvertálja a saját formátumába!
-
xkoti
senior tag
válasz
gerisz23
üzenetére
De jó neked XD Én sajnos nem futottam még össze vele várjunk csak sajnos ? Hát Loki 30 szerintem megölne XD vagy franc se tudja most a cronus kardom van de már 30-as mit ajánlotok ami gyors és a cronus-hoz képest sebezz természetesen lehet nagyobb sebzése is XD
áhh holnapra ASH cuccai kész utána 3 napra teljes ASH
Volt am szenvedés :/ XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) képességet adhat. 30-as szintre felhúzott warframe-be vagy fegyverekbe tudsz ún. lencséket rakni, ami (mivel a 30-as szintű cuccok már nem fejlődnek tovább) a kapott affinity bizonyos százalékát konvertálja át Focus pontokká.
de nem előfeltétel semmihez - Natah Questben van hogy Sentienteket kell scannelni, ott talán 3-4x kell a kék ufókat lekapni, és indulhat/folytatódhat a quest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mind 2 ua csinálja.... telefonós netről meg be enged..... remélem nem végleges block....

Természetesen nem szórtam még el a Platinumot, úgyhogy semmi gond. Amúgy én is gondoltam rá, hogy nem sok helyem van és jól jönne még, főleg fegyver téren. 
)