Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok, játszanak ezzel a játékkal? Gondoltam kipróbálom. Ha nem szándékozom fizetni érte, van értelme? Nincs Pay2Win?
Illetve egyedül lehet mit csinálni, vagy mindenképpen kellene egy összeszokott csapat?
-
válasz
H_András
üzenetére
Egyik warframe sem dob "életgömböket", gyógyítani tud 2 (trinity és oberon). Amire te gondolhatsz az egy eszköz amit bárki gyárthat saját magának. Van többféle méret (sima restore, medium és large, az utóbbi adja a legtöbbet 1-1 impulzussal) illetve kiszerelés (vagy 1 darabot gyárt vagy 10-et). Van amit a piacról megtudsz venni (a sima restore-okat), van amihez klán kell (medium) és van amihez szindikátus (large). Ráadásul van belőle lőszer, pajzs és energia változat is és érdemes tartani magadnál belőle (főleg mivel van 1-2 fegyver amit még ammo mutation moddal is lehetetlen etetni).
Egyébként érdemes a 10x kiszerelést megvenni mert az gyártható a leggazdaságosabban. -
H_András
tag
Tegnap voltam egy olyan defense/survival partiban, melynek az egyik tagja harc közben x időközönként "életgömböket" dobált, érthető módon igencsak megdobta az esélyeinket rosszabb pillanatokban. Gondolom valamelyik páncél jellegzetessége ez, melyiké? Átnyálazom a wikit majd később, de hátha tudja valaki fejből

-
H_András
tag
Közel egy hónap játék után végre eljutottam oda, hogy esett control module.. Éljen Europa
mindjárt kilenc is pár menet alatt
így a menetközbeni összeharácsolt egyéb alapanyagok végre értelmet nyertek. Hét páncél és egy segéd készül a forgeban, azt hiszem jelentős ranklépések lesznek hamarosan
és most döntöttem úgy hogy pénzmaggal honorálom a fejlesztők munkáját, megérdemlik, no meg kell a plusz hely az inventoryban, nem akarom többé kidobni a kimaxolt dolgaimat.. várom a napi loginért a 75 százalékos árkedvezményt 
-
MichaelSD
őstag
Új fegyver: ninkondi.
-
Maxtreme
addikt
Én is beléptem a 20-asok táborába

Igazából mér tegnap összejött volna ha nem bugos a játék. Ahogy beértem a tesztre, még el sem hangzott a feladat, meg sem mozdultam, és máris MISSION FAILED... Köszi a lehetőséget...
-
MichaelSD
őstag
Emlékeztető!
Itt van kedvenc kereskedőnk Baro Ki'Teer és a következőket hozta:
1. Prisma Jet Sentinel Wings
2. Prisma Koi Sentintel Tail
3. Jolt
4.Prisma Daedalus Chest Plate---
Warframe username: MichaelSD
Clan Haven Prime -
válasz
H_András
üzenetére
Nem. Teljesíted a követelményt (3-5 meccs az inváziónál/assassination-nél) és megkapod a kiírt nyereményt pont. Az, hogy megcsinálod 6x, 12x vagy éppen 30x nem fogja módosítani a jutalmat. 3 dolgot érsz el ha többször csinálod meg az ilyeneket:
1. Ha assassination akkor minden 5. megölt boss után kapsz egy markot ami növeli az esélyét annak, hogy megjelenjen a Stalker (kapsz róla üzenetet).
2. Ha invázió akkor minden 5. teljesítés után kapsz egy markot (szintén kapsz üzenetet, hogy felkerültél a halállistára) ami növeli az esélyét annak, hogy megjelenjen Zanuka (ha a grineernek segítettél) vagy a Grustrag trió (ha a corpusnak segítettél).
3. Gyorsabban lesz vége az eventnek mert ezeket rengetegszer kell megcsinálni (közösség szintjén), hogy véget érjenek. -
H_András
tag
Nekiálltam ilyen küldetéseket fizetni, mert nekem kezdőnek igen jól fizetnek, ráadásul néha olyan csapatokhoz dob be random, hogy szinte alig kell csinálnom valamit. Ha jól értelmezem, három meccs után kapok 25000 pénzt. én most mint látható, hat menetet toltam le, tehát dupla pénz üti majd a markom a végén, és így tovább? Sajnos nem tudom megvárni, mi lesz, dolgozni kell mennem, ezért a kérdés

-
wjbhbdux
veterán
válasz
H_András
üzenetére
Klanba erdemes belepni, mert egy csomo fegyver es par frame is csak a clan Dojoban talalhato meg, rank 4 es 8 kozott oldja fel a hasznalatukat, de ezek mar kicsit farm igenyesebbek. Tradelni is itt lehet.
Uj jatekosoknak azt szoktam ajanlani, hogy koncentraljanak a terkep teljes feloldasara (nem kell minden palyat megcsinalni, ha mar meg van nyitva egy oldalrol akkor jo), hogy minden palyan tudj alerteket csinalni. Ha van okostelefonod, erdemes egy warframe appot beszerezni, androidon a WarDroid-ot ajanlom pl. Be lehet allitani, hogy jelezzen ha kulonbozo hianyzo mod/blueprint jutalmak vannak Alerten vagy invasion alatt. Ha nincs telefon akkor erre az oldalra erdemes ranezni rendszeresen [link], sok fontos Aura mod pl ezekrol szerezheto csak be.
Most pl megy egy Orokin Reactor invasion a jupiteren. -
Maxtreme
addikt
válasz
H_András
üzenetére
Igen azon keresztül lehet eladni, venni és cserélni egymással dolgokat.
Amit viszont nem árt tudni hogy CSAK azokkal a cuccokkal tudsz üzletelni, amit marketbe nem tudsz megvenni. (R5 core-okat, void kulcsokat és pár modot kivéve) Ezek pedig a prime frame-ek, fegyverek, és a különleges (prisma, synd) fegyverek. -
H_András
tag
Hm, tényleg ha már szóba került, még egy nagyon kezdő kérdés, a trade hogyan működik? Egyelőre láttam külön csetfelület van erre, nem vagyok se klánnak tagja, még egy friendem van egyelőre, (csak a játék szelleme kapott el nagyon, Diablo 2 óta nem kapott el ennyire a láz, hogy csak még egy fél órát toljam, érik is már néha a kanapén alvás
) gondolom ezeken a felületekenitt lennének majd azok a lehetőségek, ahol tradelni lehet (nagyon elméleti a kérdés, még távol áll tőlem, csak látom most "pörög" a topik
és kap választ a lelkes amatőr mindenféle amatőr kérdésére.. -
válasz
H_András
üzenetére
A blueprint a legolcsóbb dolgok egyike. Amúgy creditet farmolni annyira nem nehéz még akár szólóban is könnyűszerrel megoldható ha van egy normális frame-ed meg közepesnél jobb fegyvered, pl plutó dark sector survival egy 5 perces körrel (mert 5 perc a minimum) ~30k-t tudsz keresni credit booster nélkül.
Amúgy ha a 4-500k elriaszt akkor gondolj arra, hogy egyes tárgyaknál (amit pl. a tradertől lehet beszerezni) a trade tax akár lehet 1m credit is.
-
H_András
tag
Köszi, jelenleg négyes a rankom, akkor ezt még hagyom későbbre, mikor már komolyabb lesz az arzenálom, egyelőre jócskán kezdőnek számítok a játékban, még két bolygó ha jól láttam hiányzik is a repertoárból (bár cápázással elég sokat haladtam velük), meg 4-500K ? - annyi pénz a kalendáriumban nincsen
kb a fele ha van, igaz, pár blueprintre kellett áldozni nem is keveset. -
válasz
H_András
üzenetére
Azok egyfajta független csoportok akiknek dolgozhatsz. Ehhez persze kell egy minimális mastery szint (talán 3?) és amikor viseled a szimbólumukat akkor a küldetések után kapsz pontokat (aka repu) amiket beválthatsz különböző jutalmakra (pl. modok, olyan szindikátus szimbólum ami x%-al több pontot ad vagy a szindikátus specifikus fegyver). Minden szindikátusban van 5 szint és mindegyik kötött egy bizonyos ponthatárhoz és némi áldozathoz (pl. prime alkatrész, forma és credit -4-500k max-) és amint elérsz egy bizonyos szintet a szindikátuson belül úgy megnyílnak a napi különböző napi küldetések amikért sokkal több pont jár. Azonban a szindikátusi rendszernek van egy hátulütője: minden szindikátusnak van egy szövetségese (akinél szintén kapsz pontokat a barátnál elvégzett küldetésekért) és van egy akivel szemben áll és van egy ellensége akinél viszont negatív pontokat kapsz (2 negatív szint van) és ha ott elérsz egy bizonyos szintet akkor a küldetéseken random a nyakadba szakadhatnak magas szintű (42-52. szint közöttieket láttam eddig) szindikátus specifikus eximus típusú ellenfelek amik igen csak megkeseríthetik egy kezdő életét.
-
Maxtreme
addikt
Már mindent értek

Új synd fegyverek (eddig a boltort próbáltam nem rossz, Van amiben jobb, van amiben rosszabb mint a prime) és új sentinel aminek a "kéklenyomata" (
) a marketből elérhető.
Ezennel azt hiszem nálam is meglesz az MR20
-
wjbhbdux
veterán
Rebecca azt uzeni hogy ne koltsetek syndicate reput, jol fog jonni 125k hamarosan

-
H_András
tag
Végre esett egy ... tojás
már csak controll modulok kellenek (mondjuk azok mindenhez) és kész.. pedig már majdnem feladtam fáradtan azt a pályát, erre az utolsó fészekből kipottyant... most visszatért a hitem. Bontok is egy sört 
-
válasz
gerisz23
üzenetére
Nem sál az hanem kendő
Nekem is itt figyel a szekrényben. Excal prime meg nekem is új kedvenc lett az új ultijával. Pont most legutóbb amikor jött a trader vettem némi szemétnek való prime alkatrészt aztán srác odáig meg vissza volt amikor meglátta, hogy Excal prime-mal rohangálok és kérte, hogy hadd lőhessen pár képet róla 
@anubys1984: Gondolom ezt leginkább H_Andrásnak akartad szánni

Egyébként nekem napi belépésnél is heti-kétheti szinten dob 75%-os kedvezményt.
-
-
anubys1984
aktív tag
13-as update óta hanyagolom a játékot, csak pár hetente logolok be kicsit körülnézni és kivétel nélkül minden alkalommal 75%-os kedvezményt kapok napi bónusznak. Szóval ha arra van igényed, hogy kifogj egy ilyet, tarts két-három hét szünetet és meg is lesz az óhajtott kedvezmény.
-
gerisz23
őstag
A legjobb ha kihagysz 1 napot,és utánna logolsz be,sztem olyan 20-305 eséllyel ad kedvezményt platra

Habár én nem veszek,annak idején megvettem az egyik founderes pakkot,még megvan valahol a sál amit küldtek érte,nomeg az Excalibur prime (egész cuki lett a 4. képessége).Vettem platot is,de most inkább a régen farmolt drágább cuccaimat adom el,habár abból sincs túl sok.A lényeg hogy ha plat kell sztem érdemes voidozni,szerezni bp-eket meg partokat és azokat eladogatni platért ami biztos nem kell később (több esik belőle).Aztán szépen lehet slotokat venni.
-
Źşë'
addikt
válasz
H_András
üzenetére
alapból megadja a 3fegyót ha jól emlékszem (vagy nem?!) - primary, secondary, és melee - és ezek mellett még az a két lehetséges slot amibe jönnek a "műhelyből" a cuccok, ahol ahogy írtad végtelen a tárhely, egyébként sok fegyvernél van az hogy egy másik fegyver kell neki a legyártáshoz, szóval ha belemélyül az ember jobb slotokat venni - szvsz a játék nem rossz, és pont ezért beszippant és arra kényszerít h vegyél platot
prime cuccokkal is lehet seftelni, csak az rengeteg idő mire szerzel a partokból platot - meg megérdemlik a fejlesztők h beledobj a malacperselyükbe egy kis dellát 
-
H_András
tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Azóta se sikerült.. egy dologra jó ez, a fegyvereket és páncélokat fejlesztem legalább, már a harmadik szett lesz kimaxolva viszonylag problémamentesen (ez csak a rankomnak tesz jót persze)..

Itt jegyzem meg, az első dolog amiben hátrányt érzek a fizetős játékosokkal szemben, hogy kettőnél több kész fegyver per típus nem lehet nálam, inventory helyet kéne vegyek.. így a kezdeti kettőt pl el is dobtam mindenből a 30-as szintjük kimaxolása után. Nem mintha kéne ezután, csak feltűnt. A forgeban szerencsére végtelen a hely (legalábbis remélem, nem sok mindenem van eddig), mindenesetre ami tetszett, és volt hozzá nyersanyag, azt legyártottam, csak kivenni nem tudom onnan.. alkalmi küldetésekből elég szépen esnek mindenféle blueprintek.. -
válasz
H_András
üzenetére
Sajnos az egy ilyen küldetés, van akinek az első pár próbálkozása sikeres volt már van akinek csak a nagyon sokadik (nekem pl. 1x küldetés után lett meg).
Ne aggódj, lesz ennél még sokkal nagyobb szívatás is, például amikor majd prime alkatrészeket akarsz farmolni amikhez először a megfelelő kulcsokat kell kifarmolni majd a void küldetéseket csinálni és reménykedni abban, hogy esik a kívánt alkatrész.
-
H_András
tag
Az egyik küldetésszálhoz kérnék segítséget / tanácsot - Howl of The Kubrow. Szóval, szorgalmasan keresem én a tojást a fészkekben, kb harmincadik alkalommal immár, de nincs
Ennyire kicsi az esélye hogy essen, vagy rosszul csinálok valamit? A kutyaszerű lényeket megölöm, a fészkeiket szétcsapkodom, gondolom ennyit kell tennem..
Más. Ha van működő (aktív) magyar csapat, szívesen csatlakoznék, drHhun a nickem a játékban. Kezdő vagyok, hármas rankú jelenleg, de lelkes (11 bolygó van unlockolva)
-
MichaelSD
őstag
Na, megvan a 20as Rank, persze Archwing teszt....
Itt a trader: Prisma Shade Sentintel, Primed Point Blank és Nexus Fur Pattern a mai kínálat.
-
The Feri
csendes tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
nem is akarok gazdag lenni, tudom hogy nagy része csak 5-10 plat és ha mindet sikerül eladnom vagy a felét az már elég kell hogy legyen, meg az se érdekel hogy aki megszán az mit csinál vele.
-
The Feri
csendes tag
Kérném a szánalmatokat, ha lehet

sürgősen kellene plat de senkinek sehol nem kellenek a prime cuccaim.
1 jótét lelket keresek aki megszánnak és adni platot a cuccaimért, vagy blind rage, fleeting expertise, jagged edge.
Tudom hogy nem trade fórum de az utolsó esélyem.
A loki p helmetet kivéve mindent lehet vinni.
http://kepfeltoltes.hu/view/150816/2015-08-16_00006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/150816/2015-08-16_00007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/150816/2015-08-16_00008_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
wjbhbdux
veterán
Dupla XP hétvége, boosterrel 4x
-
Rickeffe
aktív tag
Fúúú, jól látom, hogy csak erőltetik az Archwinget? Még az előző "körön" sem mentem végig vele, lol.
-
Źşë'
addikt
válasz
Bognar1971
üzenetére
véletlen nem trollkodtál valamelyik csatornán, chatbe?
-
gerisz23
őstag
válasz
Bognar1971
üzenetére
Lehet hogy valamelyik programodat modoló programnak nézte a játék,korábban volt már ilyen...
-
wjbhbdux
veterán
supportnak kell írni, itt nem tudunk segíteni.
-
Bognar1971
újonc
Helló azt szeretném meg kérdezni hogy nem tudja valaki miért vagyok ki tiltva Warframe röl 2035 ig nincs jogom sehova belépni sem játékba sem forumba sem supportba sehova az ujj pastch miatt van mert az elött jó volt mindig minden előre is köszönöm a segítségeteket

-
Odeee
újonc
Üdv
Segítség kellene, mert 2035ig "bannoltak", már vagy 1-2 hónapja nem játszottam vele, ma akartam belépni erre ezt írja ki, valakinek volt már hasonló tapasztalata? -
MichaelSD
őstag
Megjöt Baro, Prisma Tetrat hozott mint újdonságot.
Amúgy Prisma Hecate Syndana, Primed Slip Magazine és Prirmed Heavy Trauma
-
MichaelSD
őstag
válasz
Gergo_R6
üzenetére
Nekem ma lett meg. Víz alatti (submersible) küldetéseket kell csinálni Uranuson. Nekem egy Capture küldetéskor jött elő. Olyan mint mikor a Stalker vagy a Syndicatek jönnek csak kék. Utána egy bálnaszerű hang hallható.
Ha lövöldözés van és nem téged lőnek, akkor a közelében vagy.
Helios nem scanneli, "kézel" kell.
-
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
picit gyorsabban kell haladni az átlagosnál, és egy ilyen elektromos jelenségre figyelj, mert akkor ott van a közelben, én beraktam a heliost (de sztem ott nem scannelte még le), lehet az is kell hozzá, nem tudom, de a Lotus kapásból felhívta a jelenségre a figyelmem, és mehetett is a quest
-
Rickeffe
aktív tag
Mostanában kicsit lemaradtam. Megint matattak a cuccon?

-
MichaelSD
őstag
Hát, azt hiszem elég régi játékos vagyok, de a Parkor nevetségesen néz ki és kimondottan rossz az irányítása. A többi rendben van, nem eget rengető, de nem is rontottak sokat vele.
De questhez a dronet még minding nem jelent meg nekem. Már az küldetések in RNGk

-
Tnil
tag
Sziasztok!
Tud valaki aktív, jó fej magyar guildet?

-
Źşë'
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
warframe fórumon olvastam hogy régi játékosok dicsérték inkább a változásokat, visszahoztak ezt azt, alakítani kell a már megszokott builden
-
MichaelSD
őstag
A parkour elméletben jobb, vizuálisan béna. Ez a dugóhúzó ugrástól sírva fakadok.
Legjobb quest a legelső volt, mikor dönthettem, hogy megmentem a kolonistákat vagy nem. Kár, hogy nem volt konzekvenciája.
-
-
Maxtreme
addikt
válasz
Kelecar
üzenetére
Én eddig azért "sírtam" hogy a quantánál nincs zoom, most viszont rá kellett döbbenjek hogy tulajdonképpen mi a f*sznak?

Vissza is raktam a másodlagos lövést a jobb klikkre, a zoomot meg egy másik egérgombomra.. Szokni kell így is, de ez van,
Nekem egyébként a parkour 2.0 kifejezetten tetszik. Az tény hogy jóval butábban néz ki ahogy ugrál a falon a frame, viszont kezelhetőbb lett az egész.
Az meg hogy eltűnt a stamina... hálaistennek'Viszont amitől nem esek hasra az az új frame. Egyszerűen nem látom gyakorlati hasznát kb sehol. (mielőtt valaki kérdi, igen próbáltam)
szerk: Amit viszont nagyon elrontottak az a frost. Az odáig rendben van hogy nem kell duration a globehoz, de most olyan elven müxik mint az iron skin. (tehát erő kell neki dögivel + esetünkben ahogy eddig is, steel fiber) A probléma csak az hogy már T2 30 wavenél se perc alatt bedarálják a max strenght-es bubim..
-
Kelecar
aktív tag
Ha már a régi coptering nincs is meg, még mindig lehet jó nagyokat ugrani a ctrl+space kombóval, szerintem mindenhova el lehet jutni ahova eddig, sőt magasabb helyekre is az új falon ugrálással
Engem jobban zavar pl a quanta másodlagos tüzelésének görgőre pakolása (meg a sok bug) 
-
-
Źşë'
addikt
huuhh de fura ez az új parkour mozgás... a suhintva ugrásnak annyi... meg a melee slidenak is :/
-
MichaelSD
őstag
Na, persze most nem késtek..

-
wjbhbdux
veterán
Pár óra és itt a 17-es Update!
-
Źşë'
addikt
válasz
SolventBlato
üzenetére
(elvileg) el kell kezdeni a bolygókat végigvinni, bossokat likvidálni, minél több van meg annál több minden unlockolódik
szerk.: én még a régi rendszerben toltam ki a bolygókat, csak 1-2 hiányzott, először furcsa volt, talán a régebbi menürendszer logikusabb volt mint a mostani, de meg lehet szokni az újat is
-
SolventBlato
újonc
Öcsémmel elkezstük vinni a warfremet co-opba de nem tudom upgredelni a modokat nála meg lehet találni az arzenálba a karaktere mellet ha rá lép az upgredre nálam ilyen nincs
.És a hajómon még nem tudok ablakot megnyitni az írja hogy szegmens szükdéges. előre is kösz a segítséget! -
Micsurin
nagyúr
105 platért Loki P set , szuper , már épülnek a darabok

-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mindjárt kilenc is pár menet alatt
így a menetközbeni összeharácsolt egyéb alapanyagok végre értelmet nyertek. Hét páncél és egy segéd készül a forgeban, azt hiszem jelentős ranklépések lesznek hamarosan
és kap választ a lelkes amatőr mindenféle amatőr kérdésére..

Ennyire kicsi az esélye hogy essen, vagy rosszul csinálok valamit? A kutyaszerű lényeket megölöm, a fészkeiket szétcsapkodom, gondolom ennyit kell tennem..

.És a hajómon még nem tudok ablakot megnyitni az írja hogy szegmens szükdéges. előre is kösz a segítséget!