Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
-
solan
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok még a játékban, viszont szeretnék csatlakozni egy magyar társasághoz. TS3-am is van. Ma reggel kezdtem a játékot. Nem tudom mennyire láttok szívesen kezdőket, de ha igen és valahova tudnék csatlakozni azt megköszönném.
További szép napot!

-
xkoti
senior tag
válasz
gerisz23
üzenetére
De jó neked XD Én sajnos nem futottam még össze vele várjunk csak sajnos ? Hát Loki 30 szerintem megölne XD vagy franc se tudja most a cronus kardom van de már 30-as mit ajánlotok ami gyors és a cronus-hoz képest sebezz természetesen lehet nagyobb sebzése is XD
áhh holnapra ASH cuccai kész utána 3 napra teljes ASH
Volt am szenvedés :/ XD -
xkoti
senior tag
Ma csupán csak kiestem a map-ról ...

Erdekes ugye ?
-
xkoti
senior tag
Nah nagyszerű meg van ASH : System,helmet,chassis most már csak a cuccok hiányoznak de melyik fán terem Rubedo mert egy a Earth próbálkozok (szintem miatt loki 30) szóval maradjak ott de azzon belül melyik bolygó adja a legtöbb rubedot ?
-
DokiBaxxi
őstag
No micsoda bug volt. Voidon voltunk, ASH-nak elnyomom az ultiját. Gondolom ulti közben leesett valahova ahonnan elvileg visszatenne a játék a pályára(nem biztos) viszont elkezdtem esni a pálya alatt a végtelenségbe. Egy bizonyos távolság után ismét pálya alól kezdés, esés a végtelenbe. Szóval ott kellett hagyniuk a többieknek én meg megvártam míg végigmentek a pályán
Egyébként az Oracle, meg a Lab-ok mire jók? Mert látom, hogy ott vannak, de ezen kívül semmi
Semmi gomb, meg ilyenek csak ott van 3 színes oszlop azt' csókolom -
Hajdi
senior tag
válasz
1NST1G8R
üzenetére
Épphogy túl op a játék, nemhogy nehéz. (És a dojo féle owerpower fegyverek még készen sincsenek) A legutolsó boss is simán megehető ésszel egyedül... cimbikkel szinte csak def mapokat tolunk. A bugok pedig minden játékban fellelhetőek, ez pedig még beta...
Jól néz ki, kevésbé mikro tranzakció orientált és eléggé szórakoztató...
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Érdekes egyébként a játék, valami nagyon nincs rendben vele ugyanis én i5-3350p+ GTX 650 TI OC 1GB+ 8Gb RAM kombóval nyomom és belépés után első pályán néhány másodpercig igen rendes fps csökkenésben szenved. Egyébként nincs vele baj. De ezt nem értem tehát BO2 ~150-200 fps-sel fut ez meg laggol? WTF
-
(Bundás)
addikt
Fps-el ki-hogy áll? Főleg Tower-es pályákon. A játékot Phenom X3-on nyúzom (3x3ghz), 4gb ddr3 +Ati HD 7700.
Magával a játékkal eleinte elvoltam fps tekintetben, de tower-es pályákon írtó idegesítően esett az fps. Ezért visszavettem a grafikát, a felbontást is 1280x1024-re, de valahogy egyre rosszabbnak érzem a sebességet.Az alacsony/ugráló képfrissítés miatt pl. egyáltalán nincs kedvem tower-en játszani...
-
gerisz23
őstag
Én is úgy veszem észre,hogy egyre bugosabb.A laggolásra 2 megoldás létezik1:te leszel host,2 mész soloba.
A solot anyagfarmolásnál szeretem,vagy klántársal megyek anyagot gyűjteni.Random emberek ritkán nyitogatják a szekrényeket,csak rohannak előre.Azért szólni szoktam hogyha ritka anyagot találok,van aki meg is köszöni. -
myckey
veterán
Nem értem én ezt a nagy bogaras mizériát.
Én nagyon jól eljátszok vele,és a klánból még jó pár tucat ember szintén így cselekszik.tehát még csak azt sem lehetne mondani,hogy én mekkora lucky man vagyok.
-
1NST1G8R
senior tag
Pont a bugok miatt nem porgott szerintem, sok embert eltantorit sajnos. En nekifutok idorol idore de annyira kib@szottul kiabrandito hogy tele van bugokkal hogy elmegy a kedvem az egesztol. Egy csomo helyen nem talal csapattarsat, van amikor mar akkor kifagy ha rakattintok egy bolygora, ha elindul egy palya lagol mint allat, az ellenfelek csak ugy szetfolynak es megmerednek ha lelovik oket, semmi halal animacio, lehetetlen kuldetesek es meg sorolhatnam. Szerintem megvarom mig lemegy a beta aztan remelem jatszhatobb lesz, kar lenne erte ha igy maradna.
-
HaaS
addikt
Egyetértek, valóban röhejes lett a játék, sosem volt ennyi bug... bár ez a legutóbbi hotfix valamelyest enyhített a tüneteken.
Ja meg boldog vagyok, hogy végre pörög a topik, és többen tököltök a játékkal, komolyan... nem értettem sokáig, hogy lehetünk ilyen kevesen, mert egyértelmű volt számomra, hogy nagy dobás a Warframe... na meg ha jóval több magyar tenót láttam is a játékon belül.. akkor is keveselltem, na
! -
xkoti
senior tag
Nah jó ASH famorlom a Titania-n ám elsőnek meg is kaptam a systemét majd bebugolt a map vagy a játék nem tudom nem nyílt ki az az ajtó ....Azután újra de akkor semmit nem kaptunk ott már bug mentes majd újra és megint semmi De megint BUG gusztustalan .....
-
gerisz23
őstag
Founders packért még bele is szólhatsz a fejlesztésbe,csak az már tényleg combos anyagilag.2500 Ft körül tudsz venni 175 platinát,8 karakterhelyre elég,aztán lehet blueprinteket farmolni
Személyszerint én is vettem platinát,igaz az éves game keretem lemerült,tudtam venni karakterhelyeket,sorakoznak sorba,vaubanhoz helmet hiányzik még.Jó lenne ha raknának be új pályákat,meg az anyagok rátáival csinálnának vmit.Megvan a piros szekrény nyitásához 40%-ot adó kártya,de inkább pénzt farmolni jó.Alerteket is csinálhatnának scavenger helyett mondjuk 5000 circuits jutalommal
tudnám díjazni -
gerisz23
őstag
ha nem lenne aki fizet,vsz záros határidőn belül kereshetnénk más játékot.hiába free a játék,a fizető játékosok tartják életben,ugyanúgy mint más játékokat.Amúgy az tetszik,hogy nem lehet megvenni mindent,nyersanyagokat stb.Remélem még sokan áldoznak a játékra,hogy tudják fejleszteni,életképes állapotban tartani
-
vaakuum
addikt
Reggel elkészült a Rhino, az új páncél! Nem bírtam ki, hogy melóba indulás előtt ne szaladjak vele egy kört.
De az a suspenzor
valami idióta gagyi...mintha körfűrészt vagy flexet rejtegetne a gatyájában... 
-
xkoti
senior tag
Köszönöm a választ igen belegondolva nem a legjobb az úk kari .. Mondjuk nem értem miért szúrják ki a szemünk 2 slot-al ...
-
vaakuum
addikt
Én frame slotot vettem kettőt pluszba, és a fegyver slotok az original 8 van. Fegyvereknél azt csinálom, hogy ami a lootokból összejött, azt legyártom, felhúzom 30-ra, és eldöntöm, hogy tetszik-e vagy sem. Amíg van szabad slot, addig nem életbe vágó a döntés. Ez két frame slot esetén úgy működhet, hogy legyártasz egy olyan framet, amit éppen meg tudsz csinálni (kifejezetten jó, ha olyat csinálsz, amit igazából nem is akarsz kipróbálni, mert azt is fel kell fejleszteni 30-ra, hogy szintet léphessen a tennod), kihúzod 30-ra, és eldöntöt, hogy melyik a jobb, amit tárolni akarsz.
Ugyanis egy másik accon összefarmolni újra az összes fusion kártyát, void kulcsot, orokin-cuccot, alapanyagot, meg mindent azért hogy a másik framet is végig tudd próbálni az összes fegyverrel, az nem egyszerű mutatvány.Nyugodtan add el, ha tényleg rendszeresen játszol, és tervezel még lenyomni vagy 300 órát ezzel a játékkal, akkor úgy is lesz folyamatosan kari, amit végig fogsz húzni, hogy lásd a tényleges potenciálját...ha meg kipróbáltad már az összes framet, akkor úgyis tudni fogod, hogy melyik kettő kell állandóra, és legfeljebb újra kihúzod azokat is. Viszont akkor már ott lesz mellettük az összes bevált fegyver, meg kártya, meg minden egyéb hasznos cucc.
-
xkoti
senior tag
az faja az viszont nagyon szomorú hogy csak kettő slot-om van minimum 5 simán adhattak volna ..Sajnos azt hiszem 13 olyan kis ezüstöm van .... De akkor ha új karit akarok kipróbálni lehet csinálnom kell egy új acc-ot mert Loki-tól semmi féle kép nem akarok megválni míg a másik karim ASH lesz. Utána tervezem Volt-ot (mellesleg milyen ?) hát így ennyi most ezzeket szeretném kipróbálni

-
xkoti
senior tag
Srácok max hány karid lehet ? Illetve ASH-nak a "ruháit" a fő boss adja általában nem , ?
-
vaakuum
addikt
A sentinel slotjait tényleg nem lehet "Formázni", vagy csak nincs Formám, azért nem kínálja fel a lehetőséget?
-
vaakuum
addikt
Stagger =Stun?
-
Hajdi
senior tag
Az aranyos lehetett!

Most engem is üldöz eléggé agresszíven. Pluto wave 20 előtt rám támadt a piszok, csak arra nem számított, hogy előtte ledobok magam köré 15 tesla-t
Előtte void jött, persze egyedül voltam, de akkor is failed szegény. Viszont az ijat nem akaródzik hozzám vágni! 
HaaS! A Ps4 trailert láttad? Oda-vissza b...szós!
-
RzRobot
tag
EMBEREK, ilyet még nem pipáltam! Összefutottam a Pluton defenselés közben a Stalkerrel de már wave5 végén érkezett. Én és az egyik srác maradtunk tovább wave 10ig és egy Host váltást követően nem a Crypto életerejét írta ki a rendszer a kistérkép alatt hanem a Stalker életerejét, de a fószert sehol nem láttuk, míg végül egy füstölő valamit vettem észre és meghalottam a hangját! Ekkor már 1% életereje volt a Crypto meg nem sebződött! Elkezdtem vadul lőni a Stalkert majd mikor kifogyott a tár elkezdtem a kardommal sorozni! Ekkor vettem észre, hogy kiír valalmit hogy nyomjam le az X-et én meg lenyomtam és felgyógyítottam a tagot gedz!!! Nem ellenünk volt hanem velünk és elkezdte öldökölni az infestedeket! Hihetetlen volt, többször is fel kellett gyógyítani de a második srác is kilépett wave10 után és hirtelen minden visszaállt a régibe! Gyakorlatilag 10mp se éltem mert a Stalker legyalult majd a Cryptonak annyi lett! De hát ez nem semmi volt!

-
HaaS
addikt
Egyetértek, Lex a kedvenc itt is... egyértelműen.
Ha meg valami távolsági a fő fegyó, akkor Bronco közelre... a fő fegyverekből nem tudok olyan könnyen egyet-kettőt választani, de a HEK-től hányok, az biztos
!szerk: jah, dual ether helyett én most épp inkább ether daggers-t vinnék, de a melee az mindig kedv kérdése nálam... elvagyok szinte bármivel...
-
Vagaba
tag
másnak is csinál olyat, hogy játék közben, ha a többiek írnak valamit, akkor én csak csillagokat látok a karakterek helyett?
-
gerisz23
őstag
Én már írtam bugos topicba tegnap este.már vagy 6. szorra futottam neki,egy haver próbálta már tegnap este,neki már sikerült,de mikor a 2. platform után meg kellene kapaszkodni a falba futáshoz akkor leesett ugyanúgy mint én
Legjobb tenno sztem a volt,nagyon lehet vele darálni -
vaakuum
addikt
válasz
gerisz23
üzenetére
Én is nagy reményeket fűztem a Latronhoz, mert szeretem a pontos, hatékony és lőszerspórolós lövéseket. De nálam a latron sokkal gyengébben muzsikál, mint a lex. Azért ez durva, hogy a főfegyó nem használható olyan jól, mint egy oldalfegyver. Meglepő módon a lex-el gyorsabban haladok, és a lőszert sem szokta elfogyasztani. Mindkettő lvl30. Inventoriban vannak, egyenlőre mindkettő pihen, mert mást fejlesztek.
Most a Boltor-Bronco-Gram trióval nyomulok, igyekszem ezeket is 30-ra húzni, aztán majd meglátom...
Tetszik, hogy Boltor odaszögeli az ellent a falhoz, de az meg annyira pontatlan már középtávon is, hogy botrányos. És a sebzése sem valami falrengető, sőt, mondanám inkább, hogy kicsi. Rendszerint ennél is kifogyok a lőszerből igen hamar, pedig már ez is valami 26+ szintű. igazából a JAckal ellen lehet jól használni, amikor lemegy a páncélja, és lelógatja a fejét, akkor gyorsan bele lehet tolni annyit, hogy fél-egy centit esik a hp csíkja. Ehhez képest megintcsak a Broncoval vagyok hatékonyabb, ha nem assassin pályán vagyok. Sajnos még kell valamit fejlesztenem, mert a hek-et is ki szeretném próbálni. Szerencsére ma reggel elindítottam a rhino összerakását, röpke 3 nap, és használni is tudom. A mostani három fegyveren kell még összesen vagy 8 szint, +a rhino 30 szintje, és talán unlockolni tudom a hek-et. Utána meglátom, mire állok be. Nekem most a HEK+LEX+dual ether látszik hosszú távú célnak, a warframe-tól függetlenül, bár a dual Bronco még lehet változtatna ezen a nézeten. Bár ott meg már túl sok lehet a dupla reload time is.Azt ugye jól érzékelem, hogy a Bronco akkor adja csak le a full sebzést, ha minden pellet talál? Tehát ez nem pelletenként sebez 105-öt, hanem a 7 lövedék együtt? Mert akkor ha barrel diffusionnal a pelletek száma 8-ra növekszik, akkor az sebzésben 105+(105/7)=120at jelent, míg a lex esetében akkor a második lövedék újabb 70-es dam, azaz a kettő együtt már 140. És azért a Lex-el kicsit messzebbről is oda lehet pörkölni.
-
HaaS
addikt
Dehogy ez mekkora bugos sza*r lett, elképesztő! Ennél csak jobb volt, ez biztos...
-
xkoti
senior tag
Áhh ezt nem hiszem el már mióta játszok és még mindig nem ad egy control modult
!!!!!!!!!!!!!!!! -
xkoti
senior tag
Sziasztok egyik ismerősöm össze fusionálta a kardjának az elektromos képességét egy másik tárggyal így az elveszett . Gondolom ezt nem lehet vissza fordítani de melyik bolygón szokott a legsűrűbben előfordulni az hogy a kardnak add modult ?
-
RzRobot
tag
Vakuum : egyszer használatos persze, belépsz az Arsenalba majd ott az Inventoryba és láthatod, hogy mennyi blueprint-ed van belőlle és minden másból is, hogy mennyi van!
Hajdi : Kössz a segítséget, így már tiszta!

-
vaakuum
addikt
Ha valahonnan egyszer sikerül szereznem egy orokin catalyst és reaktor BP-t, azok egyhasználatosak lesznek, vagy utána annyit és annyiszor gyárthatok belőle, amennyi alapanyagot össze tudok farmolni?
-
gerisz23
őstag
Reggel megnéztem mit dob a gép,kaptam 1 Formát,ennek örömére elindultam 1 raidre,5 mp után villogtak a fények,jött stalker bátyó revansot venni xd. Mostanában nagyon szeret,van hogy egymás után 2x is jön értem:d
-
vaakuum
addikt
Az ugye jól rémlik (valahol mintha olvastam volna), hogy crit sebzés esetén a program a fegyver alapsebzését veszi alapul, tehát ha bejön a crit, akkor nem számít semmilyen elementál alapú sebzésnövelési mod, illetve a sima sebzésnövelő serration mod sem?
Ezért mintha az lett volna a konklúzió, hogy vagy-vagy alapon kell a critikus sebzés valószínűséget és crit damagot növelni, vagy pedig ráfeküdni az elementál és serration modokra, de keverni nagyon nem éri meg őket? Ez igaz lehet, vagy azóta valami patch esetleg módosított ezen? (esetleg alapból hülyeség volt?)
-
RzRobot
tag
Valaki elmagyarázná, hogy a Multishot mod pontosan miért is jó? Ja és a Crit Chance? A Crit Chance a kritikus sebzés elérésének esélye? Nem vágom, segítsetek! Kösszi!

-
xkoti
senior tag
mire meg lesz a klán kulcshoz a dolgok XD
-
dilipok
veterán
válasz
cinegelaci
üzenetére
hali, jomagam (dilipok) es Sepiroth888 csatlakozna a klanhoz. Kuldtunk friend requestet. Koszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

áhh holnapra ASH cuccai kész utána 3 napra teljes ASH

Semmi gomb, meg ilyenek csak ott van 3 színes oszlop azt' csókolom
!

karakter farmolás véletlenszerű.volt olyan ami 3 bossból megvolt,de pl exkalibur meg csak 50 ből
valami idióta gagyi...mintha körfűrészt vagy flexet rejtegetne a gatyájában...