Hirdetés
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
"A LoS rinyát meg végképpen nem értem miért lesz egy frame ettől überbrutáltáp. A nagy nyílt terepen ahol általában tölti az ember az idejét voidban biztos sokat segít."
Először is általában nem nagy nyílt terepen vagyok. Másodszor Te vagy nem olvastad el, hogy mi az a LOS vagy nem tudom mi bajod. Mi az hogy "LoS rinyát meg végképpen nem értem miért lesz egy frame ettől überbrutáltáp"??? Mindenki azon kiakadva, hogy mekkora nerf és orosz rulettá változtatja a képességeket.
Az Excaliburt ötödszere patchelik és egyre rosszabb, így nem, nem 2 nap alatt, hanem mondjuk az elult 12 hónap alatt kellett volna megcsinálniuk. Helyette egy harmadrangú shootert csináltak tele bugokkal. Amúgy volt szavazás a változtatásról és szépen mindent megvalósítottak amit leszavazott a nép. Ezek után ne magyarázd, hogy miért rinyálunk...
Ne javítsanak semmit, hanem adjanak ki rendesen dolgokat.
Damage 2.0 azért kellett, mert lineáris sebzés. Damage 2.0 után is lineáris az maradt, akkor mire volt jó?
Egyhangú a közelharc, lett energy chaneling. Nincs értelme használni, mert a sima támadás is van annyira és nem használ energiát, mire volt jó?
Archwing, bugos, nincs beágyazva játékba, mire volt jó?
Kubrow, mai napig bugos.
Melee bug 14 hónapja van.
U5 óta rendszeresen kérünk lore updatet. Még a framek leíráshoz sem csinálnak történetet, miért?
stb, stb, stb.Azt, hogy te nem látod a hibákat a Te problémád nem az enyém.
PS, előző hozzászólásban elírtam:
LOS neked nem okozott gondot, mert te nem is haszáltad az RB/RJ-t LOSsal, ha használtad volna tudod, hogy már rég nem megy a felugrás. De ha menne is a pályák nagy része nem üres nagy tér, így rengeted ellenfélre nem hatna. -
MichaelSD
őstag
Nem olvasod el amit írtam. Nem az a baj, hogy nem lehet farmolni Sydicatet, hanem hogy szétvertek sok más dolgot menetközben. Amúgy továbbra is lehet farmolni, csak kb. 80%-os hatákénysággal, tehát még meg se oldották a problémát.
LOS nekem nem okozott gondot, mert te nem is haszáltad az RB/RJ-t LOSsal, ha használtad volna tudod, hogy már rég nem megy a felugrás. De ha menne is a pályák nagy része nem üres nagy tér, így rengeted ellenfélre nem hatna.
Amúgy az ODD ugyanúgy exploit, Sechura szintén, de az nem zavarja őket. Tény, hogy Vivert exploitolták, de mit vártak? Hogy majd mindenki 6 hónapon kereszül megcsinálja a nap 3x3 Syndicate küldetést, egy olyan játékban ami arról szól, hogy mindent farmolni kell?
-
Ry0K3N
senior tag
Viver az amikor grindolva farmolod a sindicate pontokat ha már ott tartunk mi mit is jelent valójában.

LoS sosem okozott nekem gondot egyik frammel sem most hogy meg bejött az aerial slash még úgy sem kellene hogy gondot jelentsen senkinek sem mivel a legtöbb ability aktiválható ugrás közben.
A nem túl népszerű frameknek rework kell mert jelenleg oka van hogy nem használják. -
r00r1
aktív tag
(#2994) Ry0K3N: a hiba eredete hogy a
játékosbázis lusta- ne nevettess, az összes framet kifarmoltam, türelemmel. Farm eddig is volt, csak különbséget kellene tudni tenni a farm és a grind fogalma között. Viver és a syndicatek az utóbbi kategóriába tartoznak.
De van egy olyan érzésem, hogy az álláspontunkat nem is akarod érteni. De majd ha Novánál, Nyxnél vagy Rhinonál bevezetin a LoS-t, egy szót se halljunk
A probléma ugyancsak az, hogy vannak ajóközkedvelt framek, és vannak a nem túl populárisak.
És pont a nem túl népszerűeket nerfelik halálra, holott azokat kellene felhozni elfogadható szintre (Ember, Banshee - hetek óta nem láttam egyet sem...) -
Ry0K3N
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Olvastam a fórumokat és túl sok a rinyáló kisgyerek.
Azoknak a frameknek tökmindegy így is szarok voltak eddig is. Viver exploiton kívül nem használták semmire sem, így is rájuk férne egy rework. És most azt várod azonnal megoldanak mindent 2 nap alatt? Hogy kijavítják egyből neked a frameket hogy minden területen használhatóak legyen? Hogy kijavítják a mob spawnt és a sidicate pontokat? Szerinted ez 2 órás munka egy olyan játéknál amivel 10k felett van az állandó játékosszám?
A LoS rinyát meg végképpen nem értem miért lesz egy frame ettől überbrutáltáp. A nagy nyílt terepen ahol általában tölti az ember az idejét voidban biztos sokat segít."Amúgy a Syndicatet teljesen mindegy, hogy 1 nap vagy 1 év alatt tolja ki valaki, mert semmi használható nincs benne."
Akkor meg minek megy a rinya hogy nem lehet sindicatet farmolni? x)
Ez jelenleg a legjobban túlreagált dolog eddig a warframeben. -
MichaelSD
őstag
Ez zöldség amit leírtál, bocs.
Ne haragudj, de olvasd a el a fórumokat. 99%ban nem a Viver nerf a probléma. Mindenki tudta, hogy exploit. A probléma az, hogy semmit nem oldottak meg. 80%os hatékonysággal ugyanúgy lehet expoitolni, csak most más framekkel. Viszont tönkrevágtak a Magot és az Excaliburt. Ha az interception térképet 30% megnagyobbítják megoldódik a probléma, de több más megoldás is lehetett volna.
Majd ha Te kedvenc frameidet vágják tönkre, meglátjuk mennyire lesz vicces.
Szerinted rendben hogyha frame nem közkedvelt akkor mégjobban lehet nerfelni. Érdekes logika. A gond az hogy az idióta LOS mechanikát más framekre is kiterjesztik. Amúgy az Excaliburt használták néhányan.
Nem a könnyebb úttal van a baj. A 15.xes patchek 95% pocsékok voltak. Ez most csak a hab a tortán.
Amúgy a Syndicatet teljesen mindegy, hogy 1 nap vagy 1 év alatt tolja ki valaki, mert semmi használható nincs benne.
-
r00r1
aktív tag
Figyelj:
Van a gyökér-ok analízis. Mi a hiba eredete? Hogy hónapokig tartó grindolással lehetett csak kifarmolni a szükséges rep pontokat ------>
A játékos társadalom talált egy hatékony módot az elcs.szett pontrendszer kiküszöbölésére ----->
A DE ezt patchelte, csak az a baj, hogy a metódust szüntette be (azzal hogy nerfelte a frameket), ahelyett, hogy magát a hibát szüntette volna meg. -
Ry0K3N
senior tag
A teszterek dolga lenne azt kiszámolni nem a deveké. A teszterek meg jelen esetben mi vagyunk

Igen így akarják megtartani a veteránokat hogy legyen mit csinálniuk de most egyszerűen kicsit sok reput állítottak be azt ennyi. Mellesleg hozzáteszem wowba többet farmolsz 1 repuért, ogrila 2 hónapig tartott csak úgyhogy nem értem miért vannak sokan ennyire kiakadva
-
r00r1
aktív tag
"Meg DE sem tudta mégis mennyi grind kell hogy kimaxolja az ember a reput mert még nem csinált ilyesmit,"
Bocsi de SZVSZ a Devek dolga lenne ezt kiszámítani, ahogy én is. A 4 matematikai alapműveletből kettőt kell hozzá alkalmazni.
Ez szándékos volt a részükről, így szeretnék megtartani a veteránokat, illetve plusz időt nyerni a játékidőhöz. Ennyire nem lehetnek hülyék...egyszerű bepróbálkozás volt részükről, amire jött a játékos társadalom részéről a feedback. -
Ry0K3N
senior tag
A probléma itt nem az hogy át megy vagy nem megy át a falon, ha 10000 pont kellene összesen akkor is exploitolnák az emberek. Az exploit meg nem megoldás semmire sem de a játékosok nem várnák meg ám míg kicsit optimalizálódik a helyzet hanem visítva nekiállják döngetni az ajtót DE-nél.
Meg DE sem tudta mégis mennyi grind kell hogy kimaxolja az ember a reput mert még nem csinált ilyesmit, ez meg mindig később derül ki tesztelés után hogy mégis mi lenne az optimális. Mindig is így csinálták ezután is így fogják csinálni, kidobnak valamit figyelik a feedbacket és utána korrigálnak rajta. De egyesek annyira túl tudják reagálni hogy az már komikus. -
Attis24
csendes tag
A Viver nerffelését a játékosok petíció formájában kifejezetten kérték. A syndicate pontozás nem a sacrifices rész viszont igen csak kifogásolható (személyes vélemény).
-
r00r1
aktív tag
Exploit, hogy Mag mágneses képessége átmegy a falon?
Mennyit farmoltál Viveren? Mi átlag 3000 - 4000 pontot kaptunk/ 30 perc. Ezt a syndicatek teljes 240000 pontszámával elosztva 80 run Viveren. Most komolyan erről kellene, hogy szóljon a játék? Ez akkora hack? Mert szerintem a régi játékosok kreatívan rájöttek, hogy hogy tudják a legtöbbet kihozni a csapatból, milyen felállással, a lehető leghatékonyabban.
Ez mire volt válasz? Arra, hogy az egész Syndicate rep pontszámítás el lett k.rva. Nem kicsit, nagyon.
Ez egy megoldás volt magára a hibára.És szerettem Maget, bár Excalt és Trint nem nagyon használtam (az utóbbit high level ODD-n).
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Jajj most nem lehet falon át exploitolni és kigrindelni 3 nap alatt a reput. Aztán meg sír utána a delikvens hogy mennyire szar a DE hogy a sindicate sem ér semmit sem mert 3 nap alatt kirepuzta.
Most lényegében vivieren kívül hol láthatóak az aktuálisan nerfelt framek? Sehol. Ugyanúgy nem használja őket szinte senki. Meg a sindicate repuk sem azért lettek beletéve hogy 3 nap alatt kiexploitolja az ember.
Látni ezt a sírást mindenütt számomra igen vicces.
Az emberek mindig mindenhol a legkönnyebb utat akarják bejárni minden MMO-ban, a lehető legkisebb befeketetéssel epixet lilát egyebet kapni és megy a rinya ha nem mehet másképpen nekik. -
Rickeffe
aktív tag
Nekem kicsit úgy tűnik mintha a "bevásárlás" óra nagyon fontosnak éreznék, hogy minden héten fel tudjanak mutatni valamit a részvényeseknek. Mindegy hogy az faszság-e vagy sem, át lett-e gondolva vagy sem. Pl. az extractort sem értem miért kellett az az archwing nodeoktól függővé tenni, sokan, köztük én sem játszok nagyon ezzel. A dark sector nodeoktól pl ha jól emlékszek nem függtek az extractorok. A képességek meg "varázslatok" miért kell belevinni erőltetett fizikát (LoS)?
Egyébként meg így sokan minél hamarabb újabb framet keresnek, esetleg ugye költenek is rá ami meg pénz, máris lehet mutogatni a nyereséget. Kérdés hogy ez hosszútávon helyes lépés-e. Aki besokall az lelép, jönnek új emberek akik csak az újat látják, nem tudják mi volt így nem is hiányolják.
Lehet, hogy rosszul látom, de nagyon kezd elszaladni velük a ló. :-) -
r00r1
aktív tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Felajánlottam, hogy segítek nekik - ha akarják...
Van egy állás is, amit megpályázok, ha hazaértem. Nem szeretném, ha elsúvadna a süllyesztőben a játék. És még soha nem voltam Kanadában, pedig az egyik kedvenc országom.
A bosszantó, hogy olyan triviális hibákat ejtenek, amik kb alapvetően elkerülhető minimális odafigyeléssel.Bár a megérzésem - és ne legyen igazam!!! - hogy ez még csak a kezdet.
http://www.digitalextremes.com/news/2014/10/partnership-announced no comment
-
MichaelSD
őstag
DevStream lesz pénteken. Mindig gázos, de most széttépik őket, ebben biztos vagyok.
-
MichaelSD
őstag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Ebből Mass Effect 3 lesz.

Az új patch red textje (ami a chatboxban megjelenik) azzal kezdődött, hogy "The people have spoken!", mondván az "emberek szóltak, meghalloták, jön a patch". Na most olyan szinten megint elcsesztek benne dolgokat, hogy ihaj.
Angolul van, de zseniális:
"Ok DE since its so funny, i'd like to tell some jokes
Joke 1 : Cmon DE you don't need to focus on the players that have been by your side the whole entire time, its just not in your line of sight.
Joke 2 : I mean excaliber he was trash anyway right, and trinity was so 1960's who plays healers these days anyway. and Mag, who even cares about giant magnets anyway lets face it last time we cared about magnets was back in science class but really we haven't been in school for a while so its irreverent, but screw it nobody cares about physics anyway.
Joke 3 : Last time i checked spec savers were doing a pretty good deal for 2 for 1 on glasses, sounds like a good deal to me (line of sight)
Joke 4 : Hey DE you know the range on saryn ulti pretty great nobody cared about the damage anyway, lets make it a heal instead. then it would be useful
Joke 5 : i guess the new suggestion for nucleur warefare should take some suggestions from the ol' hellion dregs i mean, if we had given that idea to a few trigger happy nations we would be winning wars faster. Or lost you never know
Joke 6 : by the way, i think tower 4 is too easy with our freshly nurfed frames! might want to add another 100% damage increase and throw in a few more mod reductions, i mean cmon, 50 is way too high nowerdays.
Joke 7 : in the west part of viver born i was made and amazed on the grinding mission where i spent most of my days, chillin out cappin corpus acting all cool, and bashing some moa's with mah big heavy tool, after a couple of DEVS were up to no good, they nerfed everything under my hood, I did 60 minutes to long and the community got scared, and rabecca said, "were making nerfs and reducing vivir back to the dead."
Joke 8 : Knock knock.... whos there..... its the care workers, we'd like to take excal prime back to the vegetable factory...
Joke 9 : hey guys wanna hear a joke, grand master founder
Joke 10 : Whats the diference between DE and star wars, at least the Jedi actually listen to the council
Joke 11: when lotus said, "leave nothing alive" i didnt think they ment the Liset.
Joke 12 : Whats faster than running a T1 capture mission,everyone leaving due to this patch" -
MichaelSD
őstag
-
gerisz23
őstag
Lesz valami világrekord kísérlet is ha jól láttam.
-
MichaelSD
őstag
Uraim, kint van az új patch, és úgy tűnik, hogy elindult a shitstrom. Joggal..
-
MichaelSD
őstag
-
MichaelSD
őstag
Mit összeszenvedtünk. Állítólag a mozgó védelmi pont miatt van. A változó védelmi pont meghülyíti az AIt. Mindenesetre szenvedés volt.
Viszont volt egy 4000 repes Viverem me, ami jót tett a lelkemnek. Meg utána toltuk r00r1-gyel a küldiket, persze Scindo Blade megint nem jött MD T3-on.
-
r00r1
aktív tag
Valkyr bastet helmet alert - ha valakit érdekel....
-
MichaelSD
őstag
Eris/Viver farm vicces dolog. Mindenki másképpen csinálja, de mindenki mindenkit anyáz.
-
MichaelSD
őstag
Lehet szavazni mi, merre menjen. Nem mintha meghallgatnának minket ld. Excalibur szavazás és témák, de meg van az érzés, hogy csináltál valamit...

-
MichaelSD
őstag
Limboval az a baj, hogy ha nem tudja a csapat, hogy mit csinálsz, akkor többet ár mit használ. Márpedig általában nem tudják, hogy mit csinálsz.
-
r00r1
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Há' köszönöm!

-
Kareszovics
addikt
-
r00r1
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Linkelhetné' e ( csak így berényiesen e)
-
r00r1
aktív tag
Höh, meglett a Limbo is, anélkül, hogy bármely Arcwing farmban kellett volna szívni.
Randomok behívtak, így lett meg mindhárom komponens. Bár azóta is villog a Limbo quest - amit elkezdtem, de nem jutottam semerre.
Kicsit fura maga a frame, igazi support, semmi DMG képességgel. Nem tudom, még szoknom kell.... -
csati777
csendes tag
Én csak pár hete játszom, de normális dolog ez a napi 200 megás patchelés? MMORPG-k sem szoktak ennyit letöltögetni.
-
r00r1
aktív tag
válasz
Rickeffe
üzenetére
T4Def, legjobb felállás - legalábbis 35. wavenél még unatkoztunk:
Nyx - chaos build - max range
Loki - radial disarm build - max range
Nova - "+" power strength, max duration
Frost - snowglobe buildSikerült tegnap kifogni egy ilyet, mindenki tette a dolgát. Loki folyamatosan tolta a radial disarmot, Nova MPrime spam + chaos spam. Egész egyszerűen verhetetlenek voltunk..
@Ry0K3N: kösz a tegnapi segítséget

Még mindig arra várok, hogy valaki az Earth excavationt csinálja... Arra benevezek, és egy jó darabig pihentetem az Archwinget... -
MichaelSD
őstag
Ezek a Syndicate küldetések nem jók. Túl kevés játékos van, hogy összejöjjön egy csapat és egy interception mission egyedül elég kínszenvedés.
-
Ry0K3N
senior tag
Pedig Ash egy rohadt jó frame csak sokan nem tudják hogy buildeljék vagy nem tudják jól bebuildelni.
Kerestem Ash játékosokat T3 defre, recruiton kikötöttem hogy bladestorm buildet hozzanak, erre a szerencsecsomagok bejönnek bow fegyókkal vagy ogrissal lövöldözni és 3 percenként elnyomnak egy bladestormot ott szerencsétlenkedve aminek az a vége hogy összeszednek 2-3% damaget a végén. -
r00r1
aktív tag
T3MD - 1. kör - zseni random + Nova + negatív power strength + Mprime spam = az ellenfél Usain Bolt sebességével vetekedett
2. kör stalker - nyomott egy absorbot a terminál mellett...(#2942) Attis24: a probléma az, hogy gyakrabban mint kellene nem a megfelelő framet választják. Elhiszem, hogy Ash-überkirály-stalkerra-mázolva-a-menő, meg Rhino 2-4-2-2-4, de azért néha kiveri a biztosítékot. Ráadásul ezek a framek kb 20-as szintig jók, utána csak golyófogó szivacsnak...
-
Attis24
csendes tag
Én arra gondoltam, hogy sok az alacsony rangú játékos, aki csak a pályát akarja letudni és amint teheti megy a kivonási ponthoz. Persze sok az idióta is, én ha nincs cimbora akivel tudnék játszani, akkor inkább solozok mindent. A Limbot is soloban csináltam és simán meglett minden elsőre. A baj jelenleg a solozással, hogy magasabb szinteken nem lehet bármivel solozni meg van egy két küldi, amit egyátalán nem lehet szerintem egyedül megcsinálni. Egyszer megpróbáltam a 4-es defenset lenyomni egyedül, 12. körig jutottam, de ott már csak abból állt az egész, hogy Frosttal leraktam a bubit és szinte rakhattam a következőt, mert szét is lőtték....

-
r00r1
aktív tag
válasz
Attis24
üzenetére
Az amatőr helyett nem idiótát akartál mondani??

Interceptionre (Pluto - Cerberus) múltkor sikerült olyan csapatot találni, hogy asszondja 2 ash, meg 1 rhino. És mindhárman dreaddel nyomultak. Az ilyen miért nem solozik inkább??(#2937) MichaelSD: a tegnapi első két kör után a pofán leszakadt.... de azért jó volt
-
Attis24
csendes tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Próbáljatok farmolni a Földön excavation küldetésen. Nekem fél év után sikerült szereznem 2 db-ot. XD
Ez még a 15-ös update előtt sikerült, utána ugye bekerült a sabotage kulcs is, így sajnos nagyobb a szórás. A 4. 7. és a 10 v 11. (erre nem emlékszem pontosan) fúrónál ad kulcsot. Simán le lehet solozni is, ha nincs csapat, randomokkal viszont nagyon gáz, mert ott még sok az amatőr. -
Źşë'
addikt
nekem a limbo kb 3-4 nap alatt meg volt, akkor ezek szerint csak nekem nem okozott akkora nagy fejtörést
nem volt annyira nehéz de könnyű se volt, fegyók előbb feljöttek 30as szintre, a végére kb 25ös szárnyakkal csináltam meg, persze nem egyedül... egyébként a szintezésen vettem észre hogy mintha változott volna valamit... eddig pihent a húzandó cucc, magyarán azzal mentem ami a legerősebb, és eddig szépen párhuzamosan ment bele a tapasztalati pont, de most meg alig ad rá valamicske bónuszt -> ha szárnyakra kell gyúrni akkor használd sűrűn a speckó képességeitarchwingnél ha aktív a 4. képesség azzal el tudod lökni magad mellől az ellenfeleket, és megtisztítja a rádióállomás környékét, és még sebez is rajtuk... mikor kezdtem a játékot akkor se árasztott el modokkal, a legalapabb modokat dobta, és szépen lassan alakultam, szvsz ennél is ez a helyzet, nem is bosszankodtam rajta... egyébként annyira nem nehéz észre venni a kósza modokat, megáll az ember egy pillanatra, majd oldalazva mozog és simán ki lehet szúrni őket, eleinte nehéz volt, de már van egy valag modom, odonatára kevesebb inkább fegyverekre dobál...
-
MichaelSD
őstag
Akinek van T3as Mobile Defense CSAK velem játszhatja le!!! Komolyan, nem tudok egy darabot se farmolni és hiányzik a Scindo blade. Szóval akinek van az keressen meg MichaelSD néven és jövök vele, plíííííz!

@r001
A Warframe forumokon már elmondtam, hogy az egész archwing egy hülyeség. Nem fűzödik szervesen a játékhoz, buggos, pocsékul kivitelezett... Az, röhej. -
r00r1
aktív tag
Ez a Limbo Theorem küldetés egy f0s. Nem tudom hogy ki találta ki, de hogy nem volt százas az is biztos. Randomokkal a chasist és systemst kifarmoltuk, mocsok könnyű. De az, hogy szintezni kelljen megint mint a szemét, ráadásul a modok sem hullanak, az nem gyengén kib@szás. Hiába 11-es az archwingem, eddig 1 darab shield capacity modot találtam bele. Ami xp meg a küldetéseken hullik az kb semmire nem elég. Gondolkoztam, hogy megveszem platért, de más csak azért sem fogom támogatni a fejlesztőket....
....most egy kicsit pipa lettem.Meg szerintem ezt az archwing dolgot is jobban átgondolhatták volna. Az mi, hogy a javasolt frame rhino vagy frost??? A többi??? Mi egyediség van benne? van 3 fegyver, 2 archwing és csókolom. Az meg hogy mire van csatlakoztatva mindegy, csak rhino vagy frost legyen....röhej...
-
MichaelSD
őstag
válasz
Troyan001
üzenetére
Amprex szerintem a legjobb, de azért különböző fegyverek.
Glaxionnak rövid távolságra hat csak, ha olyan helyen vagy akkor jó. Én a Frostommal használom.
Phagenél az a négy sugár még összeáll nekem idegesítő, de nem rossz. Drakgoon, de a Boar Primeot is jobban szeretem, de ez már ízlés.
Flux Rifle: rövid távolságra jó, proc+slash sebzés, régen ő volt a fegyverek királya, mára csak jó. -
Troyan001
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Köszönöm az infókat!!!!

-
r00r1
aktív tag
válasz
Troyan001
üzenetére
Amphrex: CC crit monster. Bár zabálja a lőszert. A halomban lévő ellenek ellen halálos (áthúz az ív)
Glaxion: még pihen a foundrymban
Phage: a legnagyobb DPS shotgun, iszonyat pusztítás, Mirage + Phage= boogie nights
Flux rifle: nekem nem jött be valamiért....de nem rossz. -
Troyan001
tag
Sziasztok,
A véleményeteket kérném. Nova-hoz keresek beam weapont.
Amprex
Glaxion
Phage
Flux rifleNem nagyon tudok dönteni a négy közül. Szerintetek melyik illik jobban a nova-hoz? Flux rifle-t írják az antimatter drop miatt, de a Phage iszonyat jól néz ki ahogy lő
. Amprex lőszerzabáló ahogy nézem. Aki használta ezeket megosztaná a véleményét?Köszi
-
r00r1
aktív tag
Kipróbáltam az Archwinget, jelentem állat!!!
-
Ry0K3N
senior tag
Uuu phorid jupiteren. Neural sensors here i come!
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Néha az az egyetlen megoldás. Napi küldiknél is ha van sabotage meg capture szólózom. Nincs kedvem várni a mögöttem spawnoló Yologamer1337-et míg 3 perc alatt odaketymereg az ajtóhoz amit egyedül nem tudok kinyitni.
r00r1 : abba mi a kihívás hogy én megcsinálom neked?

-
Dagohun
tag
Üdv.
Valkyr-nek melyik a jó fegyver? A kétkezes, dual, sima egykezes, ostor vagy ízlés kérdése? Van egy rakat orokin void kulcsom. Oda meghívással lehet csapatott toborozni? -
-
r00r1
aktív tag
Este valaki segítene a Limbot kifarmolni? Ts van, már annyira nem is vagyok kezdő, csak valahogy a puboktól tartok...Tudjátok, vannak azok a gyökerek, akik interceptionre is Ash-el/ Rhino-val jönnek, egy szál íjjal...

-
Ry0K3N
senior tag
Apropó. Aura slotot is lehet már swappelni. Mehet az energy szifon mindenhova.

-
Troyan001
tag
válasz
csati777
üzenetére
Tegnap én is jó csapatba kerültem a Nova-mal. Necrok jól tolták a droppot. 40-ig percig mentünk. A lényeg, hogy csak kb 20%-nál aktiválj, vagy előtte kérdezd meg hogy aktiválhatod e. Nehogy ketten épp azt csináljátok.
Void-ban voltunk, azért párszor estek a srácok a vége felé. Nekem tankosabb a nova-m jobban bírtam, de a sobek dps-em már kevés szerintem egy 40-es körüli ellenbe. Mást nem csináltam, mint becsúsztam a tömegbe, Molecular Prime, aztán kiégett a szemem a sok robbanástól.
-
Troyan001
tag
Nekem most azért tetszik az Archwing, mert a szintezése beleszámít a profile szintembe. 4000 pont kéne a 6-os mastery-hez és használhatnám végre a Phage-emet.

-
Źşë'
addikt
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Én nem értem az a küldetés miért okozott mindenkinek annyi gondot. Először bemegyek, ott van 3 friss moddolatlan palyer 400/400 körüli friss ropogós archwing HP val hogy na majd ők a janik megcsinálják a küldit. 2 perc után halott midegyik.én meg abortolom. Redditen tanácsolták szólóban egyszerűbb. Oké nézzük meg. Simán megvan minden gond nélkül, kapok 7 bizbaszt a 2 mellé és ennyi volt az egész archwing rész limbóhoz nekem.
Szóval TL
R verzió : szólózzátok de azért nem árt felkészülni (rhino + armor healt shiled modok azért nem árt) -
MichaelSD
őstag
A Limbo Theorem archwing küldetése ritka szivatós. Most bejött egy kimaxot fazon és így hárman átszenvedtük, de aki ezt kitalálta...
Amúgy a T4 kulcsok repben szerintem nem egy jó ötlet. Egy év múlva mindene meglesz az embereknek és csak a kulcsokat fogják venni.
A másik ilyen zseniális a dolog kulcsok szórása. Próbálj T3MD kulcsot találni. Az az érzésem a statisztika és a valószínűség számítás nem a erőssége a csapatnak.
-
r00r1
aktív tag
Úr isten mi lett ez a grindfest???? Syndicate pontokat ha elosztanák 10-zel, akkor is sok lenne...Az Arbiters of Hexist választottam, hát egy darabig biztos nem lesz meg a burston, nyx és mirage mod....

-
MichaelSD
őstag
Van valaki aki a Steel Meridiant vagy Arbitereket választotta? Kellene majd (ha ott tartok) egy mod ami az én syndicatemben nincs. Lehetne cserélni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem volt annyira nehéz de könnyű se volt, fegyók előbb feljöttek 30as szintre, a végére kb 25ös szárnyakkal csináltam meg, persze nem egyedül... egyébként a szintezésen vettem észre hogy mintha változott volna valamit... eddig pihent a húzandó cucc, magyarán azzal mentem ami a legerősebb, és eddig szépen párhuzamosan ment bele a tapasztalati pont, de most meg alig ad rá valamicske bónuszt -> ha szárnyakra kell gyúrni akkor használd sűrűn a speckó képességeit