Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Most U14 van ? Csak mert piros szöveg figyelmeztetet , updatere a játékban....

-
gerisz23
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Azt hiszem nekem már nem lenne türelmem ennyit farmolni.Creditért meg mégúgyse:d
Emlékszem mennyit görcsöltem egy banseeért,most kb 10-et tudnák kraftolni. -
Attis24
csendes tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Szerencsétlennek írták is, hogy ecsém téged gyűlöl az RNG-rendszer!

-
Attis24
csendes tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Farmolásban lenne a poén, csak tudod, mikor kifarmolsz egy fostos 4-es exterminate kulcsot, lenyomod és a reward 5 db fusion core, akkor egy kicsit elmegy a kedv a játéktól. Volt régebben a hivatalos fórumon egy post, a srác asszem Rhino chassist farmolt, lenyomott 50-60 kulcsot és 50 db bronco prime barrelnek lett kisgazdája.
-
Micsurin
nagyúr
Ember P systemet csak platra cserélnek ? semmi mod nem ér annyi
még fullos vitality sem ?
Vagy csak nem fogók pont olyat akinek kellene ? -
Attis24
csendes tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Á hallod, nekem Rhinohoz csak bp Lokihoz meg a system hiányzik. De Rhino is mióta kint van már, de még nem dobta a bp-t. Ez a monoton farmolás mocskosul el tudja venni a kedvem az egész játéktól. Ami a legnagyobb vicc, hogy lassan fél éve egy db 3-as mobil defense kulcsot nem kaptam.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Attis24
üzenetére
Én a kappa mellé vmi alacsonyabb szintű survivalt ajánlok Oxium farmra, 5 perc után özönlenek a droneok és százasával lehet kivinni, és nem kell keresgélni hogy hova estek mint a kappán. legalábbis a saturn mimason ez volt, de az most már grineer kézre került, meg kell nézni máshol mi a helyzet.
-
Attis24
csendes tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Sedna-Kappa (mobile defense). Bemész Novaval, belassítod őket, onnantól vízi pisztollyal is leszedhetők. Ha meg nem Nova, akkor meg vigyél olyan fegyvert, aminek nagy a punctur sebzése, mert az átlag corpus betyárokkal ellentétben, az oxium ospray nem az impact sebzésre érzékeny. Valamint, ha megindul a drága feléd, ki kell térni az útjából és akkor nem robban fel. Én így olyan 20-50 db-ot szedtem össze meccsenként. Jah és lehetőleg Soloban menny mert a sok okoska ezekre még nem jött rá és ha nem fogsz ki egy jó csapatot, akkor nem is szedsz össze sokat. Jah, mostanában az interception küldetések is jók oxium farmolásra és még 4-es kulcsot is kaphatsz, ha megcsináltok 3 kört. (tiefs wit mod ajánlott, de nem kötelező)
-
Attis24
csendes tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Nekem minden meg van (a két utolsó prime kivételével), szóval ez nem probléma, azzal jössz, amivel jó esik. Csak kell az extra tűzerő, meg min egy frost, de azzal bemegyek én. Nyx-et meg majd kerítünk, mondjuk Gerisz23! Múltkor Rejuvenation aurát vittünk mindhárman, az nem árthat még, de ha nincs, akkor az sem baj.
-
Attis24
csendes tag
válasz
anubys1984
üzenetére
A Trinity nem rossz, meg úgy általában mind jó, de egy frost a kis burkával mindenképp hasznos, meg egy nyx, de az kihagyható. Mikor bejött a Vor, akkor feküdtünk egy párszor, mert nagyot sebez a kis kecskeg.
-
anubys1984
aktív tag
válasz
Attis24
üzenetére
Frame-ek tekintetében most úgy állok, hogy prime-om még egy sincs, a Trinity éppen fejlesztés alatt, a Nekros legyártva, de unranked, a Frost még hiányzik, az összes többi max rangon van. Viszont krumpli csak a Lokiban és a Voltban van, de tudok belepakolni a Nyx-be is, mert van kettő szabadon.
-
Attis24
csendes tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Oksi! Steamen a barátlistámon vagy és mégsem játszottunk eddig, most akkor elkezdjük!
Nem tudom hogy állsz karakterekkel, egy Nyx meg egy Frost már talán levisz egy 4-es defense-t, de azért nem ártana még egy vállalkozó szellemű emberke. Vor bácsi jön trollkodni, igen combos ráadásul a podot/panelt is védeni kell közben. -
Attis24
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Társakat keresnék Tower 4-es defense, mobil defense meccsekre, mert ezeket nem tudom lenyomni soloban, klán társakat meg sosem sikerül elcsípni!
Akinek esetleg van kedve az jelezze és akkor mehetünk. Valamint szívesen segítek bárkinek farmolni, ha van rá igény. Játékbeli nevem: Attis89 -
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Köszi

csak 10 orokin cell , abból per pill 12 tucat (van 29
addig farmoltam azt a rohadt bosst aszem a saturn-it amig össze gyült) a többi az mega saját alkatrészei 
remélem nem lesz jobb mint a gorgon
kicsit a szívemhez nőt , kár , hogy a wraith nem elérhető 
-
Micsurin
nagyúr
Uj pvp mod? Mi?
en meg azt sem ertem, hogy a valkyremet hysterikaban egy ash, hogy tudta egy lövessel leteriteni 
E-sport? Wut? Errol nem is hallottam
(nem az e-sportrol...
) bocs az ekezetekert telorol voltam.... -
wjbhbdux
veterán
https://warframe.com/tennolive
Az augusztusi nagy warframe bejelentéshez az ESL liga az egyik partnerük, csak nem jön a kidolgozott PVP mód, és ebből is esport játék lesz

-
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Rendben köszi

szrk.: Meg van az első prime fegyverem
latron prime , megéri megépiteni ? vagy használjam nyugodtan tovább a gorgon-t ? -
Micsurin
nagyúr
Na vettem megint platot... 12 frame slot , 28 fegyver slot elég ? kinek mennyi van ? (már ha szabad kérdez nem
) -
Micsurin
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Azokat látomkb , de nekemegyetlen dolgot sikerült 2 nap alatt eladni
egy rhino prime system bp-t (azt is 3 platért) aki megvete útána eladta szóval szerintem azal át is ledtem vágva 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Rendben köszi , honnan tudom megénzni mi mennyit ér kb ? hogy ne itt keljen kérdezősködnőm

-
Micsurin
nagyúr
paris prime-t (bp)mennyiért tudom eladni ? És az AKbronco primet ? (bp)
-
Micsurin
nagyúr
Amugy mit tudok eladni 70 platinumért (akár több cuccot ) mert nekem már csak pont ennyi kéne
az a rohadt világíto szárny nem hagy nyugodni
, milyen modokat ?vagy mit ? pár dolgot írjatok , köszi 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
rendben köszi , akkor megprobálom steam-el.
-
Micsurin
nagyúr
Ha 10 jurot hozzá adok a steam pénz tárcámhozz azzalis tudok fizetni vagy csak is kizárolag kártyával a steamen keresztül ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Nincs mit tapasztalat szinte mingid ad 1-2 , de volt azzért kisszámu kivétel talán 10-ből 2-szer nem add de este és regel tuti , tudom mert kellet a dual furis hozz meg a pisztolyokhozz

wjbhbdux: támogatot
ezt tudom , war thunderben is ezzel fizetem , köszönöm 
szrk.: szóval a különbőzö email cím nem gond.... de hol a manoban rendelem hozzá ?
bocsi , a visa teljesen ellustitott 
-
Micsurin
nagyúr
bugos , vagy hasonló talán az update majd megoldja , vagy nem

szrk.: steam help : Budapest b. maestro/visa kártyát hozzá tudok rendelni a steam accountomhozz ? Mert úgy tudok fizetni de a warframe accountom és a steamem nincsugyan azon az emailon ettől még mehet a mutatvány ? vagy nem tudok egyáltalán hozzá rendelni kártyát ?
-
Źşë'
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Föld , Coba (dark sector defense) ha 10-ig tolod szinte 100% 1-2 neurodes , tapasztalat
-
anubys1984
aktív tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy neurodest lehet-e úgy farmolni, mint pl. Neural Sensort Alad V-nél? És ha igen, akkor hol?
-
Micsurin
nagyúr
A paypal sem akar működni az is decline , megint az Ip címemel játszik ??? vagy csak szimplán szar valami ?
-
Micsurin
nagyúr
Am , nem tudjátok , rossz a rendszerük ? mert 3 dombornyomott kártyára is csak declinet kapok , név , szám minden meg van , feltöltve vannak a kártyák mégis decline ... rossz a rendszer ?

-
anubys1984
aktív tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Szerintem tartalékold a platinumot. Én eddig csak slotokra költöttem (meg a két starter frame-re, de azokra sem kellett volna, bármennyire is olcsók votak), most viszont közelítek már felé, hogy el kell majd kezdenem formákra költeni, amennyiben továbbra is gyorsan akarom lépni a mastery-ket.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nem vedtem annak de mire én hydroidot kaphatnék addigra már nem lenne játék se

-
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Rendben köszi , tegnapi útán mindentől félek

szrk.: hydroid , vauban , zephyr közül kit érdemes megvenni ? (platináért)
-
Ribi
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Csak arra mondta, hogy ha a recruit részben próbálsz keresni csapatot, akkor ott vagy kézzel kell beírni a másik nevét, vagy ki kell keresni a teljes játékos listából. Beírni macera lesz a neved ha hülye karakterek vannak benne.
Sima küldetéseknél nincs ilyen gond.
Mondjuk ha te akarsz belépni más hostolt játékába, úgyis neked kell beírni az ő nevét, nem fordítva. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Tudom nagyon jó

más:haver baztat, hogy tiltani fognak mert elvileg csak betű és szám lehet a névben nekem meg ._ és a vége is _. reális amit mond ?Csak mert 200 platot sokalok név váltásra

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
abból már van egy 6-os (+70%) de nincs elég skill pontom betenni

-
Micsurin
nagyúr
Ez a valkyre nagyon brutális , a histérika meg egyszerűen letaglozó
csak 14-es , és már most is brutális a frame
várható belőle prime verzió ? 
-
Źşë'
addikt
Azt tudja valaki hogy a Mag-nek a Bullet Attractor képességét miként lehet előcsalni? ha használni akarom azt írja h "Power is not Unlocked" - a lényegét azt tudom h mi, csak használni nem tudtam még, pedig bulis lenne, főleg Glaive-vel
-
anubys1984
aktív tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Hivatalos info még nincs róla, de pletykák szerint a Scattering Inferno modon látható bohócforma frame lesz a következő.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
ÚJ ?
Milyen ? hol lehet róla tudakozni ? meg izzé ? most kiváncsivá tettél 
már beenged... most a rendelés is elsőre megy
6 frame slot , 18 fegyver slot , és minden kieg beszerezve a valkyre
még egy tenno festék paletára is berúháztam.... -
anubys1984
aktív tag
Az is lehet, hogy éppen update van. Legalábbis a hétre ígérték a 14-es verziót. Lesz új frame.

-
Ribi
nagyúr
Jó, mert most engem se enged be.
Check your info. -
Micsurin
nagyúr
Amúgy ilyenkor mennyit kell várnom ??? Volt már valakinek ilyen ? Mert support sincs

-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
gerisz23
üzenetére
Laptop és asztalinak szerintem külőnböző a háló kártyája.....
mind 2 ua csinálja.... telefonós netről meg be enged..... remélem nem végleges block....Ha a steamem és a játékom nem egy mailen van tutok fizetni steamel ?
Most probáltam... de csak kuponal engedte volna ?!(nem volt hozzá rendelve a kártya azon az accon
)jó most már írjátok lelépésenként mit tegyek , maestro kártyát elfogad egyáltalán a credit card felület alatt ?
ott regisztrálni kell az ultitametplaymentnél vmi ????? -
Micsurin
nagyúr
Ha jelszót váltok beenged , de ha kilépek útána már nem enged vissza...

anubys1984:mind szép és csak remélem nem végleges

-
anubys1984
aktív tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Router restart nem feltétlen ad új IP-t. Valószínűleg ki kell várni azt az időt, míg újra felenged (nem tudom mennyi időre szoktak ilyenkor tiltani, talán 6-8 órára), vagy magát a belépést megpróbálhatod úgy is, hogy ha van telefonod és rajta mobilnet, arról osztod meg a gép felé, annak biztos más az ip-je, viszont szerintem attól még nem fogja feloldani a blokkolást.
-
Micsurin
nagyúr
Ebből a tajparaszt játékból is elegem van
2szer csak 2szer rontotam el a jelszavam.. (sokat használok...) erre blokolja az IP címet , és be sem tudok lépni....
most mi a szart kezdjek 
-
Micsurin
nagyúr
Juuuuujjjj köszi , a steamet
azt a rohadt zöld kezet bevezethetnék a Ph-ra , most mindenkinek menne....
steamen reggel vásároltam is a kártyával 
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

még fullos vitality sem ?
Vagy csak nem fogók pont olyat akinek kellene ?
Dobok bele reactort azt mehetünk:dd

kicsit a szívemhez nőt , kár , hogy a wraith nem elérhető 
en meg azt sem ertem, hogy a valkyremet hysterikaban egy ash, hogy tudta egy lövessel leteriteni
ezt tudom , war thunderben is ezzel fizetem , köszönöm