Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagaba
tag
Itt aztán csönd-e van?
-
Vagaba
tag
Jófajtának tűnik: Hydroid
tecsős bemutató -
Vagaba
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
jééééééj

-
Vagaba
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
A második platformnál nekem is azt csinálta, hogy miután rászaltózott, egyből gurult is előre, így szépen le is estem. Viszont megadta, de azonnal ki is írta, hogy már csak két próbálkozásom van a harmadikhoz.
-
Vagaba
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Én is Excaliburral csináltam, de semmi super jump. Csak egy rusht tettem rá, nehogy ne érjen oda.
-
Vagaba
tag
Rank 8 teszt elsőre kész. Nem is volt olyan vészes. Na jó, azért az egeret jobban markoltam a kelleténél.
-
Vagaba
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ha jól emlékszem az a Hell's Chamber, a rifle-höz való Split Chamber shotgun verziója. Egy olyan nekem is jól jönne.
A triót egyébként mivel lehet előcsalni, vagy mire ugranak? Vagy ezek is olyanok, mint a stalker, hogy vagy jön, vagy nem? -
Vagaba
tag
De jó nektek, hogy a stalkerrel meg a trióval kell vesződnötök. Én a stalkert már nem is emlékszem, hogy mikor láttam utoljára, a trióhoz meg még nem is volt szerencsém
-
Vagaba
tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Ahogy elnézem, jobb is lesz, meg nem is, mint a Gorgon: Gorgon Wraith
Jó sokat kell majd rohangálni és farmolni hozzá: Tethra's Doom -
Vagaba
tag
"All bosses (including the Stalker) have a chance to drop an Orokin Cell after being defeated, though General Sargas Ruk and Lieutenant Lech Kril have a better chance to drop it."
Tehát minden bossnál megvan az esélye, hogy dob orokin cellt. Sargas Ruk és Lech Kril majdnem biztos, hogy ad. Ők majd a Saturn és Ceres bolygókon lesznek. Vagy, ha van alert mission orokin cell jutalommal. Vagy az operationsnél is vannak olyan bolygók, amik ha 100%-ra pörgetik őket, akkor az a jutalom, ha arra az oldalra álltál.
-
Vagaba
tag
-
Vagaba
tag
Most nézem, hogy nincs sorrend a golem fejeinek leölésénél, hogy melyik Necro bp-t adja. Teljesen random a dolog.
"There is no way of determining what blueprint you get. The theory that you get a blueprint depending on which head you leave as last or on the order in which you kill the heads has been tested and proven false by numerous players."
-
Vagaba
tag
ha kész van egy 20 perces survival, azt már úgy számolja, hogy megvan a 20 perc, vagy csak akkor kapod meg a fegyvert, ha nem halsz meg 20 percen keresztül?
-
Vagaba
tag
az új update-tel ki is vették a mastery rank testet? most gyűlt össze a pont a szintlépéshez, katt az avatar melletti sávra, de nem adott be tesztet, hanem csak mutatta, hogy már a következő szinten vagyok és mennyi pont kell a következőhöz. érdekes.
-
Vagaba
tag
Volt valami változtatás, hogy most már csak bizonyos pályákon jön a Stalker? Mert én már több, mint 2 hete nem találkoztam vele.
-
Vagaba
tag
Na most, azt írták, hogy aki leszed 20+ Spy Dronet, az kap egy Snipetron Vandal bp-t. Én viszont csak egy sima Snipetron bp-t kaptam. Jó, még mindig több, mint a semmi, de ha egyszer azt írták, akkor miért nem azt adják? Vagy valaki kapott Vandal verziót?
Visszavonva, ott van készen a Vandal az inventoryban.
-
Vagaba
tag
pár hangot is kicseréltek. A Braton férfiasabban durrogtat, és a Capture Missionnél a VIP felszipkázásának sem olyan már a hangja, mintha éppen kibeleznénk az illetőt.
-
Vagaba
tag
én is így jártam a Rhinoval. szívrohamot is kaptam egy pillanatra, mikor megláttam, hogy nullázta a polarize. csak az a baj, hogy hiába felnyomod megint 30-ra, már nem ad több mastery pontot.
egyébként amit mondasz, hogy a pluton 33-50 a lvl, az az ellenfelek szintjét jelöli. -
Vagaba
tag
másnak is csinál olyat, hogy játék közben, ha a többiek írnak valamit, akkor én csak csillagokat látok a karakterek helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), azt hittem könnyen fog menni, de tévedtem. Azért köszi a játékot.