Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
xkoti
senior tag
Ma sikeresen összefutottam a Stalker-el de sajnos megúszta a dolgot a fene egye meg
ASH fullos vagyok és már majdnem meg volt amikor eltűnik... -
vaakuum
addikt
válasz
gerisz23
üzenetére
Igen, az rendben, hogy azonos típusokat célszerű, de amikor egy max 3 szintű modból már van maxos, közepes, egy-csíkos meg nullás, onnantól nem nagyon van értelme gyűjtögetni, pláne, ha ez mind ugyan annak a framenek modja (vagy ugyan annak a sentinelnek). A többi ilyenkor simán mehet a levesbe, és ha lesz olyan framem, amihez ezek a modok kellenek, akkor is már fejlesztés nélkül lehet cserélgetni őket szintenként.
-
vaakuum
addikt
Kellene ma jópár komolyabb defense mission, mert már kifogytam a modokhoz használható upgradekből. Iszonyat mennyiséget felemésztenek a közepesnél jobb modok további húzásai. Pedig már azokat is tolom bele a fejlesztendőkbe, amiből összejött a készlet, és nincs szükség belőle további x darab alapváltozatra... mondjuk nem is látható át egészen ez a rendszer, néha az idegbaj kerülget, mire kiszűröm, hogy miből mire nincs szükség, és mit lehet bedarálni egy másikba...
-
vaakuum
addikt
Eww...én meg azt hittem, hogy az olyan képessége a vaubannak, ami egy időre ártalmatlanná teszi az ellent, mint az excalibur radial-blindje, meg a rhino-stomp.... Nagy elánnal kaszaboltam is a masszát mindig, amikor ilyet láttam, de ezek szerint fölösleges volt. Jó tudni.
Összekevertem a bastille jellemzőjével, ami nem öli meg őket, csak egy kicsit kivonja a forgalomból.
Ezek szerint azokat kell inkább zúzni. Bár kill-stealre még mindig jó lehet a vortex gyepálása is 
Tegnap próbáltam farmolni a MAG részeit, még mindig a sisakra hajtok.
Csináltam egyedül, és volt, hogy dobott BP-t, csak kár, hogy nem a sisakot. Ráadásul a sentinelem ölte meg full egyedül, én csak kíváncsian álltam, és vártam, mi lesz ebből. Mióta beraktama kockába a 15% stunt, azóta láthatatlanná sem tudott válni, egyszer befogta a kocka, és utána ledarálta. Másik ilyen körben meg nem dobott semmit. Nekiugrottam egyedül, sentinel nélkül is lvl 10 alatti pisztollyal meg lvl 1x sörétes és dual zorennel, nem dobott semmi kétszer egymás után sem ráadásul mindkétszer a lvl17 dual-zorennel kellett végigfarigcsálni az ürgét, mert a fegyverek utántöltése alatt sunyin visszaszedte a pajzsát. Aztán próbáltam sentinel nélkül csapatban is párszor, eredmény semmi.
Végül próbáltam sentinellel, klános kisegítéssel, dobott BP-t, de az sem sisak volt. (viszont egy másik körben szereztem egy nyx alkatrészt
, később még jól fog jönni) Nekem nagyon úgy tűnik, ez tényleg totál random, maximum a csillagok együttállása lehet rá pozitív hatással. Ma még talán lesz egy órácskám játszani este, pénteken du talán egy picit több. Kíváncsi leszek, mennyi időbe fog kerülni kifarmolni, ráadásul egy control-modul biztosan kelleni fog hozzá, mert a mostanit elindítottam egy shade gyártásnak. És ahogy figyeltem, az sem könnyen esik
(És lehet, hogy egy neural sensorral is mínuszban vagyok, bár mostanában elég sokat jártam a gólemnél.) -
Hajdi
senior tag
Vortex eldob, hagyod behúzni magad, kasza elő... egy fél heavy nem jön ki élve belőle. Szóval működik a dolog.
-
xkoti
senior tag
Hát nekem ma hála a klán társaknak meg van Volt-hoz a cuccok azaz 3 nap múlva meg is lesz

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vaakuum az nehéz lesz MAG farmolása unokatesómmal próbáltuk neki farmolni de kb 2 nap dobott egy helmetet ... Azután már szinte semmit és tényleg semmit nem dobott az nap . Inkább mondtam neki Nyx-et abból már meg van kettő (hozzá teszem ma farmolta a Chassis-t,Helmet-et) DE sok szerencsét
Nekem speciel nagyon sokára adta Volt systemét (már csak ez kellet) ám haveromnak meg 2 nap se volt...
Szóval érdekes szóval szerencse kell
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -
RzRobot
tag
Szasztok! Feltöltöttem legújabb Warframe tutorial videómat melyben a blueprintekről beszélek és kipróbálom az első Sentinel-em is! Aki gondolja lesse meg! [link]
Thanks!vaakuum : Vauban képessége csak a nagyon erős ellenfeleket nem nyeli el végleg, a gyengék soha sem fognak kijutni a fényből! Addig amig az elnyelés tart addig szerintem nem érdemes lőni rájuk,bár nem próbáltam de szerintem nem sebződnek addig a lövésektől és csapásoktól, bár ezt lehet, hogy csak én látom rosszul!
-
vaakuum
addikt
válasz
gerisz23
üzenetére
Mit tippelsz, a vaubannál működhet az is, hogy valami hatalmas kétkezes kézikészülékkel (ami nem csak egy célpontot sebez) odaáll az ember a massza mellé, és odatol néhány charged attackot? Elvileg jól lehetne egyszerre sebezni vagy 10-12 mobot ott a kupacban elég hatékony mondjuk def missionban, és még lőszert is spórol. Csak a moboknak megfelelően kell moddolni a kézikészüléket.
-
vaakuum
addikt
Olvasom a wikin az ignis, (suzuki?) ogris, torid meg acrid leírásokat, és azt gondolom első körben, hogy ezek nagyon jól működhetnek a vauban-vortexxel. Amikor a mobokegy rakáson vannak, akkor szerintem ezek a fegyverek mindegyiket sebzik a masszában. Vagy ezt nem jól gondolom
? -
vaakuum
addikt
Nem tudom, van-e hír értéke, de én már olyan szívesen leülnék egy 5-6 órára nonstop a játék elé, amikor sem asszony, sem gyerekek nemvannak ott körülöttem, és nem kell mással foglalkozni

Következő frame asszem a MAG lesz, úgy érzem, hogy egy kipróbálásra szánt legyártom-felhúzom-letörlöm karinak jó lesz.
Az excal és rhino közül még nem döntöttem, melyiket tartom meg, valszeg a rhino marad, de még nem égető a döntés, hiszen van két szabad slotom.
Kellene néhány orokin catalist, egy-két reaktor, de leginkább egy új frame, mert a mostaniak már lvl30-ak.De leginkább a Master-Thief modra vágyom elsőnek, hogy növelni lehessen a resource-gyűjtést.
-
xkoti
senior tag
Nah nehogy kihaljon a topic
Gyorsan valami hír kellene 
-
gerisz23
őstag
Rank 9 után már nehezen lép szintet az ember,minden fegyvert és tennot csak 1x számít be a rendszer.Igaz 7-es rank után nincs hatása,de azért bosszantó.Tegnap elértem a szükséges pontokat,de ugyanolyan bugos mint a 8-as,el leszek vele egy darabig
-
RzRobot
tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Én úgy vettem észre,hogy a jó minőség ára a nagy fájlméret ezért nekem is lassabban töltődik fel. 1920*1080-ba renderelem a videókat,persze ugyanezen a felbontáson játszok és rögzítek is! Mp4 formátumra renderelek és egy 20-25 perces videó 2GB lesz vagy nagyobb de nem veszítek a minőségből csak minimálisat, alig észrevehető. Jelentősebb minőségvesztés Youtube -ra való feltöltéskor lesz mivel a Youtube átkonvertálja a saját formátumába!
-
RzRobot
tag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Grafikai beállításaim maxon vannak csak a color correction van kikapcsolva mert nekem úgy nem igazán tetszik, az Nvidia effekteket meg nem tudom bekapcsolni mert Radeon kártyám van! Videót pedig Frapssal rögzítek egyelőre, van Avermedia-m is de még nem próbáltam. A videókat pedig Sony Vegassal renderelem olyanra amilyet te látsz! Örülök, hogy tetszett a videó, lesz még bőven, nem csak warframe -es! De egyelőre most a warframe -en vagyok rajta! Kössz az elismerést!

-
DokiBaxxi
őstag
Nemrég bekapcsoltam a PhysX effekteket. Hát DURVAAAA!

Egyébként Rz milyen progival vetted fel a videót? -
xkoti
senior tag
Még ha reklámozás is nem probléma. Mert nagyon jól jön egy ilyen a kezdőknek illetve annó nekem is jól jött volna. Sőt ehhez mit szólsz még volt olyan ami nekem is új volt
Talán a következő videó szólhatna a Warframe karakterek farmolásáról illetve a fegyverek farmolásáról ..stb 
Most nézem már fenn vagy mint haver
-
RzRobot
tag
Sziasztok! Elkezdtem Warframe videózási tevékenységeimet a Youtube csatornámon! (www.youtube.com/RzRobotHD) Azoknak akik még nagyon kezdők azok figyelmébe ajánlom első videómat melyben minden alapvetőt megmutatok és elmagyarázok! (magyarázásom kissé ratyi még, nagyon amatőr vagyok ebben a műfajban!) Remélem nem tűnik nagyon önreklámnak de aki úgy gondolja az lesse meg! Köszönöm! [link]
-
xkoti
senior tag
Nahát érdekes összetételek vannak itt

-
-
RzRobot
tag
Valaki segítene nekem? Shade-t hogyan kell fejleszteni? Ez az első sentinellem és még nem is próbáltam ki. A láthatatlanság miatt akarom,de lövésem sincs hogyan fejlesszem. Mit tanácsoltok? Köszi előre is!
-
gerisz23
őstag
-
HaaS
addikt
válasz
emlekmas
üzenetére
Az első bekezdés a lényegesebb
! Ne pöcsölj fölöslegesen a fegyverekkel... én szoktam
! Bosst általában alacsonyabb szintű fegyverrel fejezzük be, nagy átlag alapján jobban működik a dolog, de volt már szomorodás nálunk is control modul miatt... aztán kifelé menet az utolsó három szekrényben volt kettő darab
.Ami a teamelést illeti, igen, megesik: vagy túlvannak a küldetés célján, vagy nem jó a pinged a hostokhoz, vagy berakott mást, vagy egyszerűen nem frissített egy ideje a térkép...
-
emlekmas
tag
Mondjuk a cuccokkal nem szoktam variálni, mindig azzal megyek, amit éppen fejlesztek. Most éppen valami 1x-es frame, meg 1x-es gorgon, meg 17-es lex (szerk: formázás után az 30-nak számít, vagy megint annyinak, ahol éppen tart?), meg valami 27-es kard.
Én a pályákon szoktam variálni, mert olyanra igyekszem menni, ahol látom, hogy vannak. Persze a rendszernek szokása, hogy ha ott van a bolygó mellett egy szám, hogy mennyi csoport tevékenykedik rajta, akkor miután én rákattintok, eltünteti a számokat, és berak egyedüli sorban-állónak.
Ilyenkor 2x back, aztán próba egy másik bolygóval, hátha ott lesz gyorsan parti. aztán miután ezt eljátssza vagy 5-ször, és még mindig nem rak be sehová, akkor hagyom egy percet várakozni, ha még mindig semmi akkor mostanában már kilépek az egész játékból ... -
HaaS
addikt
Csak egy tipp: a hetvenszer rush-olás kevésbé hasznos, mint egy alapos körbenézés: volt már 8 morphics, 3 neural sensor, sőt 3 control module-os menetem is... szóval ki kell nyitni mindent, szétverni a konténereket...
Pláne ha lvl 30-as wf-ekkel lvl 30 HEK-kel a boss köbö fél másodpercig él, na akkor aztán tényleg kicsit az esély, hogy dobjon. Nem, nem olvastam sehol: tapasztalat.Megfigyelésem szerint úgy a legjobb a drop, ha a küldetés szintjének megfelelő cuccokkal (ill. alatta) vág bele az ember, a küldetés közben a modok dropjának valószínűségét pedig fejlövésekkel, skill-killekkel (nem mass), slide killekkel... szóval mindennel lehet növelni, ami extra effort.
-
xkoti
senior tag
Srácok control modult nem épp osztogat ... Pedig eddig minden 2 körbe adta nekem legalábbis most meg áhh vagy 8 kört játszottam de semmi csak Loki : helmet,chassis...stb.
-
emlekmas
tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Nekem jelenleg a kocka az egyetlen fix pont a játékban, mert a frameket és fegyvereket is cserélgetem, de mindegyik mellett a kocka lebeg az első pillanattól. Míg pl. ha a framet úgy is másikat kezdek el húzni lvl 30 után, akkor ugye bukó a reaktor, így meg közvetve tudja segíteni a következő kari felhúzását.
Remélem mire meg a végjátékig eljutok, és meglesznek a kedvenc framejeim, csak találok még 1-2 reaktort azokba.
szerk: mondjuk ha behoznak egy újabb sentinelt, ami jobban fog tetszeni, akkor ugye a kocka a bukó a reaktorával.
-
emlekmas
tag
Ha a sentinel kap egy reaktort, akkor az a sentinel képességeire/páncéljára és a fegyvereire is hatással van (mindkét helyen duplázni lehet a modokat), vagy mindkettőre külön-külön kell egy-egy reaktor, ahol a kártyákat kell pakolni???
-
Vagaba
tag
pár hangot is kicseréltek. A Braton férfiasabban durrogtat, és a Capture Missionnél a VIP felszipkázásának sem olyan már a hangja, mintha éppen kibeleznénk az illetőt.
-
DokiBaxxi
őstag
Emberek! Lehet ékezettel írni!

-
(Bundás)
addikt
még 10-12 perc , orokin reactor alrert!!!! meg katalistttt
-
(Bundás)
addikt
Újratelepítettem a rendszert, egyenlőre voidon nem voltam, csak sima defence-n. A grafika kb közepes, 1280x1024-es felbontás, játszható FPS, de azért a jó nem ilyen.
Érdekes, hogy játék alatt a cpu mag kihasználtság max 65, 60 és 30 %-os (3mag), a vga szintén max 30%, totál memória kihasz 48%.No mind1, betudom a bétaságnak és megvárom a végét.
-
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
Azt hiszem, én egy darabig abbahagyom ezt a játékot. Valami eszméletlen, hogy mekkora egy bugos szart csináltak belőle, játszhatatlan.
Egyszerűen össze-vissza bugolnak be az ellenfelek, pálya alá, az ajtók nem nyílnak. Másik: Orokin Catalystot és Reactort KIZÁRÓLAG platinumért lehet venni, mióta játszom egy büdös darabot nem kaptam!! Így hogy a picsába menjek magasabb bolygóra? Átment tipikus Free to Play de Pay to Win szemétláda játékba. Nem beszélve arról, hogy kurva drága a platinum. Megint más, hogy harmadjára resetelődött a Login Reward systemem, szóval még csak esélyem sincs komolyabb ajándékot kapni! Esetek 99.9 %-ában Furis blueprintet vagy Weapon/Melee XP-t kapok- hú de nagy dolog!
Úgyhogy majd szóljatok ha értelme is lesz az egésznek mert most nagyon felidegesített.Klánból légyszi ne rúgjatok ki, mert néha felmegyek majd meg dojoba is rakok majd anyagot. De ne számítsatok rám sokszor
Köszi ha elolvastad
-
1NST1G8R
senior tag
Nalam is laggol eleg durvan foleg olyan palyakon ahol nagy nyilt reszek vannak, meg ahol sok az ellen. Van egy palya, nem emlekszem a nevere ahol bal oldalon van b@szott nagy nyitott taj de nem lehet kimenni, ha arra nezek 5fps, ha jobbra a falra 60. Fogjak ezt meg optimalizalni de valszeg ez lesz az utolso (Hawkennel is igy volt, eleinte teljesen jatszatatlan volt, most meg mar eleg szepen fut), ilyenkor meg a komolyabb bugok kiirtasan dolgoznak.
Mindenesetre egy driverfrissites nem arthat.

-
emlekmas
tag
Én más játékokkal is jártam így, hogy ment-mendegélt szépen, aztán egyszercsakhirtelen elkezdett akadni, és utána úgy is maradt...
Aztán GPU-Z ment a háttérbenm nézegetni kezdtem, és amikor bejött ez a jelenség, ALT-TAB, és meglepve tapasztaltam, hogy a gpu visszaesett 300 Mhz-re...
Mióta csak gyengébben van tuningolva a VGA, nem csinál ilyeneket.szerk: Nálam a bloom is ki van kapcsolva, mert nem tetszett.
-
(Bundás)
addikt
Kapcsold ki a bloom-ot, vertical sync-et, motion blur-t és próbáld megint, nekem ez segített valamelyest. Érdekes, hogy az FPS drop random nálam, hol jó a játék 4 emberrel, hol élvezhetetlenül laggol. Utóbbi void-ra főleg jellemző, esetek 80%-ban játszhatatlan.
A játék béta, bár az új kasztok, fegyverek mellett figyelhetnének az optimalizálásra is...
Aki tud írjon már konfig (cpu, ram, vga (esetleg driver)) / beállítás / ~fps értéket (vagy hogy élvezhető, néha laggol, void is patent, stb)
RzRobot: a Te konfigod eltűnt az adatlapról, írd le please mi van a házban, ez inkább segítség mint nagyképűsködés.

-
Z10N
veterán
Nah kiprobaltam a Warframe-t, mar par napja amikor van "szabadfeloram". Viszont a grafika nalam bugos. Minden maxon, menuben palyakezdesenl gyonyoruen megy minden dx11-ben (phenom x4, 6870, 8G), majd amikor mar kuldetes kozben vagyok hirtelen leesik a framrate. Mivel az afterburner fps szamlaloja nem mukodik nem tudom mennyin fut, de "reccenes" nelkul. Belassulasnal olyan ~15-20 fps, ami roppant bosszanto. A legerdekesebb amikor vmilyen akcio zajlik akkor csinalja, majd miutan megint uresjarat van megreked azon a szinten (ertsd szaggat, pedig semmi terheles nincsen). A masik dolog: afterburnerbe nezem a gpu terhelest es sokszor 25%-os kihasznaltsagot sem er el, mintha nem hasznalna az osszes eroforrast.
ui: Lehet driver kene frissitenem?! Tudtok vmilyen beallitasrol ami ezt okozna, vhol olvastam a bloom a tettes.
-
xkoti
senior tag
Hát köszöntem a választ
Akkor megnyugodtam hogy nem csak én jártam már így 
Amúgy Vagaba tudom hogy az ellenfél szintjét jelöli
-
RzRobot
tag
Emberek, ti a grafikai beállításoknál használjátok a Color Correction-t vagy nem? Melyik a jobb szerintetek? Nekem a Color Correction nélküli sokkal színesebbnek tűnik, amúgy olyan egyszínű, de lehet, hogy fényesebb de szerintem nem jó Color Correctionnal! Szerintetek?

-
Vagaba
tag
én is így jártam a Rhinoval. szívrohamot is kaptam egy pillanatra, mikor megláttam, hogy nullázta a polarize. csak az a baj, hogy hiába felnyomod megint 30-ra, már nem ad több mastery pontot.
egyébként amit mondasz, hogy a pluton 33-50 a lvl, az az ellenfelek szintjét jelöli. -
xkoti
senior tag
Nah srácok engem lehet hülyének nevezni XD Rányomtam a polarized-re és loki-t lenulláztam XD áhh -.-" nem baj nem sokára már csak 1d 15h és meg van ASH

-
RzRobot
tag
Őő,kicsit hülyén érzem magam,nem akartam nagyképűsködni vagy ilyesmi,igazából nem lepne meg ha akadna mert én a szarhoz vagyok szokva mivel egy 2magos gépem volt ezidáig, szóval ez a nagy felbontás meg ilyesmi nekem nagyon új. Bocsánat ha valakit megsértettem ill. nagyképűen jött le bárkinek is. Nem állt szándékomban nagyképűzni! Sry..
-
RzRobot
tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Gorgon szerintem remek defense mappra, nekem 3 Forma van benne a catalyst mellett! Ütős! Reagálva a felbontás témára,nekem semmi gondom a game -mel, maxon minden (kivéve az Nvidia effekteket mert AMD kártyám van ) nem csak akkor akad csak ha rossz a host ahová betesz! (1920*1080 és még veszem is Frapssal teljes méreten 60FPS-t produkál! ) De sajna vannak hibái persze de melyik játékban nincsenek! Új warframe? Zsííír,bővül a kínálat!!!

-
balger
csendes tag
Új warframe érkezik majd! Neve: Antimatter
Antianyag képességei lesznek. Most fejlesztik a képességeket, és azok neveit. Tuti jó lesz

-
xkoti
senior tag
Srácok pl a pluton ami 33-50 lvl ott hogyan lehetne harcolni ? Mert a max szint 30lvl nem ?
-
(Bundás)
addikt
Melyik elsődleges (primary weapon) fegyver az, ami ütőképes 50 (-80) feletti egységek ellen megfelelő modokkal?
Gorgon eddig pozitív, csak reaktorosítani kéne. Boar, Grakata kevéskének látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen videókártyát?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- Sophos APX 320 -Kétsávos hozzáférési pont- Access point , Több db
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ASH fullos vagyok és már majdnem meg volt amikor eltűnik...
Én jártam már 2000 nél modszámban,egy jó kártya húzása néha még 200-at is elvisz
Ezek szerint azokat kell inkább zúzni. Bár kill-stealre még mindig jó lehet a vortex gyepálása is
, később még jól fog jönni) Nekem nagyon úgy tűnik, ez tényleg totál random, maximum a csillagok együttállása lehet rá pozitív hatással. Ma még talán lesz egy órácskám játszani este, pénteken du talán egy picit több. Kíváncsi leszek, mennyi időbe fog kerülni kifarmolni, ráadásul egy control-modul biztosan kelleni fog hozzá, mert a mostanit elindítottam egy shade gyártásnak. És ahogy figyeltem, az sem könnyen esik
(És lehet, hogy egy neural sensorral is mínuszban vagyok, bár mostanában elég sokat jártam a gólemnél.)
?

Bar neha eleg kaotikusan tud kinezni a sok particle effect
Talán a következő videó szólhatna a Warframe karakterek farmolásáról illetve a fegyverek farmolásáról ..stb

(illetve majd még elkészül a Reaper Prime, arra kíváncsi leszek)