Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Igen, ráadásul, ha emlékezetem nem csal, akkor kimondottan csak founder támogatóknak van olyanja, szóval az egyszeri játékos számára elérhetetlen - és a DE letette a nagyesküt, hogy sosem fogja visszaforgatni a játékba, így csak akkor lehetne olyanod, ha megveszel egy founder accountot (ez nem lehetetlen mondjuk).
És az umbra verzió tényleg jobb, azt meg viszonylag egyszerű megszerezni a játékban.
.Z.: valóban, a fractures kimondottan agyzsibbasztó solo-ban, de szerintem csapattal is munkás - legalább 16 fullos menet, és a harmadiknál már eret vágnál magadon...
-
Dewri
aktív tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Erős skill, a radial blind macera, mert utána még le kell öldösni a vak ellenfeleket külön. Ami zavar a 4-es skillben, hogy sokan valami rikító színt adnak be neki és orrba-szájba nyomatják ész nélkül (már rég nincs ellenfél, de ő még nyomja...), így az egész monitoron mást se látni, csak az Excalibur energiahullámait. De ez ugye nem a skill hibája... Én a Javelint is szeretem, szorult helyzetben hirtelen jó tömegoszlatásra.
-
vaakuum
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
Szinte csak azt a skillt érdemes használni szerintem... mindent visz, mint a piros7-es.
Amíg van hozzá mana, gyakorlatilag nemigen lehet vele meghalni szemből jövő ellenfelektől.szerk: mondjuk én az egerem védelme szempontjából rányomtam egy makrót, ami klikkelget helyettem, mert azt semmilyen omron nem bírná ki, amit kapna. Tehát amíg le van nyomva, addig klikkelget, elengededem akkor meg abbahagyja.
-
Lokids
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
Azt megköszönném.
Mi a userneved a gameben? Este 7 után leszek. És lefogadom, amit odaadod a legelső grineer senkiből kiesik.
Amúgy jelenlegi framek: Primek: Trinity, Nyx, Rhino, Valkyr, Oberon, Banshee, Hydroid, Mirage.
+ sima Vauban. Limbo volt, de akármikor vittem, mindíg mondták, hogy ne használjam a képességeit, meg nem is találtam túl erősnek, ezért daráltam. Majd ha kifarmoltam a Prime verziót újra megcsinálom. -
vaakuum
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
Grat!
Ehhez a jelenleg létező összes egy darabban létező fegyvert (nem a moduláris fegyverekre és ampok irreális kombinációira gondolok) +az összes framet,, sentinelt és kubrovot, kavatot ki kellett húzni?
Apropó, ampnál hogyan számolja a szintezést? Ha egy alkatrészt megváltoztatok benne, akkor már újra egy önálló eszköznek tekinti?
Illetve ha nem vált be egy amp, (akkor azt ha jól láttam és értelmeztem), be lehet váltani syndikátus-pontokra?(#5124) Lokids
Közben meglett... és érdekes módon kaptam egy imperator primehoz való valamit is. Kíváncsi vagyok, a többi része honnan eshetne
-
drachoHUN
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Nézegettem már, most ismerkedem a tradeléssel. Persze ha több cuccom lenne, amivel érdemes kereskedni, akkor könnyebb lenne, de majd lesz. Írtam ott is pár embernek, de ott választ nem kaptam. Viszont a trade chaten tényleg 2-3 kísérlet után is meg lett. Amúgy is kíváncsi voltam, hogy mennyiért próbálják majd rám sózni. Az 50 platinás ajánlat nagyon tetszett...

-
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
a kritbuild tényleg jobb, de a statuszos nem sokkal, elemental modokkal hamar elérni a magasabb százalékot
én ignisre inkább javasolnám a státuszbuildet, eleve a tűzsebzés és magasabb státusz esély végett, nekem sok idő mire elpumpálom azt a 150 lőszert is, mert lassan fogy, és nem rakok rá Speed Triggert, nekem nem érte meg formázni a wraithet, mert a sima is kellően gyilkológép - még ez a Total Damage Heat 27 vs 25 sem indokolja nálam (igen elenyésző különbség) ill. a 750 vs 800 ammo se egy számottevő dolog, még survival modban is nagyon ritka az hogy elfogy belőle a lőszer, úgy hogy nincs Vacuum mod a sentinelemen, ill. nem használok ammomutation modot sem.Caralystokat azért említettem mert akár meg is lehet venni 20 platért, ha nekiáll picit tradelgetni, hamar tud szerezni platot, amiből hamar meg lehet venni őket, de ez mellett még a riasztások is adnak igaz ritkábban, de nagyobb frissítésekkor, hétvégenként egészen biztos hogy be lehet húzni belőlük akár mindkettőt
-
Hunbeast87
senior tag
-
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
igen, ráadásul még relicek sincsenek meg hozzá, ez a legfinomabb
mintha azt mondták volna h azon vannak hogy kevesebb legyen a grind ha jól rémlikVolt Prime ugye kikerült, ami relic magába foglalta az elvileg megtartja és ezek után is megszerezhető, eddig szinte minden prime frame visszakerült, de Excaliburra még nem gondoltak a devek h vissza kellene rakni.. excal prime után kezdtem el játszani, azóta nem került még vissza (most lesz 3. éve h tolom)
-
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
most átjöttem ezekre a szindikre (Steel Meridian, Cephalon Suda, Arbiters of Hexis), az újabb szindi fegyverek a másik bandából nincsenek meg - egyenlőre szedek még össze elegendő pontot hogy meg tudjam majd akkor neked venni ami kell, majdnem fullon vagyok már a pontokkal am, holnapi nap maxolom és veszem is meg sztem a fegyvereket ha gondolod..
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Ez azért elég nagy szemétség lenne a részükről. Szerintem be fogják rakni más relic-be még, csak az új Axi A2 Relic csak az Aklex Prime részeit dobja.
Nem volt túlságosan egyértelmű a pach note, nem írták, hogy CSAK abból eshet és később nem kerül bele másikba is.Amúgy elég sokan hoznak A2-t publicban, így meg gyorsan meg lesz az egész.

-
-
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
ez tényleg érdekes sztori...
azt sem értem hogy hogy lehet pénzért eladni modot (hacsak nem valaki szánt szándékkal írta be valamelyik csatornán), sztem ott téged valaki nagyon besározott játékban... vagy valami ruszki hekker feltörte az accuntodat, én azért nem hagynám annyiban, megkérném őket, hogy mutassanak róla valami konkrétumot, akár belépésekkel akár írásokkal, akár belépési IP-velnekem bejött a War Within, csak "kuva" bugos lett
most is idegesítő ha nem csatlakozol squadhoz akkor most már kiírja hogy sikertelen, még több cseszekedés... eddig csak rákeresett és visszadobott, halál szar a host migrálás a játékban, fos netem van, fél mega feltöltéssel és annyiszor megkapom a hostolást, van aki anyázik hogy lag van, van akinek jó... 3 emberrel még jó, nincs lag de 4el már kétes, mert van hogy jó és van hogy panaszkodnak... még ha lehetne olyan opció hogy hostolásnál max játékosok száma.... stb -
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
össze lehetett szedni a reaktánsokat? én azt vettem észre hogy world on fire-val meghal a legtöbb ellenfél mielőtt átváltozna corrupteddé (mondjuk lvl függő is persze) és dobhatna reaktánst - így buktam sok körben a relic felhasadást
srác aki tolta neki 95ből 91et szedett le, és csak pislogtak mint hal a szatyorba hogy miért nem dobtak reaktánst 
egyébként sztem annyira sovány ez a megvalósítás a prime cuccok farmolására, túlontúl egyszerű - még egyszerűbb mint az előző volt, mondjuk az is igencsak unalmas volt és ki*aszottul repetitív
-
Hege1234
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
én is őt választottam egy quanta vandal-al és animal instinc-el könnyítve hol van az ellen
mert már vereseny volt a csapatársak közt ki öl többet
a devek azt írták hogy random hogy ki kapja több relic-et
de sztem az kapja aki a legtöbbet öla mostani kedvencem a sortie 3 intercap
isteni aki hamar le akarja tudni a napi focus pontot9000 egy round : )
-
Hege1234
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
Sedna Berehynia
ez tényleg nem rosszkicsit hosszú lesz de megosztom mik váltak be
haladóbbaknak egy how to draco 2.0 lesz
jó nem egy Draco szintű dolog ...
de 3 round alatt megvan egy fegyver
frame 6 round
focus 3700/round
(és még ad bónuszt 3 kör alatt 30-35000
azért összejön)
ha van nagy lencse a fegyveren és a frame-en
a kimaxolt fegyvereket ki kell szednijahh és a 3. reward egy relic a 4. nem tudom mi
addig még soha nem maradtunk...
viszont csapatmunka kell hozzá
nem elég csak a
Saryn(RIP RJ), EV, Rhino(roar), CP leech
(Banshee, speednova, Frost sem ad többet de így legalább
marad hogy valaki tudja fejleszteni a frame-et) párosításmivel rohadt nagy a pálya ezért
a saryn közelébe kell lenni
ha elfutkározol már kemény pontoktól esel el
carrier jól jön amikor szipkázni kell a cuccokat a round végén
főleg ha saryn nem szed cuccot így kinyír mindenkit ...Capture B, D Neut A
ez így kb 2-3% eltérés
(ha nincs összeszokott csapat akkor !Cap B, D, A!)előbb capture majd rohangálni a focus-ért !
a bázis nálunk kb a pálya közepén van egy letörés ahova
csak ugrással lehet felmenni ...amíg a saryn elmegy a focus-ért egy torony tuti ledől
vagyis ilyenkor figyelni kell hogy valaki álljon a toronyban
hogy ne tudják elfoglalnibuff: figyeljen hogy mindenki megkapja a roar-t
ha nem "ki kell esni a pályáról" ... (nekem 40mp a roar így ha valaki futkozik ez a leggyorsabb megoldás)trinity: mindenképp kell a cp leech-nek a pajzs miatt mivel ő futkározik ha baj van és Neut kell ...
(ezt csak azért írom mert van trinity nélküli saryn build )asszem ennyi

nektek mik váltak be ? -
Hunbeast87
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Eddigi tapasztalatok:
- 5 perc feketeség a login screen-en
- komoly FPS drop a legelső indított pályán
- Void Fissure: 4 bombard meg 4 nullifier, már egyből kaptam rewardot: -15FPS minden egyes ellenfél után
- térkép a pálya indítása után olyan, mintha beleégett volna a monitorba (ilyet még melóhelyen láttam, jó kis windows logó égett bele a monitorba)
- ismerős panaszkodott, hogy a párjának nem engedi berakni az új void "kulcsot", első két alkalommal fel sem ajánlotta
- nincsen reward
- használja a kulcsot és semmi sem történikLesz mit faragni ezen

-
vaakuum
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
Igen, arra rájöttem, mikor a funkciókat kellett apránként bekapcsolgatni, de a navigáció működött. Az este hiába mentem oda hozzá, nem adta fel a funkciót...kúsztam, másztam, ugráltam körülötte, próbáltam minden szögből odaállni, de semmi...az összes többin is végigmentem, azok rendben funkcionáltak.
Mondjuk nem indítottam újra, mert annyi időm nem volt, csak akartam egyet szaladni vele, hogy kipróbáljam, mi is tudott a vauban, de nem jött össze
-
válasz
MichaelSD
üzenetére
Szerencsére engem annyira nem érintett hátrányosan mivel nem farmoltam hardcore módon a focust. Sőt néha talán több is összejön az új rendszerben mint előtte.
Mondjuk az eredeti rendszer sem nyűgözött le hiszen rendkívül kevés focust lehetett szerezni az előző rendszerben is ha csak nem exploitáltad a játékmechanikát. -
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
az Imperator Vandal az még nem egy korábbi archwing event bónusza volt, legalábbis nekem úgy rémlik, akkor még meg is lett és nem kellettek hozzá partok
ez a csomag ez hol van pontosan, warframe.com-on nincs fenn, ellenben egy rakat remek wallpaper, amik tényleg jól néznek ki
-
defede
tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Köszönöm a tippeket, megfogadom.
Pár kérdésre még tudnál válaszolni?
1. miért van olyan nagy különbség a frame-ek árában a marketnél (mindegyik az alap verzió)? Annyival jobbak vagy annyival nehezebb kifarmolni őket? Mindegyiknél megéri a prime verzió? A laderboardon láttam olyanokat akik (holott van nekik prime frame) a sima frame-ben töltik a játékidejüket.
2. van olyan frame aminél van 1 menekülő képesség (akár láthatatlanság, akár stun kivéve teleportot), valamilyen sebzésnövelő képesség, 1 erős aoe képesség + valami pajzs a túlélésre. Nem közelharci, nem a legjobb túlélő viszont folyamatos energy töltéssel kiemelkedő területi sebzést okoz? Vagy itt a képességek inkább támogatók és a sebzés legjavát a fegyverek adják le? Nem nagyon játszottam magas szintű karakterekkel ezért nem tudtam lelesni a taktikájukat. -
-
-
Kareszovics
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
Én meg rájöttem, hogy 1494 óra után meguntam.

Prime-ot farmolni például abszolút nincs kedvem (nem sok minden hiányzik mert csak a Trin meg Vectis nincs meg); AW faromolást az végképp hagyjuk. Van egy pár szettem, azokat ár alatt el kéne adni, de ahhoz sincs kedvem. Az alap Market+Dojo fegyvereket szintezgetem és annyiból ki is merül nálam a dolog. Ilyen napi 1.5 órára redukálódott az arányom.

-
válasz
MichaelSD
üzenetére
Ja. Nem tudom, hogy ezt hogy az istenbe vitték keresztül a Q&A-n (bár elnézve a bugokat ez még fényképen sem látott tesztelést). Nálam spec az interfész nem ment (a kubrow-mhoz pl. hozzá se fértem minden mást is csak menün keresztül tudtam elérni). Finoman szólva is kritikán aluli a minőség.
Amúgy az új warframe meg mi akart lenni? Fej nélküli lovas (már csak a ló hiányzik alóla)?
-
Kareszovics
addikt
-
-
H_András
tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Azóta se sikerült.. egy dologra jó ez, a fegyvereket és páncélokat fejlesztem legalább, már a harmadik szett lesz kimaxolva viszonylag problémamentesen (ez csak a rankomnak tesz jót persze)..

Itt jegyzem meg, az első dolog amiben hátrányt érzek a fizetős játékosokkal szemben, hogy kettőnél több kész fegyver per típus nem lehet nálam, inventory helyet kéne vegyek.. így a kezdeti kettőt pl el is dobtam mindenből a 30-as szintjük kimaxolása után. Nem mintha kéne ezután, csak feltűnt. A forgeban szerencsére végtelen a hely (legalábbis remélem, nem sok mindenem van eddig), mindenesetre ami tetszett, és volt hozzá nyersanyag, azt legyártottam, csak kivenni nem tudom onnan.. alkalmi küldetésekből elég szépen esnek mindenféle blueprintek.. -
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
picit gyorsabban kell haladni az átlagosnál, és egy ilyen elektromos jelenségre figyelj, mert akkor ott van a közelben, én beraktam a heliost (de sztem ott nem scannelte még le), lehet az is kell hozzá, nem tudom, de a Lotus kapásból felhívta a jelenségre a figyelmem, és mehetett is a quest
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MichaelSD
üzenetére
Mesa helyet ember , és World on Firerel rohangál , haverokkal ez nekünk beszokott jönni , persze ki az a hülye aki rohangál ?
Köszi akkor újra is teszem a gamet. Mag nem tudom milyen, játszok a gondolattal , hogy Mag P-t megépítem , de Frost ára is elszállt a kivételét követően , inkább várok a cél az a loki
(más nem , m kard téged választalak
)szrk.: a fura csak a Defeknél dob ki , nem tudom miért , 70-80 fps maxon , majd kék megáll , és jön ez a bisz-basz
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MichaelSD
üzenetére
+Maxtreme : Köszi
Inkább várok , kiveszik a magot , felmegy az ára és majd meglátom... mert a Frost ára is elgurult , tegnap 350-400 közt adták Traden 
szrk.: Meg T4Def-re ember is kéne
és barátaim már nem nagyon tolják a játékot , se klán se semmi , marad a recruit channel de ott meg a lámák vannak 
-
Maxtreme
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
Ezért be is aktiváltam jól pénteken 1 + credit boostert. 5 körös dark sector def 96k, egy Raid meccs ~650k

Mag p-ről annyit h napokkal ezelőtt még 20p körül ment az egész set, szal most h kiveszik ilyen 100-150 körül szórják..
Hál isten sikerült összefarmolnom 4 teljes setet.. Na majd 1 hónap múlva..
(#3669) Micsurin: A systemet nehéz, főleg mostanában. Kb 1 hónapja volt olyan nap h kettőt is kaptam (darabját el lehet adni 120-140p-ért) de mostanában semmi..
T4Def rot c dobja egyébként. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Valami baja van a tápomnak
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- TCL LCD és LED TV-k
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Tekken 7 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest