Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
RzRobot
tag
Megérkezett az Update 9. ! Új warframe [link], új modok és rengeteg újítás! Jó lett!
-
xkoti
senior tag
Hát igen loki nem egy támadó karakter de ha láthatatlan lesz úgy aztán lehet ám vele gyilkolni én szerettem ezt a karaktert
Troll karakternek mondanám .
-
HaaS
addikt
Az első skillje is állat, gyors melee-vel a földön sorozni a fekvő ellenfeleket (kirántani a fedezékből, magasról
), a harmadik megintcsak király boss-ok ellen, a negyedik magáért beszél.
A második az ugye nemrégen változott, azt én sem igen használtam... lehet csak próbálkozni kellett volna, de túl gyorsan 30 lett nekem is. (Megint,) -
vaakuum
addikt
Tegnap kimaxoltam a magot, és gyorsan le is töröltem. Igazából az ulti skilljén kívül más nekem nem jött be rajta.
Most a loki a soros. Az nagyon tetszik benne, hogy alapból is milyen
fürge. Azt viszont sajnálom, hogy nincs tömegpusztító skillje, de a hologrammal, meg a helycserével biztosan érdekes lesz vele játszani.
A nyx fejesről sajnos lecsúsztam, elbénáztam. Mondjuk abból még semmi nincs meg amúgy sem, tehát az a frame biztosan valami későbbi projekt lesz.
-
-
vaakuum
addikt
válasz
gerisz23 #985 üzenetére
Asszem a múlt héten volt a reactor, meg előtte két-három héttel szinte egyszerre a catalist meg a reactor is.
A két hónap szerintem főleg azért kellhet, mert ugye nem ülünk 24 órában a gép előtt, tehát hiába van két hetente, ha az időpont nem user-friendly.
pl ezt most én is buktam (pedig még ébren voltam, csak a gép már kikapcsolva) -
gerisz23
őstag
orokyn catalyst alert!
-
myckey
veterán
-
Vagaba
tag
Volt valami változtatás, hogy most már csak bizonyos pályákon jön a Stalker? Mert én már több, mint 2 hete nem találkoztam vele.
-
HaaS
addikt
Nem a játékosokról beszélek, hanem a fejlesztőkről
!
Kiesik a piros golyóbis, némi ammo, rahedli credit meg egy control module, mit látsz? Hogy +146 meg +20 meg hogynem tudod felvenni az életerőt mert maxon van... ennyi... gratulálok.
Folyamatosan nézem mit veszek fel, de nagyon gyakori, hogy nem tudom, mert nem látni.
-
HaaS
addikt
A klánkérdést passzolom, nem emlékszem, hogy valaha olvastam volna az új chatet
!
Hanem azért az durva, hogy öt hónap alatt nem érték fel ésszel, hogy talán az a felirat, hogy felvettél 20 töltényt vagy hogy maxon van az életerőd valahogy hangyányit kevésbé fontos, minthogy éppen belebotottál egy control module-ba vagy neadjisten neurode-ba.
-
gerisz23
őstag
írtam chaten nekik én is.azért hivatalos,mert rendeznek házi pvp versenyt platináért stb.kérdeztem milyük van kész,hát kb 0.csatlakozzon hát hozzájuk aki még nem farmolt elég anyagot dojoba:p ha már platina,mondjuk egy grand masteryért átmennék hozzájuk,formára tuti nem lenne gondjuk.én meg minden színpakkot megvennék platináért xd más nem hiányzik nagyon csak az a szép rózsaszín amit minap láttam...
-
myckey
veterán
Haasas
tudsz valamit arról,hogy léteznek e -úgy mond- "hivatalos" klánok?
Országonként,vagy egyéb területi leosztásban?Ők elvileg kiváltságokat élveznek,más "egyszeri" klánnal szemben ésatöbbiblablabla.
Régió csetben,vagy toborzóban ezzel szokták -szerintem- hülyíteni a népet,hogy hozzájuk lépjenek be,mert ott le se megy a nap,mivel ők ilyen hűdeoriginal klán,és majd a jövőben a többi klán ki lesz ebrudalva.
Ungarisen betyárokról van szó -
Vagaba
tag
Na most, azt írták, hogy aki leszed 20+ Spy Dronet, az kap egy Snipetron Vandal bp-t. Én viszont csak egy sima Snipetron bp-t kaptam. Jó, még mindig több, mint a semmi, de ha egyszer azt írták, akkor miért nem azt adják? Vagy valaki kapott Vandal verziót?
Visszavonva, ott van készen a Vandal az inventoryban.
-
RzRobot
tag
Csocsesz! A modokkal és a fúzionálással kapcsolatban töltöttem fel tutorial videót azoknak akiknek kell segítség ebben! Lessétek meg! [link] Kösszi!
-
HaaS
addikt
...nnnna, csak megvan
!
-
vaakuum
addikt
Meddig tart pontosan ez az event?
A wikia honlapon lévő számláló nem igazán egyértelmű, össze-vissza pörög. -
RzRobot
tag
Emberek! Halott a topic? Nemár! Mit szóltok az Event végén járó nyeremény Snipetron Vandalhoz amit hamarosan megkapnak azok akik minimum 20 Grineer lebegő izét pusztítottak? Kíváncsian várom a tippeket arra, hogy vajon mennyit fog sebezni és mekkora lesz a tüzelési sebessége! Nos?
-
RzRobot
tag
Csá mindenkinek! Töltöttem fel új videót az új warframe-emről! Aki gondolja és érdekli lesse meg! [link] Kösszi!!!
-
RzRobot
tag
Szasztok! Töltöttem fel új videót! Rövidke, az új kinézetről beszélek röviden![link] Aki gondolja, lesse meg! Van ott még 2 új videó is, bár nem warframe-es de aki gondolja lesse meg! Thanks!
-
gerisz23
őstag
Van vki aki még nem csinálta meg a catalyst alertet?egy barátom bekéreszkedne!
-
gerisz23
őstag
csak nálam van így,vagy egyre több a bug a játékban?reggel elmentem anyagot farmolni,aztán a végén meg mégsem kaptam meg a cuccot.fórumon már olvastam erről a bugról-is.
-
xkoti
senior tag
Ma pedig kettő Catalyst-os alert is volt ! Így a Hate-be bele tettem az egyiket most már igen csak erős lett
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Na én is kipróbálom. Ajánlom még a Hawkent is.
-
HaaS
addikt
Mire kellett neked a neural sensor? Csak nem reset
? Itt van 20-25, pedig sehol nem vagyok még... mire kellett és mennyi? Csak hogy tudjam, mi fogyasztja a wf építésen kívül, egyelőre nem nagyon láttam más felhasználási módot... dojo fegyverek esetleg? Azokat még nem néztem...
-
HaaS
addikt
Igazából engem ilyen alap dolgok zavarnak, hogy:
- befejezett misszió után revive felirat és fagyás
- a duplaláda felugrásnál az kamerába/arcba toluló rács (mekkora baromság!) ennél rosszabbul nemigen lehetett volna megváltoztatni azt az "átugrást" a második ládáról a peremre
- a vakító fehérség a misszió kezdetekor, ami kiégeti a retinát
- hogy olyan, mintha mindennek kampó lenne a végén, akadunk folyton mindenbe (szegény embert az ág is húzza?)
- ugyanazon a helyen két data, hackelhetetlen, csak ha elmegy az ember kolbászolni és visszatér
- az irányítás elsatnyulása (ez az ugrok-nem ugrok, falra mászok-nem mászok, kedvtől függően), abnormális bedőléssel fűszerezve
- az örökös chatbug
- ez a kamera ki-be villogás, mikor valamelyik társ közel van, nehogy lássunk/eltaláljunk már valamit
- lag!!! (setting ide vagy oda)...szóval ezek az... alaphibák. Van még jópár, csak ezt volt a felszínen. Csak a sok csilivili lószar tolul az ember arcába, az alapkaka meg megmarad. Amit meg a Dojoval műveltek alfa címen, azt inkább nem is kommentelném...
De szép az tény, ja, húú.
-
gerisz23
őstag
válasz
Wizard of Oz #940 üzenetére
Épp ma csábítottak vissza ME3-ba,8 szint hiányzik a fegyverekhez hogy mind 10-es legyen,sokáig vezettem a magyar challenge listát,de vhogy nem visz rá a lélek.
FORMA alert!Lájk!
-
RzRobot
tag
válasz
Wizard of Oz #940 üzenetére
A spanom múltkor kapott 50%-osat!
-
Hajdi
senior tag
válasz
Wizard of Oz #937 üzenetére
50%
20-ast kaptam nem egyszer én is...
-
Wizard of Oz
aktív tag
Token of the Lotusnál mennyi a legnagyobb kedvezmény?
-
RzRobot
tag
Szasztok! Új videót készítettem! Aki gondolja lesse meg! [link] Köszönöm!
-
gerisz23
őstag
Napi jutalom:catalyst blueprint:d
-
xkoti
senior tag
Nekem ma 1x jött a Stalker épp volt-ot húzom ami már lvl21-es
De sajnos lehet bele kell áldozzak egy Reactort, mert ahoz hogy az összes képessége bennt legyen az rengeteg pontot elvisz . Így lényegében maradna kb 6 pont . De még majd meglátom hogyan is alakulnak a dolgok
Viszont ami biztos hogy veszek Warframe slotot mert még kellene Frost és Nyx megválni nem szeretnék ash-tól és Volt-tól
-
1NST1G8R
senior tag
Hol lehet control modult találni???
-
vaakuum
addikt
Várhatóa szerda este elkészül a MAG, pénteken nagy nehezen kiesett hozzá a helmet
Már eléggé várom, ez feltételezhetően nem olyan "észnélkülmegyekelőre" és "beleállokmindenbe", mint a Rhino -
vaakuum
addikt
Az ancienteknek melyik lábát célszerű lőni? Szemből nézve a vékonyabb ballábat, vagy a vastagabb jobbot?
http://warframe.wikia.com/wiki/Ancient_Healer
http://warframe.wikia.com/wiki/Ancient_Disruptor
http://warframe.wikia.com/wiki/Toxic_Ancient
http://warframe.wikia.com/wiki/J3-GolemVagy inkább a kezüket kellene lőni?
-
1NST1G8R
senior tag
Na ugy nez ki vegre kezd alakulni ez a jatek, eleg jol ment hetvegen. Mintha kevesebb bug lenne, meg miutan babraltam kicsit a grafikai beallitasokkal mar nem is szaggatott annyira, szepen futott akkor is ha sok volt az ellen.
Aki tud dobjon mar egy meghivot klanba, ezzel a nevvel vagyok fent.
-
xkoti
senior tag
Hát srácok nem tudom speciel én nem mentem boss ellen és mégis jött 2x is
-
RzRobot
tag
Nem egészen random jön a Stalker! Bizonyos bossok elpusztításáért áll bosszút! Figyeljétek mit ír mielőtt megjelenik!
-
HaaS
addikt
Nekem reset után account level 4-en (eesetleg 5) jött először, 24-26-as excal voltam tán, adott is egy Hate-et. Ez volt az első Stalker killem egyébként a játékban
! Ráadásul egyedül voltam, fisfos fegyverekkel, de szépen ellene fordítottam a környezetet, bejött a dolog
!
Azóta van mége egy kasza bp-m... általában betérdel, érzi hol az ész
.
-
gerisz23
őstag
totál random jön.a héten 2 nap nem akart vállon veregetni,aztán egymás után 2 meccsben is jött.blueprintet kb 10-ből 2x 3x dob.Reggel megcsináltam a rank 9 tesztet,vagy a hotfix vagy a routeremen állítgatás segített.1x estem le talán,a végén az utsó platformnál meg elsötétült a kép ,de megadta
ma volt egy olyan bugom,hogy boss lejátszotta a kis videóját,aztán szine fekete lett a képernyő.csak foltokat láttam,maggal még így is lehet darálni,csak extraktolni nem tudtam kimenni
-
Hajdi
senior tag
Supra és a tower 3.
-
xkoti
senior tag
Ebben látod-e még nem tudtam kitapasztalni nekem akkor is jött amikor ash még kis szintű voltam ez alatt értem a 5-6 szintet most már persze fullos . Talán még annyi hogy tegnap jelentősen sokat öltem kis szintű mobokat unoka tesómmal ő hozzá el is jött 2x is . Nekem pedig ma jött el kétszer . Szóval nem igazán tud az ember ki igazodni .
-
xkoti
senior tag
El se hiszem ma kétszer jött értem . Először beléptem már jött is de a szokásos elmenekült. Utána rá egy két kör után megint jön pont def map és ráadásul klán tagokkal és kidobta a kaszát
De örültem neki
-
vaakuum
addikt
-
kisdudeEe
csendes tag
A stalker általában eltűnik, ha legyőzöd / "megölöd" (néha bugol). A #899-es hsz-edben írtad, hogy "már majdnem megvolt amikor eltűnik...", tehát levitted a hp-ját kb 10%-ra és eltűnt, vagyis legyőzted. (de nem ölted meg
) Egyébként tudom, hogy dobja a 3 tervrajzot - a Despair-t használom is -, de engem mostanában elkerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest