Hirdetés
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
anubys1984
üzenetére
sztem soma.
-
anubys1984
aktív tag
Egyelőre egy Catalyst-em van. Mire lesz érdemes felhasználni? Soma vagy inkább Synapse? Esetleg valami más?
-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
akkor már 6-os vagy? elég gyorsan elérted.
soma az über, mindent visz. nekem van suprám is, de az se olyan jó. -
Kareszovics
addikt
-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
ja a badge az nem izgat, akkor maradok így. lényeg a gorgon.
-
anubys1984
aktív tag
Megnéztem, legutóbbi update óta már Interception, szóval egyedül nem lehet megcsinálni. Ráadásul amit ír, hogy 6-8 szint, amire be van lőve, az nem reális, kell hozzá egy jó csapat/gear, már az elején beadott két bosst. Szóval egyáltalán nem lehetetlen, csak magasabb szint kell hozzá, mint amit ír.
-
Djuree
félisten
ez az új tethra shield event ad vmit? mert ahogy néztem nem is számolja külön, hanem a tethra doom pontokhoz adja hozzá, a 2 eventtel van össz 987 pontom. elég ez minden rewardhoz?
-
durma77
csendes tag
Földön nincs megcsinalhatatlan pálya. Eurasia az melyik is? Az összes megvan ott. Jelölj be: durma77 sajnos ma már nem leszek fenn de ahogy tudok segítek. Azt tanácsolom hogy szerezzünk egy klánt (jöhetsz hozzám is
Keresd meg szucskiller-t vagy xCoNox-et vagy imrex-et és írd neki hogy tőlem jössz és bent leszel valószínűleg. Szívesen segítünk amiben tudunk. Ha bent leszel jó lenne ha szeretnél egy skypeot mert egyszerűbb mint chatelni
) én magam is csalásnak számítok mert a penta nevű granatvetovel szinte bármit le tudok szedni ha egy kis szerencsém van. -
Kódos
aktív tag
Valaki meg mondaná hogy a fészkes fenébe lehet a földön a eurázsiát meg csinálni?Valami tipp egyzserüen a hajamat téppem minden nap minden percben......Egyszerüen nem megy egyedül csatapban semmivel-.- Valaki vegyen már fel és csináljuk már meg vagy valaki küldjön csalást vagy akármit.
Neve:-Ghost-Shadow- -
wjbhbdux
veterán
válasz
anubys1984
üzenetére
bal karra kitűzhető kis embléma, eddig fehérek volak ez valami színes lesz.
-
anubys1984
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy láttam, hogy a mostani event második részét ha 1000 pont felett teljesítem, egy badge érte a jutalom, de fogalmam sincs, hogy az mire jó. Előre is köszönöm a segítséget.

-
durma77
csendes tag
-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
hát este vmikor, 10 körül, de nem sokat voltam, fél órát kb. amíg megcsináltam azt a szart.

-
Djuree
félisten
nekem is meglett fél óra alatt a gorgon wraithez szükséges pont, asszem 687, elsőre. az uccsó pálya meglepően könnyű volt, klános keményfiúkat akartam szerezni, de random csapattal is ment. inkább még a 2 előző pálya volt nehezebb, 3 játékossal, abból is az egyik lvl2.

bár használni nem fogom, elég gyengus, de legyen meg.ez a grustag three milyen eséllyel jön ha van markom? mert rohadtul nem akarnak előjönni, elhiszem hogy félnek tőlem, de ennyire?

-
MichaelSD
őstag
A Rhino Prime nagyon ocsmány lett.

-
Vagaba
tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Ahogy elnézem, jobb is lesz, meg nem is, mint a Gorgon: Gorgon Wraith
Jó sokat kell majd rohangálni és farmolni hozzá: Tethra's Doom -
wjbhbdux
veterán
gorgon wraith omájgád

-
durma77
csendes tag
Lenne egy nagyon noob kérdésem de nem vagyok biztos a dolgomban. A crites mod (point strike) alapvetően növeli a crit esélyt tehát a paris p 40%-a mellé elég 60%-ig húzni mert akkor az 100% lesz vagy ez az alap esélyt növeli tehát ha az alap 40% akkor egy 100%-ot adó point strike mellett 80% lesz?
-
durma77
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy hogy tudom megoldani hogy a link ne úgy jelenjen meg mint az előző hsz-ben hanem úgy ahogy pl robot berakta?
-
durma77
csendes tag
Megvan az első vidieom warframeről szeretnék építő kritikát kérni vagy valamit ami segíti az előrehaladasomat ezen a téren!
https://www.youtube.com/watch?v=2GyJAeUiqmw&feature=youtube_gdata_player -
Wizard of Oz
aktív tag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Úristen...jól van, megtaláltam, jobbklikk.

-
Wizard of Oz
aktív tag
Nahát akkor így 350 óra után egy hajmeresztően noob kérdésem lenne: hogyan fogadok el barátokat? Főleg random emberekkel játszok, aztán nem is nagyon figyeltem a friend requesteket, de hiába is, mert nincs ott semmi, hogy accept, vagy hasonló. Csak pending mindenkinél szép nagy betűkkel, és az add/recruit opciók.
-
RzRobot
tag
Itt egy kis videó a Paris Prime-ról hogy hogy lehet nagyon jó fegyverré alakítani! [Paris Prime]
-
törölt tag
Vannak kisebb magyar klánok akik keresnének low level játékosokat?(Level 6 MAG?) Random emberekkel olyan egyszerű dolgokon halunk be, hogy az valami embertelen... IGN: SHiZUx. (Ha követelmény lenne, van TS3-am, és mikrofonom is.)
-
r00r1
aktív tag
-
r00r1
aktív tag
válasz
durma77
üzenetére
A Paris prime/dread statjai majdnem ugyan azok, csak az egyik szúrás (páncél ellen), a másik pedig vágás (hús ellen) hatásos. Void/ grineer ellen a Paris P a hatásosabb, a cropus crewmanek, infestedek (nem ancientek) ellen pedig a dread. Kritre érdemes csak modolni a fegyvert, az enyém 112,5%ban esélyes, és 5,6x a crit sebzés, így fejlövések esetén 45k sebzést okoz....
-
F.B.I.
veterán
Sikerült!
Összefutottam 5-6 magyarral, akik komolyba tolják PS4-en, lassan már megy a trade is. Bevittek jó pár komolyabb mókába, így farmoltam bőven, kevesen vagyunk de rendes, segítőkész emberek gyűltek össze PS4-en. Érdemes maximum 500 platinumot venni (egyszer és utoljára, 4000,-Ft lenne)?
-
durma77
csendes tag
válasz
Rickeffe
üzenetére
Ne viccel velem
van egy ma formazott penta a kezében meg kevés forma blueprint... Nincs nekem idegen a shade származó fegyverét formázni 
Nameg amíg nem lesz újra lvl 30 a penta retteghetek
Most egy ideig nem tudok vele 30000+ sebzest csinálni..
Amúgy van valakinek krumplis erős ashe? Valszeg én véletlenül letettem így kénytelen vagyok menni vele..
Apropó mi a jobb a paris prime vagy a dread. Én a primera szavaztam de haver azt mondja a dread jobb. Amúgy a paris critre érdemes modolni? Ugyanez a kérdés a vectisemmel és aksilletomal kapcsolatban. -
Rickeffe
aktív tag
válasz
durma77
üzenetére
Biztosra semmit nem lehet mondani, én a Sargas Rukot támadom párszor meg rámegyek a Phoridos infestationokra és utána formázok sentinel weapont tehát nekem akkor is jött mikor nem framet vagy primaryt húztam. Így telibe kapta a Stalker a somát.
Rám akkor vadászott 1 hét alatt többször is mikor valami új fegyvert húztam még krumplizatlant és framet 15 alatt. De mondom a trükk szerintem a formázott sentinel weapon. -
F.B.I.
veterán
Kösz mindenkinek!

-
Djuree
félisten
válasz
durma77
üzenetére
néha nekem is beszarik, vmi bug. zárd be és lépj be újra.
F.B.I.: hát amit előttem ír a kolléga ott dobnak cellt, de oda még nem tudsz menni. ezért kéne vmi magasabb szintű játékos segítsége, hogy elvigyen azokra a bolygókra. ezért jó a klán, de gondolom ps4-en még nem nagyon van ilyen lehetőség, főleg magyar klán.
jobbat nem tudsz, csináld sorban a bolygókat, előbb utóbb kapni fogsz cellt is.
vagy nem tudom a chat hogy van ott, de van csatorna ahol keresnek mindig játékost meg írják hova mennek melyik bolygóra, meg mit akarnak csinálni. azt kell olvasgatni és ha vki cell farmot ír menni vele, írsz neki privátot hogy hívjo be magához. bár nem tudom, ott lehet nincs ilyen lehetőség. -
Vagaba
tag
"All bosses (including the Stalker) have a chance to drop an Orokin Cell after being defeated, though General Sargas Ruk and Lieutenant Lech Kril have a better chance to drop it."
Tehát minden bossnál megvan az esélye, hogy dob orokin cellt. Sargas Ruk és Lech Kril majdnem biztos, hogy ad. Ők majd a Saturn és Ceres bolygókon lesznek. Vagy, ha van alert mission orokin cell jutalommal. Vagy az operationsnél is vannak olyan bolygók, amik ha 100%-ra pörgetik őket, akkor az a jutalom, ha arra az oldalra álltál.
-
F.B.I.
veterán
Megvan a seer blueprint és majdnem minden....orokin cellt nem dob senki itt az első 2 bolygón? BArátomnak még a blueprintet se dobta ki, pedig vagy 5x kinyírtuk a bosst.
Honnan szedjek orokin cellt? -
Vagaba
tag
-
durma77
csendes tag
-
Rickeffe
aktív tag
-
Ry0K3N
senior tag
Én direkt nem raktam formát a rhinoba. Igazából sosem volt szükségem rá hogy formázzam mert minden elfért amit szerettem volna felrakni rá.
-
RzRobot
tag
Hamarosan érkezik Rhino Prime! [link]

-
F.B.I.
veterán
-
Djuree
félisten
az első főember captain vor, neki egy elég sokáig használható pisztolya lesz, annak a darabjait szedd össze tőle és azt építsd meg.
aztán asszem a második bolygó főembere dobja a rhino warframe darabkáit, építsd meg a rhinot, az sokáig a legjobb frame.
közelharci fegyver majdhogynem mindegy, szinte sose használom, max bohóckodni néha.
rifle az mondjuk grakata vagy karak (nem AZ a karak
), de az elején még mindegy, mindennel jól lehet aprítani.
alap frame-be meg rakd azokat a modokat amik pajzsot, hp-t, armort, pajzs regent adnak. ez a 4 mod alap jó sokáig. fejleszd fel ezt a 4 modot minél magasabb szintűre. fusion a fejlesztés. ráböksz a modre amit fejleszteni akarsz, majd fusion gomb, aztán azokra a modokra amik nem kellenek, ezek majd eltűnnek, ezek "mennek bele" a modba amit fejlesztesz, ettől fejlődik. mutatja is oldalt hogy fejlődik a mod ahogy egyre több mindent raksz bele. a fusion core-ok is fejlesztésre jók, azok ritkábbak, több fejlesztést adnak a modba. csak vigyázz legyen meg a kredit is a fejlesztésre az is egyre több lesz.fusiont leírtam.
transmute az 4 modból csinál egy teljesen újat. lehet rare modot dob, de lehet egy szart (ez a valószínűbb
). sose használom, nekem eddig csak szart adott. ha sok mod van ami nem kell inkább fuisonra használd (vagy ha nincs kredited add el őket) hogy más modokat fejlessz belőle. -
F.B.I.
veterán
Ha már itt vagyok: még mindig az első bolygón bohóckodunk, a fejlesztésben még nem nagyon nézelődtünk. Ezért is mit érdemes rögtön az elején csinálni? Milyen pisztolyt, puskát, karddal foglalkozni-e? A pisztollyal lehet többet kellene, mert nagyon kifogy a rifle lőszer és a nagy lövöldözésben, alig használjuk a kardot, főleg a nehéz befogási mechanizmus miatt (miért nem lehetett olyat, mint a dark soulsban, lenyomom a kart, rajta van, vágom....vége)?
Az alap warframebe ki mit rakott, fejlesztett?Egyenlőre ennyi, a játék jó, csak annyira belemerül az ember a kaszabolásba, hogy csak megy-megy, nem is fejleszt, főleg, hogy nem is érti, mit kellene.

-
Djuree
félisten
válasz
wjbhbdux
üzenetére
az a baj nem lesz, mivel már most nagyon sokan abbahagyták. le fog apadni a játékosbázis szépen lassan. lényegében megszűnik az érdeklődés ezzel a húzással, mint a diablo3 régi aukciós háza, aki ismeri tudja, most nem írom le.
kiszedik a pénzt a játékból aztán megszüntetik idővel...pedig jó volt, hülyék, mert milliárdokat is kereshettek volna, ahogy a wg a wot-tal... -
wjbhbdux
veterán
Engem aztán nem zavar, ha ez kell nekik ahhoz hogy tovább tudják fejleszteni a játékot, akkor legyen.
-
r00r1
aktív tag
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Nem az fáj, hogy más is meg tudja venni a prime cuccokat, nem is az, hogy 2 hónapig farmoltam ember helmetjét. Az, hogy a Ninjas play free szlogen, csak egy üres frázis lett. Mindhárom prime warframe, illetve buston, bronco, latron, paris, orthos, reaper, fang primet becsületesen kifarmoltam. Igen, voltak olyan pillanataim, hogy qvaéletbe már, legyen már meg, stb....de így visszagondolva megérte a grind minden egyes másodperce. Most mi van? Veszel 2000 platinát, és jól bevásárolsz, mastery 1-es szinten...
Nem irigység, csak ennyire azért pénzéhesnek nem kellene lenni (oké, ők is egy cég, akik pénzből élnek), de kezdem azt hinni, hogy nem azért nem akarják kiadni a játékot, mert még annyi minden kell bele, hanem mert újabb és újabb rókabőrt (pénzt) akarnak lehúzni. Nem tudom, hogy mennyi lehet a bevételük, de szvsz ennyiből illett volna kiadni a végleges verziót. De úgy látszik, hogy ez az üzleti modell működik (még egy darabig), aztán ha az emberek megunják ezt a rétestészta-effektet, odébbállnak...
R.I.P Warframe -> egy újabb példa, hogy a profit hajhászása mennyi mindent tud elrontani, pedig volt benne fantázia... -
Walkmanfon
aktív tag
Teljesen egyetértek .. még mikor elkezdtem a játékot a haverokkal olyan 6. update-nél járhatott akkor is az tetszett meg benne hogy egy dologért legyen az fegyver , warframe , sentinel vagy mod MEG KELLETT DOLGOZNI nem az volt hogy hm nincs meg a Split Chamber megyek megveszem platinumból hanem jatszani kellett emlékszem anno a 2. warframembe a control module-t 3 napig farmoltam ... A prime cuccok meg így gyakorlatilag értékét vesztette régen megláttuk valakinél a reaper prime-ot és azt gondoltuk magunkban hogy fúú biztos sokat szenvedett mire megszerezte ma meg senkit nem érdekel mert handle-je volt kismilió a bladet meg megvette 8 platinumért.... A készítők halálra ítélték a játékot .. Grat nekik

-
Djuree
félisten
ez meg a másik: legendary core
menjenek a tudják hova. ezzel felhúznak maxra ingyé mondjuk egy serrationt és 200 platot kapnak érte legalább instant.
persze nekem volt steel chargeom, nem is az a baj, hanem ez megint egy játékgyilkos húzás volt. nagyszerű... -
Kareszovics
addikt
Bár én még nem tartok azon a szinten, mint Te/Ti, de tökéletesen átérzem amit írsz. Annak idején a Cabal Onlineban volt ehhez hasonló "lépés", mondjuk ott a Skill rendszert alakították át egyik napról a másikra úgy, hogy mondjuk ötödére csökkent a skillezési idő úgy, hogy közben még AFK is hagyhattad a karaktert...

Személy szerint nekem is az tetszik a Warframe-ben, hogy szépen lassan mindenféle/fajta itemet le tudsz magadtól gyártani, ki tudsz próbálni, cserébe persze farmolni kell, mint a hülye, de ez van.

Harmadik (és személy szerint engem ez izgat a legjobban
), hogy fasza seggelős Achik vannak. -
Djuree
félisten
ahogy látom nem csak én látom így. ezt miért csinálták?! magukkal akartak kibaszni? mert sikerült egy jó játékot halálra itélni...

[link] -
Djuree
félisten
na sikeresen megölték a játékot ezek a marha fejlesztők! minek kellett berakni a prime cuccok cseréjét is? így lényegében értelmét vesztette a grindolás, a játék sava borsa veszett el. eddig a prime cucc azt jelentette váó ez mennyit játszott, biztos jól nyomja meg magas szintű. mostmár bárkinek lehet full prime gearje akinek van pénze platra. már semmit nem jelent a prime gear.
írtam is hogy kezdték a banshee elérhetővé tételével, pedig azt is legalább grindelni kellett, nekem már csak a sisak hiányzott. így minek játszak? bár játszok mert szeretem és élvezem, de nem biztos hogy sokáig.
bravo!
-
Walkmanfon
aktív tag
válasz
Bene231HUN23
üzenetére
Ha gondolod beveszünk a miénkbe minden research kész kivéve volt zephyr banshee (dolgozunk rajta) kevesen vagyunk de segítőkészek . Hétköznap is fent vagyunk bár max 2-4 órát .. privátba írd meg a felhasználó neved ha érdekel.
-
xkoti
senior tag
válasz
Bene231HUN23
üzenetére
Szerintem egyedül ne kezdj el csinálni egy klánt ! Az a régóta az pontosan mennyi idő ? Inkább csatlakoz egy klánhoz mert felesleges csinálnod .
-
Djuree
félisten
ha vkinek netán morphics hiánya lenne, tegyen le extractorokat, nekem már kb. 100-at behozott 1 hónap alatt 1 bolygóról. soha többé nem kell azt a kötsög vor-t farmolnom.

bezzeg neural sensort még egyet sem hozott.
-
Bene231HUN23
újonc
Én már régota játcok a warframe-al csak most a karok csinálni egy clan-t és nem tudom hogyan kéne tud valaki segiteni elöreis kösz

-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
sztem seer, nekem az elején nagyon jó volt, mindenki egy lövés volt.
meg hasznos a zoom funkciója. de az aklex se lehet rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Ingatlanos topic!
- Jövedelem
- AMD FX
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Suzuki topik
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple iPhone 11 - népalma
- További aktív témák...
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Chakram X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
soma az über, mindent visz. nekem van suprám is, de az se olyan jó.
Van már mellé Catalyst + Formából is 2 darab. Az egy igazi szép projekt lesz, mire összerakom. 
). 1000 pont fölött kapsz badge. Sima 500 pont fölött 4 Rare lap (kimondottan fegyverekhez való ahogy néztem) + Gorgon Wraith. Holnap lesz vége (asszem)
) én magam is csalásnak számítok mert a penta nevű granatvetovel szinte bármit le tudok szedni ha egy kis szerencsém van.