Hirdetés
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Épül Ash P Helm + Chassis. BP + Sys már állítólag sz0p0sabb kérdés...

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Maxtreme
üzenetére
Jó az még , meg is építettem a Primet , tegnap T4 Def-en egy mag a corpusoknak a pajzsát kis ujjból vette le nekünk meg töltötte fel , az embereket is csak úgy dobálta nagyon morbid volt
Csak azt nem tudom mit adjak majd a kezébe a 3 kedvenc közül , nincs ötletetek ? (Boltor prime , Paris Prime , Latron prime , mind agyon vannak formázva és mindben van energia növelő ) íjhoz van ilyen arrow mutation is . Mi lenne magnak az ideális ? És Lex P Glaive P mennyire kuka ha magra akarnám rátenni ? -
Źşë'
addikt
válasz
Maxtreme
üzenetére
akkor mindenki G-Mag-el nyomul majd hogy magának gyűjtse a finom falatokat
picit fel tud borulni az egyensúly - egyébként nem értem ezt a húzásukat, mert ez egy csapat alapú játék, melynél még a karakterek képességei is fontosak (a jó csapatmunka eléréséhez), az hogy csak magának dolgozik ellentmond a játék lényegének 
-
Maxtreme
addikt
GP Magnek kakukk aki még nem tudná:
Mag’s Greedy Pull Augment will now only draw in items for Mag.
-
MichaelSD
őstag
Elkezdödött...
Itt az Ash Prime, aminek nem örülök, mert most egy hónapig Bladetromokat kell élveznem... -
Micsurin
nagyúr
Dafuq , "collect and craft" ha ma Magot kiveszik én meg sem építhetem a darabjait a bp-kből ?
vagy miért írja ezt ? csak szerezni nem lehet majd bp-ket , vagy építeni sem lehet majd ? 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MichaelSD
üzenetére
Mesa helyet ember , és World on Firerel rohangál , haverokkal ez nekünk beszokott jönni , persze ki az a hülye aki rohangál ?
Köszi akkor újra is teszem a gamet. Mag nem tudom milyen, játszok a gondolattal , hogy Mag P-t megépítem , de Frost ára is elszállt a kivételét követően , inkább várok a cél az a loki
(más nem , m kard téged választalak
)szrk.: a fura csak a Defeknél dob ki , nem tudom miért , 70-80 fps maxon , majd kék megáll , és jön ez a bisz-basz
-
Micsurin
nagyúr
Ez a gém hihetetlen , egész nap játsozm jó , jó , majd most 10 percen belül 2-szer T3DEF , 15 kör , visual c++ run time libay error , ok, újra , 20 kör , megint
hát az isten rakja bele a ....
Valami ötlet ? 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MichaelSD
üzenetére
+Maxtreme : Köszi
Inkább várok , kiveszik a magot , felmegy az ára és majd meglátom... mert a Frost ára is elgurult , tegnap 350-400 közt adták Traden 
szrk.: Meg T4Def-re ember is kéne
és barátaim már nem nagyon tolják a játékot , se klán se semmi , marad a recruit channel de ott meg a lámák vannak 
-
Maxtreme
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
Ezért be is aktiváltam jól pénteken 1 + credit boostert. 5 körös dark sector def 96k, egy Raid meccs ~650k

Mag p-ről annyit h napokkal ezelőtt még 20p körül ment az egész set, szal most h kiveszik ilyen 100-150 körül szórják..
Hál isten sikerült összefarmolnom 4 teljes setet.. Na majd 1 hónap múlva..
(#3669) Micsurin: A systemet nehéz, főleg mostanában. Kb 1 hónapja volt olyan nap h kettőt is kaptam (darabját el lehet adni 120-140p-ért) de mostanában semmi..
T4Def rot c dobja egyébként. -
Micsurin
nagyúr
Tujátok mennyiért vettem ma Mag Prime setett ?
(60) megvárom míg ki veszik és eladóm 
-
Źşë'
addikt
most valami globális szerver probléma lehet? mert nem lép be
-
bivalyolo
őstag
Hali
Több mint egy éve nem warframeztem, megéri visszatérni?

Steamen sokan írják, hogy minden egyes új updattel egyre grindosabb a játék, ez mennyire igaz?Anno azért hagytuk abba haverokkal, mert egyre többször ugyanazok a terek ismétlődtek újra és újra aztán ráuntunk.
-
Micsurin
nagyúr
Loki P-t jelenleg mennyire nehéz megszerezni ? Mert nagyon tetszik fekete/arany színben , és ember p kezd unalmas lenni

-
-
MichaelSD
őstag
Double Credit weekend van!
-
MichaelSD
őstag
Köszönöm, mindenkit bejelöltem.
-
Kareszovics
addikt
Nick: SgtAvitusHUN
HUN ELITE TEAM (ex Hungarian Tennos
) -
Maxtreme
addikt
username: Maxtreme1983
Clan: Harcos Magyarok -
MichaelSD
őstag
Tudunk Warframe userneveket egyeztetni?
---
Warframe username: MichaelSD
Clan Haven Prime -
Maxtreme
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nekem csak MAG setem van, de az krva sok
(systemet kivéve mert az csak 2... Asszem az elkövetkezendő napokba menni fogok pár t3survivalt és t4 intert
) -
MichaelSD
őstag
Végre meglett a Fluctus Limb, már nagyon untam Earth / Erpot.
-
Maxtreme
addikt
Rövid és tömör leszek.
Mag prime
Boar prime
Dakra primeJuly 7. Csá
-
MichaelSD
őstag
Ez az új Simulor fegyver nem jó, de jópofa használni.
Éppen a festékeket csinálm a dojoba, macera egyedül...
-
Maxtreme
addikt
Sejtettem én hogy kacsa, de mondom rákérdezek hátha Ti többet tudtok.

-
Maxtreme
addikt
Srácok.
Már hallottam 2 embertől is olyasmit hogy havidíjassá akarják tenni a játékot? Ez igaz, vagy csak az "online blikk" megint dolgozik ?
Szép nagy bukta lenne belőle.. -
MichaelSD
őstag
Tegnap jó nap volt. legyőztük Stalkert kétszer, G3at kétszer. RNGsus, we love you!

-
MichaelSD
őstag
Darbonál Vauban van ma Platinumért a Relayeken.
-
MichaelSD
őstag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Excalibur szobor.
Kíváncsi vagyok mennyiért megy el. Az utolsó 1000 Euro felett volt. -
MichaelSD
őstag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Játszottam az Excaliburral többet. Nem lett rossz....iszonyú rossz lett!

A Radial Blind most finisher damaget ad, ami lassú és külön kell modolni.
Kaptunk lézerkardot (de gyerekes), ami úgy nézz ki mint a lovassági szablya (gagyi), ami teljesen feleslegessé tenné a közelharci fegyvereket, ha nem használna néhány modot azokból. Érted, nem azt használod, de a mod hat, persze nem mind, mert miért is...
RB úgyanolyan pocsék maradt. A SDt nem néztem meg, de nem is fogom.
-
Maxtreme
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
Hát nem vitték túlzásba a "remasterelést" ahogy néztem.
Sokat nem szórakoztam vele (annyira nem szeretem) de 1-2 kör után az jött le hogy jobb lett volna ha nem nyúlnak hozzá...
Más:
Nem tudom volt e róla szó, de a köv prime acces tatalma:
- Ash Prime
- Carrier prime
- Vectis primeAz új frame pedig valami ying yang nevű csoda lesz.
Ash-ről és a Vectisről találtam 1-1 képet, bár nem tudom mennyire hitelesek..

-
MichaelSD
őstag
Az új Excalibur nagyon gagyi lett... Sejtettem volna.
-
Hege1234
addikt
quanta vandal-hoz mennyire jó a heavy caliber ?
csak mert leszedi az accuracy-t -
Lackki
őstag
kapott már vki bant a játékban?

sikerült kiérdemelnem 20 évet...elég sokan hirdettek már olyat amit nem lehet eladni warframeben "WTS csgo gift" meg "weps/dota2 items".
Gondoltam akkor én meg írok, hogy wtb csgo keys. Jöttek is a szuper ajánlatok, de rámírt egy gondolom admin vagy vmi ilyesmi, hogy ilyet nem szabad és ne csináljam. Mondom oké, de miért? Mert szabályzat nem engedi és elsőre csak figyelmeztetés, aztán trade ban 1 hónap, majd végleges account ban. Oké fiam, akkor nem csinálom. Ez volt 1 hete... Ma este meg lépnék be és egyből 20 év
Kicsit úgy érzem magam mint akit a hév alá löknek és nem bírságot fizet. Nem mondom, hogy nem esik szarul, soha nem kaptam még sehol bant.
Persze support nincs hétvégén. -
Zola01
tag
Promó kód (3 napos xp/credit búúúszt): TwoGrakata

-
MichaelSD
őstag
Csúnya a boltor ezért soha nem használtam. Nekem nyóc..

-
Źşë'
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
én meg bánnám mert nem azért b*sztam bele annyi formát ^^')
egyébként nem csak a boltor prime hatásos... vannak még nagyon is jó fegyverek (meg nagyon hulladékok is amin még maga Csak Norisz sem tud segíteni)
egyébként későbbi T4ekben meg már amúgy is elkél a jobb fegyó, és akkor most oda meg majd légpisztollyal megy mindenki... továbbá magasabb T4 időtartamnál már a 7formás boltor prime is kezd kevés lenni... picit tényleg elborult a gyógyszerük, mesa, saryn érthetetlenül erős, a többi framenél meg néhol kezd kukázódni a képesség - egy T4es defet egy jól moddolt mesa kis segítséggel lehoz szinte egyedül 20-25ös körig lazán - ezen jót nevettem múltkor
-
Maxtreme
addikt
Tegnap valami olyasmit olvastam az alliance chatben hogy a köv frissítésben a boltort akarják legyengíteni. (most hogy ez vonatkozik e a prime verzióra is, az passz..mondjuk az alap már most is messze van a jótól szerintem )
Az infót kéretik fenntartásokkal kezelni, mivel neten erről semmi infót nem találtam. -
MichaelSD
őstag
válasz
Daffchy
üzenetére
A sydicate küldetésekhez Mastery Rank 3 kell. A csillagtérképen fent a négy ikon közül az egyik.
Azt hiszem kell venni egy Sigilt (csillagtérképtől balra van a syndicate konzol), amit fel kell tenni a framedre, de már rég játszottam ezt a részt.Wiki itt: http://warframe.wikia.com/wiki/Syndicates
-
válasz
Daffchy
üzenetére
Igazából akkor csak a szemorvost tudom javasolni, ugyanis a szindikátusi küldetéseknél (amihez van egy külön összefoglaló menüpont akár csak az alerteknél: lásd itt) az első oszlopban a szindikátus logója van amihez az adott küldetés tartozik de ha ez nem lenne elég akkor amint kiválasztod oda is visz az adott pályához és kapsz egy választómenüt ahol kiírja, hogy xy szindikátushoz tartozó küldetést akarod csinálni vagy a normált esetleg alertet/nightmaret.
Továbbá a normál térképen is az adott szindikátus logójával meg van jelölve a bolygó ahol a küldetés van a bolygót kiválasztva pedig még az adott pálya is ki van emelve enyhén rózsaszínes pirossal és a szindikátus logója akihez tartozó küldetés található ott.Tényleg nem hiszem el, hogy ilyen bonyolult lenne megtalálni ezeket mert ehhez még angoltudás sem szükségeltetik csak észrevenni, hogy a bolygókon/pályákon szereplő logók azonosak a szindikátuséval akiknek dolgozni akarsz.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
A Conclave révén már van 4v4 CTF, TDM és DM mód is, a PVE résztől elkülönített (mértékkel) balanceolt frame, fegyver és mod választékkal.
Daffchy: mindegyiken van pár darab medallion elrejtve a földön (olyan szobákban ahol kinyitható szekrények, ládák szoktak lenni), amiket összegyűjtve a relayen a szobájukban bonus repre váltható, érdemes loot detectorral menni ezekre.
-
Daffchy
őstag
Nem tiszta, hol tudom elvégezni ezeket a frakciós küldetéseket, a naviban vannak jelekkel jelölt küldetések (nem az alertekre gondolok), de azokból számomra nem derül ki, hogy melyik frakció (ha ez az egyáltalán) mert nem ugyan az a jel.
Nem találtam hozzá normális videot-t, esetleg nem tudsz egyet? Ami be is mutatja pontosan mit kell csinálni.
-
Micsurin
nagyúr
Durván 1 éve toltam (költöttem is nem is keveset rá , de aztán jött az a Perfect World vásárlás stb , elhagyta magát a játék , buggok buggok hátán.) WoW mellet kerestem még valamit , leszedtem , hát kellemeset csalódtam benne
de ha jól látom PvP még mindig kb semmi ? -
wjbhbdux
veterán
válasz
gabezzz222
üzenetére
igen, visszarak az utolsó helyes pozícióba és a végén küld egy jelentést a hibás pályáról a fejlesztőknek.
-
válasz
Daffchy
üzenetére
Gyakorlatilag frakciók akiknél az elvégzett küldetések után standinget tudsz szerezni illetve vannak speciális -napi- küldetések (3) amit csak a szindikátushoz csatlakozók tudnak elérni és ezekért sokkal több standinget kapsz plusz el van rejtve a pályán 3-9 tárgy amit a relayeken további standingért tudsz beváltani. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy felteszed a warframedre az adott frakció regáliáját (minél magasabb szinten vagy úgy lesznek elérhetők azok a regáliák amik egyre több standinget bónuszt adnak).
Amire ügyelnek kell, hogy amint elérted a következő szinthez szükséges standinget úgy adományoznod kell az adott szindikátusnak, hogy folytathasd a fejlődést és ezek egyre drágábbak azaz simán több 100k credit és prime alkatrész is lehet a tarifa az utolsónál de amennyiben szeretnéd a szindikátus által ajánlott augment modokat (warframe képességeket és fegyver tulajdonságokat módosítanak) és fegyvert úgy a max szintet el kell érned. Továbbá minden szindikátusnak van szövetségese akinél standinget kapsz van miközben a szindikátusodnak dolgozol, van egy szindikátus akivel szemben áll azaz mérsékelt mennyiségű negatív standinget szerzel (2 negatív szint van összesen) és van egy ellensége akinél még több negatív standinget szerzel és amikor eléred a -1. szintet akkor az adott szindikátus elkezd vadászni rád hasonlóan a stalkerhez csak itt egy kisebb csapat eximus típusú ellenfél jelenik meg amelyek mennyisége nő ha eléred a -2. szintet és igen kellemetlen meglepetést tudnak okozni ha nem vagy felkészülve arra, hogy a nyakadba szakad egy adag ilyen-olyan magas szintű eximus. -
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy tudom elérni, hogy Mag a "Pull" képessége olyan erős legyen, hogy magához vonzzon mindent, ne csak a kisebb ellenfeleket (tárakat, modokat, életet, mindent).
Több felhasználónál láttam, de senki sem adott rá választ.
Gondolom mod kártyával lehetséges.Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak azt nem tudom mit adjak majd a kezébe a 3 kedvenc közül , nincs ötletetek ? (Boltor prime , Paris Prime , Latron prime , mind agyon vannak formázva és mindben van energia növelő ) íjhoz van ilyen arrow mutation is . Mi lenne magnak az ideális ? És Lex P Glaive P mennyire kuka ha magra akarnám rátenni ?

és barátaim már nem nagyon tolják a játékot , se klán se semmi , marad a recruit channel de ott meg a lámák vannak 
Boar Prime aprólékból múltkor lett ducat, MAG P-ból egy valami kivételével van settem. Na majd meglátjuk mire lesz elég.