Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LED / LCD TV topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Szindikátus húzásban szeretnék kérdezni.
Elkezdtem a Steel Meridian-t, ez meg is lett, a legfelső rank-ba léptem, már adja a fegyvert.
Mellette húztam a Red Veil-t az utolsó alkatrész gyártom ami kell nekik az Ash Prime Helmet-et. Szóval ez is mindjárt megvan.
Szeretnék még egy harmadikat is felhúzni a The Perrin Sequence-t.
Na most ez totál ellenség az első két választottammal. A kérdésem az lenne, a legfelső szintről vissza tudja léptetni a két maxos szindikátusomat? Vagy a legfelső szintről már nem lép lejjebb?Előre is köszönöm a segítséget!
-
nesh20
aktív tag
A Vermillion Antitoxin több embernek is 100%-ot ad? Ketten mennénk, nem felezi meg ugye?
Jól jött ez az utolsó hotfix sikerült összeszedni az éjszakai növényeket hozzá, viszonylag gyorsan.
-
-
nesh20
aktív tag
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Valaki az új event-et eltudná röviden magyarázni? Mit kell scan-elni, hol lehet és mit lehet-kell gyártani belőle?
Köszönöm! -
nesh20
aktív tag
válasz
tomsics
üzenetére
Szia!
Röviden leírom neked, sajnos ki kell tapasztalni.
3 új sebzés típus jelent meg a játékban:Fizikális:
Impact - Becsapódás
Puncture - Szúrás
Slash - VágásElementális:
Cold - Jég
Electric - Elektromosság
Heat - Tűz
Toxin - MéregKombinált Elementális sebzés:
Blast - Robbanás
Corrosive - Korrózió
Gas - Gáz
Magnetic - Mágnesesség
Radiation - Sugárzás
Viral - VírusKét csoportra lehet bontani az ellenfeleket, Robot ( az összes Corpus ) és hús-vér ellenfelek ( Infested, Grineer )
Minden sebzés típus más ellen jó, célszerű a fegyvereknél az A-B-C slot-ot eszerint felépíteni, esetleg külön ellenfelenként megválasztani a fegyvereket is.Pár példa:
Impact jó:Shield és Robotok ellen, de nem ér semmit az Infested-ek ellen.
Puncture jó:Armor és Robotok ellen, de nem ér semmit az Infested-ek ellen.
Slash jó: A hús-vér alapú ellenfelek ellen ( Grineer és Infested), de nem ér semmit a Robotok ellen.Aztán kaptunk egy Status Effect nevű cuccot. Ez végül is a sebzések mellékhatásai bekövetkezését mutatja.
Mellékhatások - Status Effect ( elnézést a fordításért nem tudom mire lehet pontosan fordítani )Impact - Knockback
Puncture - Weaken
Slash - BleedCold - Slowdown
Electric - Chain Attack
Heat - Fire DoT
Toxin - DoT to HealthBlast - Stun
Corrosive - -Armor
Gas - Toxin AoE
Magnetic - -Max Shields
Radiation - Confusion
Viral - -Max HealthAz infókat innen szedtem és próbáltam értelmezni - [Damage 2.0]
Ha valamit rosszul írtam elnézést kérek! Remélem nagyjából sikerül elmagyaráznom!?
Ha kérdésed van keress nyugodtan megpróbálok segíteni! -
nesh20
aktív tag
válasz
RzRobot
üzenetére
Én már meg is néztem a videód! Nagyon jó lett!
Banshee-val el akartam kezdeni húzni a Dread-et, megtetszett. Erre tessék
El is ment a kedvem tőle. Írtam a support-nak, remélem nem úgy állnak hozzá, hogy na még egy csaló és ban..
Ha valaki csalt a játékomban akkor annak a következményét és is kapom pl most ezt az XP-s dolgot?
Online játszottam. -
nesh20
aktív tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Nálam tuti nincs ilyen program. Azt tudom, hogy én nem csaltam, hogy a csapatban mit csináltak azt nem tudom.
Esetleg valaki lenne szíves segíteni írni nekik? Nem a visszaállítás miatt, hanem, hogy ezt történt és nem én csaltam, csak jelzem a BUG-ot, hibát.Nagyon szépen megköszönném.
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Srácok, ez normális?
Most lett kész a Banshee-m, gondoltam kipróbálom.
Két ellenfelet öltem meg és instant 30-as lett a kari.
A végén elég dúrva XP-t kaptam. A Banshee ilyen? Vagy csak be bug-olt és szerencsém volt?Módosítok: A Banshee-t vettem csak észre, de mindenre durva XP-t kaptam, a Dread 1-es szintű volt az is 30-as lett, a Kunai 21-es kb az is.. Egyedül az Orthos volt 30-as szintű. Az új Sentinel-em is most lett kész, az is 30-as lett és a fegyvere is..

-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, elkezdtem építkezni a Dojo-ba.
Alapból két vége van, az egyik végébe leraktam egy Oracle nevű szobát. A másik végébe mit rakja le, hogy legyen több hely az építendő szobáknak?
Köszönöm! -
nesh20
aktív tag
Nem nagy dolog tudom, de ma meglett a Rhino utolsó darabja és elkezdtem az építést!

Az első Warframe-em
Várom nagyon, hogy elkészüljön!
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Az even-t alatt az összes pályán túl kell élnem a 20 percet, hogy megkapjam a fegyvert vagy elég az egyiken legalább 20 percet teljesíteni?
Az első sikerült, a másodikon már nem megy a 20 perc. Kicsi a Warframe-em, sajnos, nemrég találtam rá a játékra, online csinálgatom a survive-ot.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest