Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xkoti

senior tag

válasz DokiBaxxi #1231 üzenetére

Hát míg a master rank 7 el nem éred addig szerintem a Dera-t válaszd mert az még egész jó illetve még jó a miter is Xini deffen megállta a helyét catalyst és forma nélkül persze a dmg kártya benne volt . Bár nagyobb csapkolózosoknál már nem a legjobb volt . Illetve kis fegyverkénnt tudom ajánlani a kunai vagy a Hikou (ha nincs még meg a despair ) . Én kipróbáltam egy párat már mint még a Gorgon kapott is Catalystet de akkor inkább a Dera-t építsd meg .

Illetve : Új játékosoknak Affinity Booster, Credit Booster és egy Braton fegyver, haladóknak pedig Orokin Catalyst és Void kulcs-csomag nyeremények a Raptr szolgáltatásban!

->Ahhoz, hogy ezeket a jutalmakat megkaphassátok, rendelkeznetek kell egy Raptr fiókkal és egy telepített asztali alkalmazással. Ehhez hozzá kell kapcsolnotok a Warframe játékot, ami telepítéskor automatikusan megtörténik. Az "új játékos" csomagot csak újonnan regisztrált tagok kaphatják meg, a haladó csomagot pedig azok, akik legalább "Dedicated" rangot értek el Raptr-on a játékkal. (Ehhez több elszámlázott órára van szükség.) LINK

Új hozzászólás Aktív témák