Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
xkoti
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Fejlődni mind kettő de szerintem Aklex és utána a seer személy szerint nekem mind2 kín szenvedés volt

-
Kareszovics
addikt
Na még estére egy kérdés: AKLEX, vagy SEER Pistol? Mindkettőt előbb-utóbb megcsinálom, de most, hogy még tudjak fejlődni jobban melyik érné meg?
A válaszokat köszi!

-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
alacsonyabb szinten az orthos a nyerő valóban.

-
xkoti
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Amiket felsoroltál azzok a melee alsó kategóriája .
Orthos Prime über király , Hate, Glaive Prime , Dual Kama ezzek személyes kedvenceim
-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
warframe-be ne rakj formát, elég a catalyst. nem lesz annyi modod hogy ne legyen elég a 60 pont a rhino-ban. még nekem is elég, pedig nekem van már 200k pontnyi modom.

-
Kareszovics
addikt
Elkészült végre a Karak. Azt hittem, hogy a Gorgont a jelen szintemen nem lehet überelni, de úgy tűnik még is.
A Rhinoról ne is beszéljünk. Az valami nagyon durva az Excaliburhoz képest. 
LV20-as lett a tök is. A Karakhoz már meg is van a Catalyst a Rhinohoz a Reactor. Továbbá megvan hozzájuk a Forma is 1-1 darab.

Halad ez

-
MichaelSD
őstag
válasz
Walkmanfon
üzenetére
Na jo, de akkor a 4000 sok felé oszlik. Egyedül építem ki a dojot (nincs kivel játszanom
), akkor hatszáz. -
lacek39
csendes tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Igen, valószínűleg azért mert nagy a klánunk, és balszerencsémre nem sokan érdekeltek a megépítésben így kb. nekem "csak" 1000 Oxiumot kellett beletennem hogy haladjon is a dolog, bár egy kedves játékos odaajándékozott nekem 500 Platinumot, mondván "jó napja van" és így meg tudtam venni.
-
Walkmanfon
aktív tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Onnan hogy minél többen vannak egy klánban annál drágábbak a cuccok (shadow, moon,) . Mi vagyunk 3 an és nem építünk barakkokat így nem olyan drágák a cuccok 2 hónap alatt kiépítettünk mindent (akkor még ritka volt a forma) és mára már minden research kész kivéve a Volt meg a Banshe.
-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
na azért!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jó lesz a rinocérosz.
én még mindig azt használom ha általános célra kell, farmolni ilyesmi, elpusztithatatlan. -
Rickeffe
aktív tag
A galatine-nal történt valami? Úgy emlékszek a shield lancereket eddig a charge attack simán legalább felborította, de mintha az update óta összetekert újsággal csapkodnám őket.
-
Chabee
tag
-
Djuree
félisten
én a stugot ajánlom. nagyon brutál. 2 formás most nekem, de forma nélkül is odavág. hatalmasat sebez, ráadásul területre, bár várni kell picit a bogyók robbanására. vigyázni kell mert magadat is sebzed ha közel mész a bogyókhoz. simán lehet aprítani úgy mint a somával.

jó mindenre ahol sokan jönnek, ODD, T3 def, survi. csak jól kell moddolni. -
Chabee
tag
Üdv Mindenkinek!
Tisztelt WF Guruk! Szeretnék valami ajánlást, tippet, hogy milyen másodlagos fegyvert szerezzek be,fejlesszek ki? Az elsődleges most egy Soma, a meele egy Orthos prime. Mindkettő elég durvára sikeredett és most egy hozzájuk méltó másodlagos fegyót szeretnék. Már csak azért is, mert ha egy control modullal kell rohannom a pályán kb. semmit sem érek a Seerrel ami most van. Van klánom, tehát a Dojos cuccok is szóba jöhetnek, de még csak Rank 6 vagyok.
Előre is köszi!
-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
jól fel van moddolva?

ezek a modok még nemigen vannak neked, legalábbis nem mind, de lásd hogy elég jó "gép".
én nagyon henteltem vele...összehasonlításképp karaknak a top dps-e 6601.
amúgy meg ne karakot építs hanem grakatát... -
Djuree
félisten
ez a phage jó fegyó? estére kész is...
-
gerisz23
őstag
Ha valakinek kell a reactor,írjon vissza délelőtt megcsinálom valamikor,de inkább honfitársakat vinnék be rá

-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Reactort ne pazarold sentinelre, egy másik frameben több haszna van. Csak akkor ha tényleg van egy felesleges reactorod.
-
gerisz23
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
Az szint (lvl),a rankod a menüben látszik bal oldalt felül,Minden ranklépésnél meg kell csinálnod egy tesztet.Olyankor villog a skála sárgán,a karakterek szintenként 600,a fegyverek 300 pontot adnak a rankhoz.Minél nagyobb a rankod annál jobb fegyvereket tudsz használni.Hogy jobban megértsd,rank 13 vok,egy frame kivételével megvan ,és a fegyverek nagyrésze is.
Keress klánt,ahol elmagyaráznak mindent
-
Djuree
félisten
bugos ez a szar peccs, nem tudtam tegnap az istennek sem elindítani a forma alertet...
-
Kareszovics
addikt
Ma toltunk cimbivel egy kis Venus Infestet (asszem 105.000 Credit fog befolyni összesen). Plusz megcsináltuk ezt a 4 napos kvesztet. Boss fighton üvöltöttem, mint Henker..

Holnap ilyenkorra kész lesz a "sütőtök" is. Illetve kiesett életem első Orokin Cellje.Még nem tudom, hogy Dual Lex-et készítesek belőle, vagy Orokin reaktort a Sentinelnek LV30-ra.
-
Mister_X
nagyúr
Köszi srácok, csak a fele kínai
De lényeg a defense. Perpillanat azt sem tudom, hogy hanyas vagyok, de minden lvl10 fölött van. -
xkoti
senior tag
A srácok szeretjük az ODD kb elviszitek olyan 35-40 wave-ig és igen faszántos fejlődésnek lehetek szemtanúi

-
Djuree
félisten
válasz
Mister_X
üzenetére
a bolygók alig adnak, olyan 100/bolygó, nevetségesen kevés.
hát defense missionokkel a legjobb, ODD meg mondjuk xini, először behívatod magad vkivel (ha nincs klánod a csapatkeresőben beírod hogy LF xini mondjuk), aztán már te is tudsz majd oda menni. lenyomsz pár 10-15 körös menetet és simán minimum lvl10 mindened.
-
Mister_X
nagyúr
Hogy lehet minél gyorsabban szinteket szerezni? Ha haladok a küldetésekkel vagy ha minél több defense missiont nyomok? Zavar, hogy nem tudok elég jó modulokat felrakni a warframe-emre

-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
hát ez a szar
:
[link]
nagyon jó mert felszippantja a körülötted lévő dolgokat a skilljével. nagyobb defense missionokben nincs sok időd felkapkodni a cuccokat, töltényeket.
a fegyója shoti, közelre nagyot lő. -
Djuree
félisten
kedves kib*szott warframe!
felraktam reggel a frissítést és visszarakott mastery 7-be.
végülis simán megcsinálom megint a tesztet, úgyis csak 4 napomba tellett.

-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
a sütőtök a leghasználhatóbb.

-
Kareszovics
addikt
Én ma T1 Ext-et toltam. Annyi értelme volt, hogy lett Control Module-om, csak még azt nem tudom melyik Sentinelt kéne majd megépíteni, ha meglesz rá a keret.
-
r00r1
aktív tag
Megvan végre a Reaper Prime. Az Orthos Prime, Galatine, Dual Ichors után nem valami izmos, viszont tök jól néz ki. Ma elhasználtam az utolsó T3 MD keyt, mit ad? Boar Prime barrelt, viszont már nem bírtam megépíteni, mert a R.P elvitte az orokin celljeim nagy részét.....

-
Ry0K3N
senior tag
Dupla krumpli neptun invázióba. Corpus most nagyon kinyitotta a kasszát hogy ne gyalulják le őket

El "kellett" késnem melóból hogy megcsináljam őket.
-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
pölö a legjobb fegyók szinte csak a dojoban elérhetők. supra, synapse, embolist, dual ichor...
segítenek a klántársak küldikben, alertekre visznek amikre te még nem tudsz menni, adnak modokat stb.
én sokkal hátrébb lennék a klán nélkül...meg mondanom sem kell mennyivel jobb klántársakkal küldizni mint idegenekkel. -
xkoti
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Új fegyverek
És nem árt ha klánba vagy mivel az új wf-et csak dojoban tudod majd megépíteni .
Ha esetleg klánt keresel -> Less erre is . -
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Milyen előnyökkel jár egy Clan tagság azon túl, hogy az ember új arcokkal ismerkedik meg?

-
RzRobot
tag
Nyomtunk egy kis defense-t a srácokkal! Warframe Beta » Orokin Derelict Wave 160 Defense Mission Megnyomtuk!

-
Ry0K3N
senior tag
Anno mikor véget ért a zárt béta az első 3-4 bolygón összejött az összes banshee BP. Asszem 2. vagy 3. framem volt amit összeraktam.

Nem egy nagy szám a frame, nem is értem miért kellett most meg ilyen nehezen megszerezhetővé tenni. Jobb lesz neki ott a dojoban, senkinek sem szereti az RNG-t. -
Djuree
félisten
olvastátok ezt az új research labot, ahol a bansheet meg a voltot is ki lehet kutatni/meg lehet építeni?
fasza, már csak a banshee helmet kell, legalább ritka volt, most már boldog boldogtalanak lesz.
remélem legalább jó drága lesz+mastery limit is lesz. -
Kareszovics
addikt
Én meg egész hétvégén szinteztem. Megcsináltam ezt az Oxium szart, kaotam egy 3 napos Affinity vagy miszar izé búsztert. Gyakorlatilag 15 óra alatt többet fejlődtem XP-ben, mint előtte a 75-ben.

Minden alapfegyvert kimaxoltam és eladtam a hely végett. Jupitert is sikerült nagyjából solozni, de ezek a rohadt Corpus-ok halálosak, főleg ez az új shotis krúmán.
Kraftban meg mára szépen elkészül a Dual Zoren meg a Gorgon (bár a Gorgon helyett szemeztem a Karakkal is, ha nagyon összekapom magam lehet kiszedem azt is).

-
Djuree
félisten
na épül a vaubany!

a systemset tegnap végre be tudtam húzni, ez az alert mindig akkor jött mikor melóban voltam, vagy éjszaka mikor aludtam. de tegnap hála a telós proginak, 10 perccel a vége előtt észrevettem.
és ma kész az embolist is...sikerült ugyanis nem kis szenvedés árán megcsinálni azt a rohadt mastery 8-as tesztet. a titka hogy lassan kell, nem szabad folyamatosan szaladni, ill. a futást gombot ugye nyilván nem nyomtam folyamatosan mert elfogy a stamina, de az előre gombot se lehet folyamatosan mert akkor az uccsó tesztnél nem ugrik át a falra.
bug...
megnéztem egy vidit róla és ott láttam hogy mindenhol megáll. -
r00r1
aktív tag
Na, megvan a Frost prime is, 4 óra alatt farmoltam ki a bp-et, a systemst és a chasist. Ami a röhej, hogy az ember primehoz már csak a systems hiányzik, két hónapja farmolom, és nem adja....

-
Ry0K3N
senior tag

-
Mister_X
nagyúr
A grafika az tényleg olyan amilyen? Nem nevezném csúnyának, 60FPS is megvan, de 1440*900-ban játszok és zavarnak a recék... minden fel van tolva maximumra.
-
Walkmanfon
aktív tag
Valakinek nincs kedve Tower missionok-höz ? Játékosnevem DarkT3mplar
. -
lacek39
csendes tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Ha kellene valami segítség vagy elakadtál valamiben, akkor szívesen segítek, akár privát üzenetben is.
Ha megírod a játékos neved, akkor klán meghívót is tudok küldeni, ha érdekel.
Esetleg ha van olyan modom ami megtetszett neked csak még nincs meg, abban is tudok segíteni. -
Mister_X
nagyúr
Hű, egyre jobban tetszik a játék. Eleinte egy agyatlan TPS-nek néztem, ahol az a cél, hogy eljussak A-ból B-be, de nem
Fejleszteni kell, kraftolni, modokat egyesítgetni, így fejleszteni a warframe-em, aztán a csaták is izgalmasabbak a Merkúron túl. Bár az a baj, hogy a Merkúron lévő Defense misisonban nem jutottam lvl15 fölé, mert mindig sikeresen kifekszenek a többiek. -
gerisz23
őstag
Amúgy nem szabad rajta nagyon gyors karival menni,lokival lehetett régen teleportálgatva is csinálni-láttam róla videót.nekem excal primeal sikerült megcsinálnom,azthiszem akkor még a 7-es is ugyanaz a teszt volt-sőt attól felfele a többi is,a 7-est egy hét kudarc után egyik klántárs csinálta meg nekem,de neki is csak 2.szorra sikerült,egyszerűen nem kapaszkodott meg a karakter mikor a 2. ugrást csináltam-nála se.Szóval ne adja fel aki csinálja a tesztet,csak szerezni kell egy adag nyugtatót...
-
Ry0K3N
senior tag

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Majd lesz ez vélhetően jobb is. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már ennyivel ég és föld a különbség a két "állapot" között.