Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- RAM topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
Ez nagyon jó, visszajövök játszani jópár hónap után. Mondom t4 survi essünk neki, 4x beesek a textúra alá bladestorm közbe egy meccs alatt. Azt hiszem most kiérdemelte az uninstallt. Régen hetente ha egyszer beestem, azt lekönyveltem mondván megesik az ilyesmi. Na de ezzel ne basszanak már fel hogy 1 pályán ez megesik 4x most meg.
-
wjbhbdux
veterán
-
Źşë'
addikt
ti be tudtok lépni framebe? nekem nem fogadja el a jelszavam... wtf most frissült le és nem enged belépni
valszeg valami lehet náluk mert webes felületen sem enged
"Internal Server Error, Please try again"
-
Maxtreme
addikt
-
MichaelSD
őstag
válasz
gabezzz222 #3585 üzenetére
Köszönöm a kódót!
---Excalibur---
Clan Haven Prime -
Źşë'
addikt
válasz
köszi, ezt egyébként hova adja, csak mert kiírta h megkaptam de nem találom
-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics #3590 üzenetére
Megértelek. Nekem is naponta egyszer belog, megnézem van e valami új, ha van kedvem kis rep gyűjtés aztán annyi.
-
gabezzz222
csendes tag
válasz
Kareszovics #3590 üzenetére
fene, a high voltage pont hiányzik, anno a sajátomon túladtam - ritka volt még, valami 160p-ért ment el..)
ha van valakinek pluszban, szívesen üzletelek,)
-
Kareszovics
addikt
válasz
Maxtreme #3589 üzenetére
Nekem az volt a második eventem az electrices mod set. Asszem a Gorgon wraith volt mellé; kezdőként majd beszartam, hogy mekkora jó cuccok.
Meg a Hydroid is akkoriban volt újdonság. Ott parádéztam nyakra főre. Így Rank 18-hoz közel meg már magasról leszar mindent az embert, csak gyűljön az a qrva mastery...
-
Maxtreme
addikt
válasz
Kareszovics #3588 üzenetére
high voltage. (még jó h 2 hete vettem
Mondjuk nem volt sokba szal szarom le)
-
Kareszovics
addikt
válasz
gabezzz222 #3587 üzenetére
Mara Detron; a modot nem is figyeltem, mert megvolt, talán dupla statos elelctric valami.
-
Zola01
tag
válasz
Köszi a kódot!
Amúgy, egyszer van értelmes cucc Void tradernél, hát persze, hogy lemaradtam róla.
Event fegyverek is jók lettek volna, de egyszerűen nem volt türelmem végigcsinálni. hajjaj
Azt hiszem megint jön egy kis szünet. -
gabezzz222
csendes tag
ha még nem volt:
eagle mod pack promóciós kód, PC;
TennoSkoommár csak ma érvényes!
warframe.com-on kell beírni. -
MichaelSD
őstag
Ezt nem hiszem el. 16.5-ben újabb "javítást" kap Excalibur Radial Blindja. Nem fog az ellenség fedezékbe futni ha megvakul (miért is nem?), de cserébe ha meghallanak el tudnak találni.
Mindezt DE[Glen] buffként akarja eladni! Ezeknek elgurult a gyógyszerük.... -
Maxtreme
addikt
Valaki nem ad el normális áron high voltage modot?
-
Maxtreme
addikt
HA az embernek szerencséje van és pont valaki ad el.. Mennyiért szokták szórni az exca primeot? Igen tudom nem olcsó, de egész jól el vagyok eresztve platinával, és már csak az excalibur hiányzik a prime gyűjteményemből
(meg 1-2 founder fegyver, de az nem érdekel)
-
MichaelSD
őstag
Egyem meg a pofijukat, megint nerfolták az Excaliburt
-
MichaelSD
őstag
Ez a nemesis skint a Nyre elég ocsmány. Remélem nem ez lesz az új design irány.
-
Proxyone
csendes tag
válasz
Nindzsame #3189 üzenetére
Az Orokin Council nem csak klánokat keres, hanem játékosokat is, tud ajánlani pár klánt a szövetségen belül, mindegyik klánba több party/raid pörög, ahova kell ember mindig oda kerülnek az újak.
A szövetség oldala:
http://orokincouncil.warframehungary.hu/Az oldalon a kapcsolattartók mint fönt vannak
-
Proxyone
csendes tag
Hello,
Az Orokin Council Szövetség jelenleg a leg party képesebb szövi, eventek, raidek, drak sector tryok, hogy a legnagyobb lenne azt nem tudom, de valószinüleg vagy a legnagyobb vagy a 2. legnagyobb, de minden képpen, sok az aktiv játékos, barátságosak és mindig lehet velük menni mindenhova, ezt tapasztalatból irom.
(Bocs nincs hosszu i-m)
Amúgy itt a honlapjuk:
http://orokincouncil.warframehungary.hu/
az oldalukon megtalálsz minden infót.
de a Warframehungary.hu-n is találhatsz linket.
-
Maxtreme
addikt
Ahogy nézem elég beteg dolog ez a vandal quanta. Gyakorlatilag kaptunk 1 nerf előtti synoid gammát, robbanó másodlagos lövéssel
-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics #3561 üzenetére
Iszonyú unalmas....
---Excalibur---
Clan Haven Prime -
Maxtreme
addikt
válasz
Kareszovics #3557 üzenetére
nem vész. (csak ahogy írták is, krva uncsi)
Lényeg az hogy kell 1 Nova + frost páros A többiek mindegy mivel jönnek. Én a nova p-ommal egyfolytában szórtam rá a moleculart, a frost meg gömb alatt tartotta, gyak így mozdulni nem tud.
Érdemes amúgy 1000 credites kulcsot vinni ha nem szeretnétek ott aludniÉn pont most végeztem az 1500-al, hát nem állnék neki újból.
-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics #3557 üzenetére
Dög unalmas, pedig csak kétszer csináltam meg..
-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics #3555 üzenetére
100 pont sigil
1000 mod pack (impact modok)
1500 quanta vandalvandal miatt lehet, hogy megcsinálom, az is masteryt ad
-
Kareszovics
addikt
Új event valaki? Még nem toltam, csak olvastam. Élvezhető, vagy megint valami Conclave manipulálós sz@r?
Azt látom, hogy impact mod, tehát kötelező, csak érdekel a véleményetek.
-
wjbhbdux
veterán
A wiki szerint magának a spellnek a távolságát a duration növeli, a miatta felrobbanó ellenfelekkel okozott sebzést a strength, a robbanás sugarát pedig range.
-
Źşë'
addikt
Nován egészen pontosan melyik mod milyen képességet fejleszt? molekular prime hatósugár növelés ill ennek kiterjesztett ellenfélre való robbanási erőssége érdekelne
-
wjbhbdux
veterán
dupla XP hétvége van, XP boosterrel párosítva óránként 4 forma
-
Maxtreme
addikt
Én az elején mindenképp rhino-t javaslok. Amíg az ember belejön a játékba, az iron skin nagyon hasznos tud lenni.
-
MichaelSD
őstag
válasz
orangery23 #3542 üzenetére
Amelyik szimpatikus. Igazából úgy is kesőbb fogod eldönteni melyik lesz a kedvenced.
Ha gyorsan akarsz Mastery Ranket (ami az elején nem árt mert), akkor egy primary fegyvert fejlessz fel maximumra. Boltor Primeot, Latrin Prime vagy Soma pl. jó erre (klánban kérj komponenseket). Amennyire lehet a modokat szerezd meg a fegyverhez és frameket, secondary és melee fegyvereket építs és maxolj.
Az eleje macera...
Különben élvezd a játékot...
-
orangery23
csendes tag
Sziasztok !!
Most kezdem a warframet. Az lenne a kérdésem,hogy van valami tipp milyen karakter, mit csináljak először stb..
Köszönöm szépen a válaszokat előre is -
Hege1234
addikt
Most nemtudom megnézni de eddig ott volt a platinum melett nem kelett hozzá az inventory-ba menni
-
Hege1234
addikt
tűnt már el valakinek prime pénze ?
tegnap vettem észre hogy a 20 ból már semmi sincs -
MichaelSD
őstag
válasz
MultiDoodad #3531 üzenetére
A játékban rendszeresen keresnek tagokat magyar klánba.
Felvehetsz a barátok közé és segítek szívesen. Egy személyes klán vagyok, de most éppen keveset játszok. Felbosszantottak a DE....
---Excalibur---
Clan Haven Prime -
MultiDoodad
aktív tag
Szóval senkinem játszik itt xo..... nem nagyon van esélyem magyar klánt de talán még magyar játékost találni akkor....
-
Hege1234
addikt
beléptem az arbiter of hexi-be
az 1. cuccokat amiket kért azt feláldoztam de a másodikat már nem engedi
reputation-t hogyan tudnék szerezni ? -
TheProb
veterán
Üdv!
Tud valaki ajánlani magyar klánt ahol van szabad hely?
-
Źşë'
addikt
válasz
Kareszovics #3519 üzenetére
múltkori liset skin jó lett volna, arról lemaradtam sajna, komolyabb mint az amit marketben lehet venni platért
-
Hege1234
addikt
-
MichaelSD
őstag
válasz
markinho17 #3521 üzenetére
Akkor írj a supportnak, biztos megcsinálják.
-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics #3519 üzenetére
Én azt se!
-
MichaelSD
őstag
válasz
markinho17 #3517 üzenetére
A hajón nem tudod törölni / újraindítani?
Most miért? Van noogle statue a tradernél.
-
markinho17
csendes tag
Sziasztok, olyan problémám van, hogy véletlen kitöröltem a hidden message quest (mirage) levelet, ezért nem tudok belekezdeni a küldetésbe, esetleg ha írok a supportnak, ők tudnak megoldást találni?
-
Maxtreme
addikt
Ma megint kitett magáért trader bá..
-
Hege1234
addikt
válasz
MichaelSD #3509 üzenetére
csinálok majd róla képet...
a prime "pénzzel" tudok valamit kezdeni ?
Prime time tonight!
ez pontosan mit takar
végig kell csinálni ezeket a feladatok ? -
Hege1234
addikt
köszi!
map végén amikor kiírja hogy milyen modokat gyűjtöttem
van hogy 20-30-at is pl a fusionból akkor miután kilép a menüből és ujra megjelennek az eredmények miért csak 10 körüli lapot ad ?
(most nem emlékszem pontosan mennyit adott) -
MichaelSD
őstag
válasz
Hege1234 #3505 üzenetére
Attól függ melyik képességedet akarod kiemelni.
Volt elég jól felszerelt. Ha Electric Shield mögül lősz +50% sebez, stunolhat, shotgun és a Derán nem csökken a sebzés távolsággal, energia fegyverek lövedékeinek. Ne rossz, hogy közben még véd is. Shock erőssége, hogy stunnol, nem annyira hogy sebez. A Speed, meg közelharcban turbo macit csinál belőled.
---Excalibur---
Clan Haven Prime -
Hege1234
addikt
MichaelSD
wokerha volt-ra rakok + 30 szintet akkor az energiája is duplázódik ?
most így használom
ötlet a későbbiekre ? -
válasz
Hege1234 #3500 üzenetére
-Igen volt (de sokkal ritkább mint a platina vásárláshoz adott kedvezmény -vajon miért
-)
-Igen. Prime Time után szokott lenni alertben, de ez elég egyszerű mert az olyan alertek 24 óráig élnek, tehát csak az nem szerzi meg aki nem akarja és/vagy nem logol be 2-3 napig.
-Azért mert magasszintű ellenfelekkel harcolsz és mondjuk olyan frame-ed van aminek eleve kevesebb a pajzsa/páncélja. Erőseb fegyvered, frame-ed (pl. rhino) meg majd lesz később (pl. boltor prime) ahogy haladsz és ez nem lesz probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest