Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windowsos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Betty1980
csendes tag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Szia,
először is köszi, hogy válaszoltál, és időt szántál rám.
Közben kiderült, hogy félrevezettem a közönséget, mert WorkStation alá szeretném én is ezeket felrakni, nem Server alá :-)
Elkezdtem úgy, ahogy leírtad nekem, de a csatolt képek szerinti helyes installálás után sem megy tovább a telepités.
Felrakom lépésenként, mit csináltam :
1-től 6-ig az installálás lépései, a iso neve, amit használnék ez : VMware-VMvisor-Installer-4.1.0.update1-348481.x86_64.iso --> elvileg ez lenne az ESXi, illetve ez lenne az ESX install iso-ja : ESX-4.1.0-update01-348481.iso
Mit teszek rosszul?
B.
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
Betty1980
üzenetére
VMware Server-rel nem tudom, hogy menni fog-e, de 7.1-es Workstation-nel biztos. A virtuális gép létrehozásakor VMware ESX 4-est választod a virtuális oprendszer típusának és csont nélkül elindul benne az ESXi (és az abba telepített virtuális gépek is).
VMware Server-nél elvileg mókolni kell a virtuális gép konfigurációs fájljaiban, de elvileg ott is működhet. (Én még ezt nem teszteltem.)Az ESXi-nek (és valószínűleg az ESX-nek) is kell minimum 2GB RAM, az alatt nem indul el. Se a telepítés, se utána. Tehát a 4GB RAM-mal, 1 db ESXi-t tudsz futtatni.
ESX/ESXi röviden: az ESX-szel együtt települ egy virtuális gép, úgynevezett Service Console. Ebbe lehet akár programokat telepíteni, meg sok mindent csinálni vele. Az ESXi-nél ez nincs, ott szimplán csak a hypervisor települ. Ha most kezded tanulni, ESXi-t válassz, mert az ESX rövid időn belül ki lesz vezetve a termékpalettáról.
vSphere Client kis ingyenes programocska, netről letölthető (pl vmware oldaláról). Simán feltelepíted egy windows-s gépre (ami hálózaton keresztül eléri az ESXi-t), majd csatlakozásnál megadod az ESXi IP-jét vagy nevét és a beállított felhasználót/jelszót.
-
Betty1980
csendes tag
Sziasztok.
Elég kezdő vagyok virtualizáció fronton, ezért kérném a segítségeteket.
Kitaláltam, hogy tanulási célzattal kiépítek az asztali gépemen egy virtuális környezetet, az alábbi konfigurációval, és vassal :
- Windows XP HUN SP3 4 GB RAM, 160 GB HDD 2x 32bit.
Erre szeretnék felhúzni egy VMWARE Server 7.0-ás szervert, majd ez alá raknék ESXi illetve ESX 4.0 szervereket. Itt már elakadtam : mi a különbség az ESXi és az ESX között? Kell-e mindkettő a VMWARE alá?
Láttam egy workshopon, hogy egy VMWARE vSPhere Client vagy hasonló nevű aplikációval managelték a virtuális gépeket. Ez hogy +kerül" a gépre? Gondolom, én installálom, ugye?
Egyáltalán : meg lehet-ezt így ebben az általam kitalált formában csinálni?
Előre is köszönök minden segítséget.
Üdv.,
Betty
-
pzstm
titán
válasz
kraftxld
üzenetére
igazság az, hogy fejből nem vágom

De kaptunk két csodaszép PDf-et hozzá. Egyik manual másik user guide néven. 70 és 200 oldal terjedelemben.
Még nem nyálaztam át, töredelmesen bevallom. Viszont örömhír lehet Neked, hogy a csicsára itt is adnak, más lett a workstation-ben az UI

-
CsodaPOK
senior tag
válasz
Sobi_888
üzenetére
(Feltételezem, hogy közvetlen kapcsolódsz a Digi hálózatára a gépeddel, nincs routered.)
Nem hiszem, hogy a Digi támogatja ezt a megoldást. Kipróbálni úgy tudod, hogy egy Workstationbe telepítesz tökmind1, milyen OS-t. A lényeg, hogy a LAN kártyáját bridge módba állítsd. Ezt követően kifele a virtuális gép ugyanolyannak tűnik, mint a fizikai géped, ugyanúgy kell beállítsd.
-
Sobi_888
csendes tag
Egy összetett kérdésem lenne.
Win7-m, van digi nettel. A kérdés,milyen rendszert telepítsek virtuálisan, hogy a virtuális rendszeren ne ugyanaz az ip cím legyen, illetve lehetséges-e ez. A lényeg hogy a virtuális rendszeren másik ip-ről szeretnék böngészni. Esetleg van valakinek valamilyen ötlete? -
pzstm
titán
van valaki esetleg, aki kapott meghívót a vmware legújabb BETA programjába?
-
gaborbol
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Erdekes volt a multkori, nem vol szaraz, meglepoen jo volt.
Akkor meg nagyon uj volt nekem a vmware, eleg sok hasznos infot sikerult begyujteni.
Az, hogy mi az a cloud mint fogalom arra kb 1,5 orat szantak, de, ugy kezdtek, Mi is az a cloud? Hat azt mi sem tudjuk pontosan, mar azon szakadt mindenki.
Az eloadok jol felkeszultek, szokott lenni esettanulmany, ujdonsagok, labor lehetoseg, kiprobalhatod az uj dolgokat, lehet kerdezni toluk barmivel kapcsolatban.
Volt pl egy faszika valamelyik kormanyhivataltol (5000 user), o tartott ismertetot, hogy min mentek at mikor bevezettek a vmware-t, milyen gondok jottek elo, mi volt elotte-utanna, milyen elonyokre tettek szert,stb. Kb 1,5 oras volt, szerintem standup comedy-nek siman elment volna.
Egy nap tavol a cegtol-ugyfelektol mindez hivatalosan siman megeri + mindig valami puccos hotelt szoktak kivalasztani, kaja-pia ingyen, esetleg megtamogatnak par szuvenirrel

-
gaborbol
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Fel orara lakom DC-tol.
Kb a 67. senki vagyok, de fel szoktak hivni, ha erre jar a vmware, tavaly is voltam akkor is DC-ben volt, egesz jo volt.
Iden volt marcisuban Baltimore-ban is vmware rendezveny, be is voltam kezzulve-reggelve hogy megyek, de kozbe jott es SOS szerver recovery melo,ugy hogy az nem jott ossze. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Megoldódott a probléma sima eszköz-eltávolítással, drivertörléssel, itt leírtam, hogyan: [link].
=======
(#1081) gaborbol: hogyhogy "jön"?
Te Washington DC-ben laksz? Hogyhogy felhívtak? Mi va'? Biztos valamiről lemaradtam, de nem vágom. 
-
gaborbol
őstag
Vmware jon Washington DC-be Majus 3.-an.
Nagyon szimpatikusak, felhivnak, tok kedvesek, szeretnenk meghivni, hogyvan-mizus, miben segithetunk, stb, jol csinaljak na!
Addig konyorogtek,de addig... egyfe fene, ott leszek
Csinalok hogy par kepet, bar allitolag fene nagy "kod" lesz!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sk8erPeter
nagyúr
F34R, Tosee: hát elég érdekesen alakult, teljesen letöröltem a VMware-t, és továbbra is ott maradt az a rohadt piros iksz.
Ráadásul a hálózati diagnosztika nyilván nem is talál semmit (mondjuk nem mintha túl sokat érnének az ilyen beépített szarok - legalábbis ha megoldásra van szükség).
De a lényeg, hogy NEM VMware-hez köthető a probléma, tehát akkor valami tök más okozza - csak fogalmam sincs, mi.
Mindenesetre köszi, hogy foglalkoztatok a dologgal!

És ha bármi tippetek van, mi okozhatja, ne tartások magatokban.

-
gaborbol
őstag
Na az okosok szerint azon a helyen ahol a log fajl van,ami megmondja hogy melyik driver-hianyzol fajlnal fossa el, nincs semmi.
Mas okosok szerint ha 97% felett fossa el magat a converter akkor, nagy valoszinuseggel mukodni fog a guest,kapcsoljuk be batran, es ugy nezki a nekik lett igazuk.
Elinditottam, minden megy szepen egyenlore!
Szoval toltsd be abba amiben fut, onnan acronis full image, aztan johet a konverter.
-
Tosee
őstag
Alapesetben elég a NAT is! Bridge akkor kell, hogy ha a hálózat számára elérhetővé szeretné tenni a virtuális gépeket...
Sk8erPeter: Futtass egy hálózati diagnosztikát, hátha észhez téríti a dolgokat, vagy esetleg telepítsd újra a vmware-t és utána add hozzá újra a virtuális gépeket!
Ha állítgatod a NAT, Bridge, vagy Host only-t akkor elég a virtuális gépet újraindítani, és utána lesz internet azon is... -
F34R
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Benne maradt még a servicek között ? mert ha csak simán letiltod de megy háttérbe a folyamat akkor öngól.
Nálam is van egy igaz Virtualbox-t használok ezen a néven fut VirtualBox Host-Only Network ebből csak egy található ezért nem is rakja ki kapcsolatok mellé a tálcaértesítésekhez sem. Azt nemértem hogy viszont miért piros neked mikor narancssárga felkiáltójelesnek kellene lennie
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Update:
nahát, most letiltottam a francba azt a plusz két adaptert, és most újradindítottam, és Bridged-re rakva is megy mégis. Azért nem vártam ezt, mert ez az újraindítás-dolog olyan Windows-os beidegződött f@szság, azt hittem, a VMware-nél ebben az esetben máshogy megy, tehát anélkül is.
VISZONT amit nem értek, és ami már sanszos, hogy Windows-specifikus probléma:
letiltottam a két adaptert, már nem is látszik a hálózati beállításoknál, mégis ott maradt a kis piros X, ami továbbra is mintha hibát jelezne a tálcaikonnál, lásd ezt a képet:
A két adapter letiltása után volt gép-újraindítás is! (a Windows-os beidegződés jegyében)
Ez mi a fenétől lehet?

-
gaborbol
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére
A konverter 98%-nal padlot fogott.
Az okosok szerint ez azt jelenti hogy a kozvetlen a befejezes elott amikor a drivereket konvertalja altalaban ilyenkor nem talal egy fajlt amit eppen kene neki az eredeti geperol.Most el kell koccolnom,de szerintem megszogelem es kiderul, mert kivancsi vagyok hogy ha lemegy a konverter akkor menni fog e vmwar server alatt.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Közben a másik topicba megírtam még ezt is >>> [link]

Három opció elérhető a beállításoknál:
Virtual Machine Settings - Network Adapter
Bridged: Connected directly to the physical network
NAT: Used to share the host's IP address
Host-only: A private network shared with the hostJelenleg a középsőre van állítva (NAT: Used to share the host's IP address), de ha ezt átállítom, akkor nem működik a net a virtuális oprendszerben (még nem tiltottam le semmit a hostgépen!) - most nem tudom, ez amiatt van-e, hogy nem indítottam újra a virtuális gépet, vagy amúgy sem menne.

-
F34R
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen általában arra hogy hálózaton tudj megosztani dolgokat , tudod használni a netet
Föntebb képekkel kraftxld bemutatta hogyan is kell
network adapternél : bridged kell hogy legyen.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
Azt hiszem, ez a megfelelő topic a kérdésemre, csak először máshol tettem fel.
Erre a kérdésre tudtok reagálni?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

-
gaborbol
őstag
5:30 - kor felkeltem, momdom ranezek, acronis meg mindig fut, azt mondja 12 perc es kesz.
KB 24 oraja fut, es eredetileg 17 re saccolta, szoval meg max 1 talan 2 ora, ha csak elbasszodik kozben...
onnan mar normalis sebeseggel fog menni a konverter, aztan meglatjuk.Bizom benne hogy menni fog a vegen. -
gaborbol
őstag
Sokat nem fogok tudni neked segiteni jelenleg, pont hasonlo cipoben jarok en is.
Virtualbox-bol kene athozi a gepet vmware server 2.0 ala, eddig minden kiserletem szinten kudarcba fulladt ez irant.Most megprobalkozom a favago modeszerrel kinomba aztan megmondom hogy bejott-e.
Virtualboxban futo gepet, lementem acronis tru image-el, majd a tib-et betolom a koverterbe, es varom a csodat
Probaltam, Vboxbol exportalno OVF-be, majd a tool segotsegevel berakni a szerver alad, de nem kott ossze.
Ha a favago modszer nem jon ossze akkor ennek adok meg egy esellyt. Egy 12-14 ora mulva megmondom hogy mukodott-e a modszer

Annyibol szarabb a helyzet a hogy VB-be a pc 100% cpu usage-al porog, barnit probaltam nem sikerul kijavitani.
A full image backup 12 oraja fut es meg kb 8 van vissza, persze a lokal gepen nincs hely ezert csak a halora tudom kirakni a mentest, tehat ha megszakad a halozat agybajt kapok
-
The DJ
addikt
Valaki igazítson már útba legyen olyan kedves.
Adott egy VMware Server 1.0.10 és adott egy vhd fájl, amit meg kéne etetni vele. Alapesetben ez ugye nem járható út, ezért átkonvertáltam Starwind V2V Image Converterrel egy vmdk-ra. Örültem is neki, de sajnos ezt meg nem veszi be valamiért a VMware. Tudom, ne használjak VMware Servert, de meg van kötve a kezem, ez van a szerveren, ezt futtatják, ezzel kell beérni.
Hogyan essek neki a konvertálásnak úgy, hogy működjön is?
Próbálnám VMware Converterrel is, de nincs vmc fájlom
Nem kellett eddig konvertálgatnom, szóval ez szűz terep most nekem.
-
Realradical
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Kis energiaráfordítással megtaláltam. Nem kell semmi extra a Program Files\VMware\VMware Tools\VMwareService.exe verzióját fel lehet erre használni. Egyszerű és nagyszerű.
-
Realradical
őstag
Sziasztok!
Kis infót szeretnék kérni. Írok egy kis WinFormos applikációt C#-ul ami megmondja egy adatbázis táblában tárolt gépekről, hogy milyen update-elnivalók várakoznak rajta.
Ebbe a listába szeretném betenni a VMWare toolst is. Tudtok esetleg valamilyen logot/registry értéket amin látszik, ha várakozik update a kliensen?
Ha egy mód van rá a kliensen lenne jó valami logikát találni és nem a szerveren. Akár WMI-al is rá tudok menni a gépekre, de még ilyen API-t sem találtam egyelőre hozzá.Ötlet valakinek?
Előre is köszönöm! -
soldi3r
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
rs232-es, szerintem nem latom
screenshot -
soldi3r
veterán
szép napot!
mekkora esélye van annak, hogy a laptop pcmcia-s kártyáját össze tudom barátkoztatni a vmware-s winxp-vel? -
moonman
titán
ma dobta fel:
VMware Workstation 7.1.4 is a FREE update for all VMware Workstation 7 users.
Highlights of VMware Workstation 7.1.4 are:
- Windows 7 SP1 and Ubuntu 10.10 are officially supported.
- Improved support for RHEL 6.0 and Fedora 14.
- Resolved customer reported USB device issues.
- Enhanced support script to gather additional technical information.
- Addressed several security, performance and usability issues. -
gaborbol
őstag
Megy a link nalam, itt is meg a cikkben is, masnal is van gond esetleg ?
[link]Angolul nem csinalom meg eleg ez igy magyarul, illetve nem is igy kelett volna megcsinalnom az egeszet.
Szepen kelett volna egy screen recorder, aztan ennyi. Lehet meg is csinalom azzal.
Eleg gyakran esik be ilyen melo, a kovetkezot szerintem fel is veszem, max rakok bele egy ket fuck-ot akkor mar full international lesz
-
kraftxld
félisten
Megjelent a Workstation 7.1.4, már Win7 SP1 alatt is rendesen működik.
-
-
siriq
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Itt van a leiras. Amugy msn messengerbol 98 hoz 7.0 az utolso. Zone alarm is mukodik rajta(persze regebbi). Total commander pedig legfrissebb van fent. Win amp is megy(bar en mindig a 2.95-s verziot hasznalom). Task manager is van (igaz nem olyan jo mint az "igazi"). Mar sok lesz a sajat comment.
-
AthlonXP
őstag
Igen, amit leszedtem Flash telepítő, az ilyen minden oprendszerre és minden böngészőhöz jó verzió. Sajna ezt csak a letöltés után vettem észre. De végül is sikerült megoldani a telepítést és megy rendesen a videó a Youtube-on is FF 2-vel. Az unoffical service pack az honnan van neked és az mit ad hozzá?

Nem hallottam még róla. -
-
AthlonXP
őstag
Win98-ban már sikerült megoldanom a hangot, csak még a Win95-re nem jöttem rá. Ami a linkben van az csak 98-ra jó, de a 95-höz nem tudom mit kéne leszedni.
A netet is sikerült már megoldanom 95-alatt, bár ez a 3.0-ás IE nagyon nem jó már, az oldalakat alig tudja betölteni, a Win update se jön be így frissíteni sem tudom. Bár annyira nem is lényeg ez most. -
AthlonXP
őstag
Na ja. Hadd szokja a Win98 az mkv-t!

Nekem egyelőre úgy tűnik nem lesz hang Win95 alatt. A Vmware tools sem telepítette fel, és a win sem talál hozzá semmit. És a netet sem sikerül még beállítanom. Vagyis az már be van, csak hiába indítom a böngészőt ( IE 3 ), egyből azzal jö, hogy leállt vagy szabálytalan műveletet hajtott végre vagy ilyesmi és indítsam újra a böngészőt..
Amúgy ezen kívül megy szépen a rendszer. -
siriq
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Csinalsz egy uj virtual gepet a vmware-ben. Kivalasztom, hogy win 98(azt irom en mit csinaltam). Beallitom A hw-t. Nem most installalok oprendszert. Majd ha mar meg van az uj gep akkor berakom a floppy image-t es bepipalom a connect on power es connect. Betoltom a win 98 iso file-t. Elinditom a gepet es a floppyrol boot. Ha ez meg van akkor elmeletileg problema mar nem lesz. Fdisk majd letrehozod a particiot. Aktivalod. Exit. Majd ujra boot es format c: /s . Ezek utan a cmd-ben E: (ez a cdrom meghajto) aztan setup.exe.
-
AthlonXP
őstag
Hát ez az. Már leszedtem a Dos 6.22-est, a Win95-öst, de semmi, nem értem mit csinálok rosszul.
Te először beraktad a floppy imaget amiről felment a dos és utána csináltad a win telepítést vagy egyszerre beadtad neki mind2-t, mint a videón?...
Oké. Nem szóltam, bocsánat.. Én voltam a Hülye, nyílván. A floppynál van egy olyan opció, hogy conect at power on..
Naná, hogy nekem ez nem volt kipipálva, így nem is látta a floppyt.

Bejelöltem és egyből sikerült.
-
AthlonXP
őstag
Próbáltam úgy is, hogy csak a kis floppy image volt betöltve, mondom felrakok egy dost és annyi. De itt szintén nem talál semmit...
Igen, tudom, hogy én vagyok a xar, de nem akar sikerülni a dolog. Te melyik floppy imaget használtad? Hiába csinálom úgy, ahogy a videón látni, nekem nem talál semmit a lemezen ez a vacak..
-
AthlonXP
őstag
Leszedtem a Win95b.img filet. Beadtam a Vmwarenak, ahogy az ember mutatta a videóban. Aztán beálítottam a Win ISO-t is, ahogy mutatta. Rendszer indít, ezután semmi...
A videón látszik, hogy neki "Starting MS-DOS" van, nekem meg csak előjön az oprendszer nincs felirat, pedig úgy csináltam, ahogy mutatta..
Mivel neked műxik, ezért kérdem, hogy te mit csináltál, s én mit rontottam el?Hm... Próbaképp betöltöttem a Win95b.img-t a Daemonba és mikor megnéztem volna a Commanderrel a tartalmát, azt írta nincs ilyen meghajtó...

-
AthlonXP
őstag
Ilyen win95.flp bootdisket nem találok azon az oldalon, csak exe kiterjesztésűt találtam de az meg flppyra kimásolni jó, nekem az nincs.
A video alapján amit találtam egyelőre nem akar sikerülni, mert az a menü nálam csak a Win 98-as lemezen van. Ott elindítom, ahogy a videon is látszik, megcsinálom az fdiskel a lemezt, de amikor újraindítom a cuccot, hogy leformázhassam a lemezt, akkor kiírja, hogy nincs oprendszer és ott megáll az egész...
(#1012) siriq: A Win98-hoz minek a floppy image? Azt beadod a Vmware-nak és onnam már lehet telepíteni simán, mert az már eleve bootolható, ellenben a Win95-el.
-
-
AthlonXP
őstag
Köszi.
Találtam a linkek közt egy videót a Tecsőn a telepítésről, ezt meg próbálom.
Olvastam a fórumot is, de ott a virtuális flopival való ügyeskedésről írtak, ez sztm egyszerűbb, remélem sikerül. Amint végeztem a Win ME frissítéseinek telepítésével, meg is lesem!
A Win 98 telepítése egyszerűbb, mert az már Boot CD-s.

Nagyon nehezen telepíti a ME a frissítéseket! 42 mega cuccot szedett le, de már legalább 30 perce telepít és még alig tart a felénél...

-
siriq
őstag
-
AthlonXP
őstag
Szaiasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy Win 95-öt hogyan tudnék Vmware gépre feltenni?
Telepítőm van hozzá, de az ugye úgy működik, hogy egy meglevő DOS alól kéne indítani benne a Setup.exe-t, de ez nem működik virtual gépen.
Új projektet indítok, látja a cdt rajta a Win 95-el, fel is ismeri, viszont amikor bootolna be, akkor azt írja, hogy nem talál oprendszert. DOS-t meg nem tudom külön felrakni előtte és úgy indítani a telepítést, mint egy "létező" gépen.
Szóval ez ügyben kérnék tanácsot... -
siriq
őstag
Egy vmware vhd image szeretnek ki irni a winimage-el rendes hdd particiora. Valamiert leakad az iras rogton az elejen. Valaki probalt mar hasonlot? Azon a particion(kulon hdd) van oprendszer de mar lementettem. Igy, barmikor kiserletezhetek vele.
-
kraftxld
félisten
válasz
vizirajder
üzenetére
vagy virtualbox-ot használsz vagy vmware-t, egyszerre nem nagyon megy a kettő.
Vmware alatt a 2000 telepítés után (szigorúan SP4 és az összes további update) fel kell rakni a vmware tools-t, majd tudsz mappákat megosztani a két gép között. -
vizirajder
csendes tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Kedves kraft! Köszi neked is a választ, a virtual boxot,feltettem, belekínlódtam egy win2000-t, megy is. A vmware-t a win7-re tegyem, vagy a 2000-be? Illetve,ha utóbbi,akkor hogyan, mert a win2000 nem látja a többi meghajtón levő cuccokat, a warblade játékot sem tudtam belepecázni a 2000-be .Bocsi a sok kérdésért.....

-
válasz
vizirajder
üzenetére
Ja, akkor TOSbox kell neki

-
válasz
vizirajder
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ráadásul a hálózati diagnosztika nyilván nem is talál semmit (mondjuk nem mintha túl sokat érnének az ilyen beépített szarok - legalábbis ha megoldásra van szükség).