Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Sokat nem fogok tudni neked segiteni jelenleg, pont hasonlo cipoben jarok en is.
Virtualbox-bol kene athozi a gepet vmware server 2.0 ala, eddig minden kiserletem szinten kudarcba fulladt ez irant.Most megprobalkozom a favago modeszerrel kinomba aztan megmondom hogy bejott-e.
Virtualboxban futo gepet, lementem acronis tru image-el, majd a tib-et betolom a koverterbe, es varom a csodat
Probaltam, Vboxbol exportalno OVF-be, majd a tool segotsegevel berakni a szerver alad, de nem kott ossze.
Ha a favago modszer nem jon ossze akkor ennek adok meg egy esellyt. Egy 12-14 ora mulva megmondom hogy mukodott-e a modszer

Annyibol szarabb a helyzet a hogy VB-be a pc 100% cpu usage-al porog, barnit probaltam nem sikerul kijavitani.
A full image backup 12 oraja fut es meg kb 8 van vissza, persze a lokal gepen nincs hely ezert csak a halora tudom kirakni a mentest, tehat ha megszakad a halozat agybajt kapok
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest