Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Alapesetben elég a NAT is! Bridge akkor kell, hogy ha a hálózat számára elérhetővé szeretné tenni a virtuális gépeket...
Sk8erPeter: Futtass egy hálózati diagnosztikát, hátha észhez téríti a dolgokat, vagy esetleg telepítsd újra a vmware-t és utána add hozzá újra a virtuális gépeket!
Ha állítgatod a NAT, Bridge, vagy Host only-t akkor elég a virtuális gépet újraindítani, és utána lesz internet azon is... -
Sk8erPeter
nagyúr
Közben a másik topicba megírtam még ezt is >>> [link]

Három opció elérhető a beállításoknál:
Virtual Machine Settings - Network Adapter
Bridged: Connected directly to the physical network
NAT: Used to share the host's IP address
Host-only: A private network shared with the hostJelenleg a középsőre van állítva (NAT: Used to share the host's IP address), de ha ezt átállítom, akkor nem működik a net a virtuális oprendszerben (még nem tiltottam le semmit a hostgépen!) - most nem tudom, ez amiatt van-e, hogy nem indítottam újra a virtuális gépet, vagy amúgy sem menne.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest