Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Probléma tárgytalan, user error

-
[HUN]Zolee
őstag
Üdv.
Adott egy Win7-es gépen egy SBS2003+exchange gust rendszer.
a gazda gépről tudom telnetelni a 25-ös portot gond nélkül, de másik gépről nem, de viszont pingelni tudom a sbs 2003-ast másik gépről és routerről is.
Hálókártya Bridge módban van.Mi lehet a gond?
-
Konflikt
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
ha a VM-ek bridged modban kapnak IP-t, akkor ha DHCP-znek a fizikai routeredtol kell kapjanak cimet, igy menniuk kell. ha kezzel adsz a VM-eknek IPt, akkor a GW, es DNS a fizikai routered cime legyen.
ping megy a VM-ekrol a routeredre? ha igen akkor pl. az index.hu-t tudod pingetni? ha nem, akkor igy tudod pingetni 217.20.130.97? -
bpx
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
legutolso emlekeim szerint a VMWare csinal valami virtualis halozatot (vmnetX nevvel), amin keresztul mindenfele trukkozes nelkul elerhetoek a NAT-olt halozaton levo virtualis gepek is
ha ez megsem megy, akkor lehet port forwarddal is, pl. itt egy pelda: [link]
(a vegen a video nem mutatja, de a host geprol a localhost:9997 cimen erheto el a virtualis gep RDP-vel)
ha meg VMWare Player, akkor trukkozni kell a Virtual Network Editor elovarazslasahoz: [link] -
Visormail
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Hát akkor nem hiszem hogy menni fog a fizikai gépről. When you configure Network Address Translation (NAT), the virtual machine shares the IP address and MAC address of the host system.
-
Visormail
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Egyáltalán milyen típusú hálózatot állítottál be a gépeknek a vmware-ben?
-
bpx
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
nem emiatt, de azt is engedelyezni kell ha meg nem tetted meg
-
bpx
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Windows-on by default tiltva van a ping a tuzfalon, amit leirtal teljesen normalis
a DC-n meg akkor lett engedelyezve, amikor DC lett belole -
DonThomasino
veterán
Létrehoztam 3 virtuálsi gépet, 2008 R2.
Egy AD és két kliens gép.
Beléptettem a két gépet az AD ba de olyan mint ha nem egy hálóban lennének.
Nem tudja a két egymást pingelni csak az AD-s gépet.
Az AD-s gép viszont egyik kliens gépet sem tud pingelni.
A fizikai gépet pedig egyik sem látja mask stimmel 255.255.255.0
Ötlet? -
Konflikt
addikt
kint a 10-es workstation, erre toltheto a trial
-
sch_a
addikt
válasz
krealon
üzenetére
"A NAT opcional van DHCP szerver, megpedig a VMware-be epitve."
Igen, de ezt ki lehet kapcsolni. Virtual network editornál, ha kiveszem a "use local DHCP service, to distribute IP address to VMs" opcióból a pipát, azzal kikapcsolom a beépített DHCP szervert, legalábbis szerintem. A debian szerver is virtuális gép, csakúgy mint a kliens. Mind a kettőt ugyanahhoz a virtuális hálózathoz kapcsoltam, tehát a NAT-on nem kell átmennie a tftp-nek. Amikor bootolnék az operációs rendszer nélküli virtuális géppel, akkor megkapja az IP-címet és a tftp-szerver IP-jét (ami jelen esetben ugye ugyanaz, mint a DHCP-szerver IP-je), valamint a letöltendő fájl nevét, de letöltenie már nem sikerül.
Ha a Virtual network editornál a NAT helyett a Bridged opciót választom, és rákötöm az otthoni a routerre (amin kikapcsolom a DHCP szervert), akkor működik a PXE boot.
Elnézést, ha kicsit érthetetlen amit magyarázok, sajna nem az erősségem.
Itt a kép, hogy hogyan van beállítva a NAT: [link]. Ez a hálózat "VMnet8" van a szerverhez és a klienshez (mindkettő virtuális) is rendelve.
-
krealon
veterán
"Kikapcsoltam a vmware beállításainál a dhcp szervert: [link]."
A NAT opcional van DHCP szerver, megpedig a VMware-be epitve.
Az igazi baj az, hogy a TFTP ip_conntrack_tftp nelkul nem igazan megy at a NAT-on, igy szerintem csak akkor fog mukodni neked, ha szervert (ami NAT-ol) is virtualizalsz egy host only es a Bridged network koze, ami a DHCP es a TFTP szerver funkciokat megvalositja.
Ha jol ertelmezem, akkor a Debian szerver (ami jelenleg a DHCP es a TFTP szerver) egy fizikai gep a VMware host alhalozatan (es nem maga a host).
-
sch_a
addikt
válasz
krealon
üzenetére
Kikapcsoltam a vmware beállításainál a dhcp szervert: [link]. A debianon van a tftp és a dhcp szerver is, megfelelően felkonfigurálva. Ha bridgelve vannak a helyi hálózatra, akkor működik minden gond nélkül. Működik a PXE boot is. Pedig a szerverek konfigján semmit sem változtatok.
Én csak azt szeretném, hogy külön subneten legyenek a virtuális gépek, és NAT-al legyen internetelérésem is rajtuk. De hiába rendelem ugyanazt a virtuális adaptert mindegyik virtuális géphez, egyszerűen a tftp-kapcsolat nem akar megfelelően működni. A dhcp szervertől megkapják rendesen a beállításokat, pingelni is tudom őket, de fájlátvitelkor "timed out". Nem jövök rá hol a hiba.
-
sch_a
addikt
válasz
krealon
üzenetére
Igen, tudom, köszönöm. A routerrel működött is, tudtam hálózatról bootolni. Csak azt szeretném, hogy ne kelljen ehhez igénybe vennem a másik routert (switch módban), hanem a NAT-os megoldással is működjön, legyen internet elérésem a virtuális gépeken is.
Nyilván meg lehetne oldani, hogy a net is rá legyen dugva a routerre, csak én azt szeretném, ha közben a többiek zavartalanul internetezhetnének.
-
krealon
veterán
A PXE boothoz a DHCP szervernek kell kiszornia a megfelelo opciokat a kliensre.
-
sch_a
addikt
Sziasztok!
Tudtok erre valami okosat mondani: [link]?Valamit a vmware beállításánál ronthatok el. Csináltam egy harmadik virtuális gépet, azon is debian van. Azzal teszteltem, egyszer működik a fájlátvitel tftp-n, egyszer nem. Bootolni meg még egyszer sem sikerült. Aztán fogtam egy kis otthoni routert, átállítottam az IP-t, kikapcsoltam a DHCP-szervert, vmware-ben pedig átállítottam NAT-ról bridge-re, és egyből működött minden szépen. De nagyon jó lenne, ha ez működne úgy, ahogy eredetileg szerettem volna.
-
AthlonXP
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Lefuttattam az "sfc/scannow" parancsot. A többit, amit a linken említenek, már próbáltam korábban, de nem segített egyik sem.
A biosban engedélyezve van a virtualizálás.Felraktam a gépre a ccleanert, azt is lefuttattam, majd ezek után újraindítottam a gépet.
Ezek után elindítottam a 9-es VMware telepítőt és most már simán fel tudta rakni magát a gépre, semmi hiba nem volt telepítés közben.
Jelenleg épp a Win ME-t próbálom telepíteni...
Szóval sikerült megoldani a problémát, köszönöm a segítségeteket!

-
AthlonXP
őstag
Úgy tűnik más lesz a probléma, ugyanis a vbox sem működik.
Azt írja, amikor indítanám a telepíteni kívánt rendszert, hogy nem éri el a kernel drivert.
Néztem Youtube-os videókat a használatáról a vboxnak, úgy csináltam mindent, ahogy ott láttam, de a rendszer indításakor a fenti hibaüzenet fogad rögtön.
-
-
Visormail
addikt
válasz
AthlonXP
üzenetére
Sose találkoztam ilyennel, win8 x64en is régóta használom. Ha rákeresel én egy ilyet találtam [link] van benne egy módszer, illetve olvasd el a hozzászólásokat is. Abból úgy tűnik hogy valami hibásan fent lévő előző verzió okozhat ilyet és ezért takarítani kell a registry-t.
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség, mert nem tudom feltelepíteni a VMware-t a gépre ( Win 8 x64 ).
Kipróbáltam már a Player és a workstation verziót is, mindkettőből a legújabbat, de egyiket sem tudtam feltelepíteni.Egy olyan üzenetet kapok telepítés közben, miszerint a Local mappában levő Temp\vmware_1378048266\vmwareplayer_x64.msi failed....
Ezt a Player verziónál írta ki, de a másik verzió telepítése közben is hasonlót ír ki a telepítő.A telepítő a program hivatalos weboldaláról van leszedve, így elvileg jónak kéne lennie.
(De "halkan" megjegyzem, hogy ezután próbáltam torrentes verziót is felrakni, de az sem sikerült, hasonló okok miatt.)Itt van egy video a telepítésről. Én az újabbik 9.0.2-es verzióval próbáltam ( meg az 5.0.2-es Playerrel ), de nekem amikor eljutna a telepító az "Installing packages on the system" részhez, akkor megjelenik a fentebb említett hiba üzenet..

-
Rocko007
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnek segitseget kerni ESXi 5.1 temaban.
Adott egy LSI 9260-8i controller, aminek a driver-et felraktam esxi-re, a configuration\health status alatt latom a BBU es a disk-ek allapotat.
Szeretnem win8-as kliensrol a megaraid storage managerrel buvolni a redszert, de nem sikerult feltelepitenem az esxi 5.1 update 1 ala a server alkalmazast.
Mit javasoltok?
-
-
Konflikt
addikt
Amúgy ti milyen beállításokkal használjátok a VMwaret? Tegyük fel Windows 7 esetében.
Főleg memória, hálózat beállítás, processzor(1 vagy 2) érdekelne.ilyen altalanos kerdesre lehetetlen erdemben valaszolni. leginkabb attol fugg, hogy a host gepednek mennyi eroforrasa van (CPU,RAM), ill. hogy a win7 VM-en mit akarsz futtatni, es azok mit igenyelnek.
halozattal kapcsolatban szinten igeny kerdese (bridged, NAT, host-only..) -
dudi6
senior tag
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egyszerű kérdésem lenne:
Melyik a jobb: VMware vagy Virtualbox?
Igazából a VMWare-rel az volt a bajom, hogy nehéz volt kilőni teljesen, mert mindig automatikusan elindult, meg a hálózatot is szerette megkavarni, viszont több beállítási lehetőség volt benne.
Csak hobbi szinten használnám, 1-2 szerver 1-2 kliens és ezek között játszadoznék, tesztelnék SSD-ről.
Melyiket ajánljátok ilyen felhasználásra?
-
krealon
veterán
válasz
norbi19884
üzenetére
Szerver halokartyaja:
IP: 192.168.134.1
DHCP Pool 192.168.134.64-192.168.134.127
VMwareben hozzarendelni a Host Only (VMnet1)-hezWin7 halokartyaja:
VMwareben hozzarendelni a Host Only (VMnet1)-hez
IP: DHCPEnnyi.
A Win7 ker es kap IP-t a szervertol, es mivel szerver a DNS is egyben szepen be lehet leptetni a Domain-be.Szerk:
Internet eleres egyik gepen sem lesz (sarga felkijaltojeles halozati ikon), de nem is az a cel. -
krealon
veterán
válasz
norbi19884
üzenetére
Host Only network-el (VMnet1) tudsz szeparalt halozatot letrehozni.
Szerk: Szeparalt, azaz a gepek belole nem latnak ki az internetre. Olyan mintha 1 kozos un-managed switch-re lennenek kotve helyi halozatban.
-
Konflikt
addikt
eleg furcsa, ennek igy mennie kene, kilat a VM.
mas bongeszokbol sem megy a net (chrome, firefox..)? proxy van otthon? esetleg a routerre konfigolva? vagy van bellitva a guest OS-en IE-n/firefoxon auto config proxy, vagy ip:port formaban? tuzfal a guest OS-en van?
a router admin webes felelulete altalaban a router LAN oldali belso IP cime az otthonra szant routereknel. ez szokott a LAN-on a DNS, ill. a def. GW lenni altalanos esetben. -
cAby
tag
Csináltam egy teljesen új virtuális gépet, alapból úgy, hogy NAT-ra volt állítva.
Böngészni még mindig nem tudok, de egy ping www.google.com megy:Pinging www.google.com [173.194.39.83] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.39.83: bytes=32 time=11ms TTL=128
Reply from 173.194.39.83: bytes=32 time=10ms TTL=128
Reply from 173.194.39.83: bytes=32 time=9ms TTL=128
Reply from 173.194.39.83: bytes=32 time=9ms TTL=128Ping statistics for 173.194.39.83:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 9ms, Maximum = 11ms, Average = 9msValakinek valami ötelte?

-
cAby
tag
válasz
Konflikt
üzenetére
Köszi a választ! Neked is Visormail!
Igen, connected állapotban van. Nekem csak internet miatt kell, tehát akkor jó lesz a NAT.
Nem volt megadva a router címe.
Feltéve ha itt kell nézni:
Local Area Connection/Properties/TCP /IPv4/Preferred DNS serverPróbáltam a 8.8.8.8 és 8.8.4.4-et, de nem lett jó.
Router címe az az, ahol elérem az admin felületét?
-
Konflikt
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
(#1946) Visormail:
nem muszaj NAT-ra allitania, bridge modban is mennie kell.(#1945) cAby
amiket erdemes megnezni:
-a VM-ben a halozati kartya "connected" allapotban van? na nincs, akkor a vm tulajdonsagainal pipa be.
-a guest win7 OS-ben DHCP-n legyen a cim lekeres, ha a fizikai routered oszt cimet DHCP-n. ha nem oszt, akkor kezzel kell beallitani az IP-ket, azonos mask-kal, es atjaronak, DNS-nek meg kell adni a router cimet.
-ha workstation-t hasznalsz erdemes megnezni a virtual network editorban, hogy a bridged halozat pontosan melyik fizikai halozati eszkozodon probal kimenni. mert elkepzelheto ha van tobb halozati kartyad, akkor auto mode-ban nem a megfelelo-re bridge-eli. itt van egy screenshot rola hogy hol ered el ezt az opciot. a kepen a "bridged to" menut kell lenyitni, ami jelenleg "automatic"-on van, ezt allisd at arra a fizikai halozati kartyara, ami a routeredhez megy.a NAT is oke ha csak net kell, de ha a VM-et egy szorasi tartomanyba akarod rakni a halozaton levo fizikai gepekkel akkor a bridged mod kell.
edit:
(#1947) cAby
ez DNS problemanak tunik. a router IP cime meg van adva DNS-nek a guest VM-ben? esetleg ezeket is megadhatod: 8.8.4.4, vagy 8.8.8.8 -
cAby
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, mert sehogy sem boldogulok a hálózat felállításával:
Csináltam egy virtuális gépet, Win7 oprendszerrel.Először a virtuális gépnél megadtam a network adaptert: Bridged
Lett is internet, de egyik indítás után már nem működött.Utánaolvasgattam, de bármit próbáltam, nem tudtam a netet beállítani.
Sajnos nem vagyok otthon ebben a témában, így csak kattintgatok az alapján amit olvasok..Valaki tudna segíteni ebben, hogy mit kellene beállítanom?
Előre is köszi!
-
Konflikt
addikt
válasz
joysefke
üzenetére
szukosen a 8GB ba 3-4 vm beleferhet a host ossel egyutt.persze ez fugg milyen guest os eket akarsz, es azokon mit fogsz csinalni. mindenesetre meg egy 8GBot beszereznek.
ami problema lesz nalad az az 5400es lemez. nagyon lassu. ha van pakolj be a gepbe 7200es lemezeket (par100GB eleg, a lenyeg a tobb tengely, a vm eket szet lehessen pakolni tobb lemezre) ha egyidoben akarsz futtatni 2-3 vmet egy 5400es disket, az iszonyat be fog lassulni. a legjobb egy ssd lenne, arra pakolhatsz annyi vmet amennyi rafer.
cpu boven ok. -
Konflikt
addikt
válasz
tototos
üzenetére
valoszinu, hogy a guestOSben a filemuveletek okoztak (sok torles, ugye ilyenkor a hely a vmdk-n akkor sem szabadul fel, ha thin disk). workstation9 ota van egy disk reclaim opcio, kikapcsolt vm-en jobbklikk manage->clean up disk. ezzel visszanyerheted a helyet. vagy vmkfstools -sal is lehez buveszkedni. ill. sVmotion szinten megoldja, de sejtem nincs otthon vsphere infrastrukturad

-
kraftxld
félisten
válasz
sunrise0318
üzenetére
Úgy fog viszonyulni a hálózatokhoz ahogy beállítod

Pontos processzor típus alapján lehet bármit is mondani.... -
kraftxld
félisten
válasz
sunrise0318
üzenetére
Megfelelő processzorral, és ESXi verzióval megoldható a dolog. [link]
-
kraftxld
félisten
válasz
sunrise0318
üzenetére
Milyen datacenterre gondolsz?

-
sunrise0318
csendes tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy vmware alá fel lehet e telepíteni datacentert és azon belül még virtuális gépeket? Hogy viszonyul hozzá a vmware? Tehát a virtualizációnak a virtualizációja lesz a datacenteren belül.
Várom válaszotokat előre is köszönöm -
A VMware-nél van valamilyen korlát oprendszer tekintetében? Egy Novell 5 is felmenne rá?
-
Visormail
addikt
Ja hogy a workstation-t érted keretprogram alatt, természetesen ott nem fog változni semmi a tools telepítésével, az a vendéggépre telepíti a drivereket hogy felismerjék a virtuális hardvereket.
Túl régiek ezek a windowsok, ha pl egy win7et virtualizálok akkor ott nem svga II lesz a vga neve a tools telepítés után hanem svga 3D, a 128MB-r lehet hogy rosszul emlékeztem az is lehet hogy hyper-vből vagy nem tudom.

-
kovy79
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Igen, én is be tudok állítani akár fullHD felbontást is (a videóadapter is svga lett), ergo "fű alatt" ad a VMware a virtualizált gépnek videómemóriát, de olyan program, aminek kellene minimum 4MB vram (pl játék), az rinyál, hogy nincs elég. Videóadapter beállításoknál látom is, hogy 64KB van...

Tehát a VMware beállít elég vram-ot, de azt nem látja a W98...
A keretprogram maga a VMware.
Virtualboxot régebben próbálgattam, de az nem volt az igazi. Akadtak/szaggattak olyan programok, amik a VirtualPC-ben egyáltalán nem. Azért ránézek újra.
-
Visormail
addikt
Nincs kéznél 98am csak egy 95sr2, azt kipróbáltam 3D-t bepipáltam. A vmware tools kiírta egy txt fájlba a telepítés végén, hogy a vga-t nem tudja automatán feltenni tallózzam be a program files-ból, miután ezt megtettem újraindítottam vmware svga lett a neve. Nem írja sehol a videóram mennyiségét az adapter tulajdonságainál, viszont a monitor típusát megváltoztattam standard svga 1600x1200-asra és akkor lehet akár ekkora felbontást is beállítani ill a 32bites színmélységet, úgyhogy szerintem adott neki normálisan.
Milyen keretprogramról beszélsz?
Egyébként ha egy bármilyen modernebb windowst virtualizálok vele és megnézem a tulajdonságokat 128MB videóramot mutat (512es a kártyám).
Virtualbox-ban lehet állítani hogy mennyit adjon neki (és a fizikai vga memóriájához mérten lehet gazdálkodni, tehát szerintem nincs köze a sima ram mérethez). -
kovy79
őstag
Köszi szépen a választ mindkettőtöknek!
Tosee, 8GB van a gépben, tehát véleményem szerint ez nem lehet akadály.
Visormail, igen, a progi felajánlotta, fel is települt, de csak a W98-ba épült be, magában a keretprogramban nem változott semmi.
Egy szerűen nem értem. Jó, meg klassz ez a VMware, de ez a nem beállítható vga kikészít. Nézegettem alternatívaként a VirtualPC-t is, ott is ugyanez van...
-
Tosee
őstag
Üdv!
Megnéztem, nálam a legújabb Vmw WS verzióba nincs lehetőség a videó-kártya memóriájának átvariálására! A 3D gyorsítást ki - be tudom kapcsolni, és ennyi!
Mennyi memória van a gépbe? Az is előfordulhat, hogy kevés, és nem tud többet megcímezni a virtuális gépnek!Véleményem szerint a képen látható program verzió a 7-es!
-
kovy79
őstag
Egy ismerősöm megkért, hogy próbáljam meg, mai neki nem sikerült.
Nos, nekem sem.
Adott egy VMware WS 9 egy db Win98-as virtuális géppel.
Hogy a búbánatban lehet állítani a videó memória mennyiségét? A .vmx-ben való átírás nem segít, az adapterbeállításoknál továbbra is 64KB memóriát mutat a Win98, ami nem elég...
Ötleteket, megoldást szívesen fogadok, mert már kikészít a gép...
Mod: lehet hüle kérdés, de ez a kép milyen programot / verziót mutat?
-
Visormail
addikt
válasz
tototos
üzenetére
Egyébként a virtuális gépen belül nézted a sajátgépben? Mert akkor szerintem nem volt bekapcsolva a rejtett fájlok mutatása.
A csökkentéshez futtass le a virtuális gépben egy ccleanert, utána állítsd le és a VMWare Playerben:
Edit virtual machine settings | Hard disk | Utilities | Compact (ugyanitt egy defragment se árt) -
tototos
addikt
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. Vmware playert használok és hozzá van egy windows xp virtuális gépem. A gépecske az idők soárn eléégé meghízott már közel 9,5 giga. Megnéztem a sajátgépben és a fizikai helyfoglalás viszont csak 4,5 giga. Az lenne a kérdésem hogy az 5 giga az minek kell a vmware-nek? Valamint nem lehetne ezt valahogy csökkenteni?
Köszi
-
joysefke
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Hali!
Ha már beleugattam a témába, kérdeznék is:
összedobnék az otthoni gépemen pár virtuális gépet bohóckodni, lássam az új cuccokat

Server 2012, MS Lync, Exchange illetve talán még vagy 2 db kliens (Win7)-Van esetleg tapasztalatod, hogy mennyi az a minimális memória mennyiség amivel ez élvezhető sebességgel futna (értsd nem tépném a hajam)? Most 8GB-m van
-Vissza kell majd a windowsban kapcsolnom a swap fájlt?
-Milyen virtualizációs szoftvert ajánlasz? (saját PC-men futna Win7-en, elvileg van még érvényes VMware Workstation licenszem is, valahol
)Előre is köszönöm
üdv
J. -
joysefke
veterán
válasz
McSzaby
üzenetére
Nem sok értelme lenne, de VMware Workstationnel támogatja az ESXi a paravirtualizációt, legalábbis 2 éve mikor próbáltam, akkor még támogatott volt:
Windows (Host) +VMware Workstation + ESXi (guest) + Win (guest-guest)+Linux (guest-guest)
Az értelmes megoldás az lenne, ha Windows vagy linux hoston virtualizálva futtatnád a másik OS-t
Egyébként ha szűk keresztmetszet van, az szinte mindig a memória mennyisége illetve a háttértár (HDD sebessége)
2GB RAM az ESXi-nek nudli. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy az ESXi V5 egyáltalán hajlandó települni 2GB RAM mellett. (2GB-t magámak az ESXi-Hyprvisornak is célszerű fenntartani)
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest