Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Itt van a leiras. Amugy msn messengerbol 98 hoz 7.0 az utolso. Zone alarm is mukodik rajta(persze regebbi). Total commander pedig legfrissebb van fent. Win amp is megy(bar en mindig a 2.95-s verziot hasznalom). Task manager is van (igaz nem olyan jo mint az "igazi"). Mar sok lesz a sajat comment.
-
-
siriq
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Csinalsz egy uj virtual gepet a vmware-ben. Kivalasztom, hogy win 98(azt irom en mit csinaltam). Beallitom A hw-t. Nem most installalok oprendszert. Majd ha mar meg van az uj gep akkor berakom a floppy image-t es bepipalom a connect on power es connect. Betoltom a win 98 iso file-t. Elinditom a gepet es a floppyrol boot. Ha ez meg van akkor elmeletileg problema mar nem lesz. Fdisk majd letrehozod a particiot. Aktivalod. Exit. Majd ujra boot es format c: /s . Ezek utan a cmd-ben E: (ez a cdrom meghajto) aztan setup.exe.
-
-
siriq
őstag
-
siriq
őstag
Egy vmware vhd image szeretnek ki irni a winimage-el rendes hdd particiora. Valamiert leakad az iras rogton az elejen. Valaki probalt mar hasonlot? Azon a particion(kulon hdd) van oprendszer de mar lementettem. Igy, barmikor kiserletezhetek vele.
-
siriq
őstag
A cegnel fizikalis gepen fut egy vmware virtualis gep. Errol irna par ember tobbet. Meg csinalnam itthon is(van 6-7 gep).
PDF-s leiras meg van. Ennel azert tobb info kellene.
-
siriq
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Nna vegre valaki. Akarok venni meg 8 giga rammot aztan kicsit belemelyedni az egeszbe. Jovoheten jon a hyper-v ha lesz idom. Azt gyorsan le is nyomom 2 nap alatt remelem. Mit tanacsolsz mit nezzek at vagy ilyesmi?
A sima vmwarenel at lehet rakni az usb-t. Probaltam. Nalam siman ment. Copy-paste is ment.
-
siriq
őstag
Igen csak neki estem a multimedia-s kepessegenek(vmware). Virtualis gep: win 2008 R2 64 bit sp1. Ami futott rajta egyidejuleg: mpc-hc 1080p mkv(1x giga), mpc-hc 720p(8.5 giga), flash 1080p video es ezek mellett a crysis 2 multiplayer demo(halozaton keresztul). Teljesen jo volt. A host pedig win 7 enterprise 64 bit. Le a kalappal a Vmware elott.
-
siriq
őstag
Hali
Nos en is kiprobaltam a Vmware-t. Nekem nagyon tetszik. Felraktam egy xp-t es egy win 2008 R2 64 Bit sp1-t. A 2008 on meg az aero-t is bekapcsoltam. Nagyon gyors ez a vmware. Mondjuk a lapom tamogatj a az IOMMU-t. Gondolom ezert olyan mintha a sajat win 7-t hasznalnam. Lassan a 2008-s Hyper-V szeretnem kiprobalni. Valaki tesztelte mar itt?
MPC-HC is kiprobaltam. Rendesen megjeleniti az mkv-s subtitle-t. A server resze csak most jon tesztelesre. Ha mar lehet kozben mozizni akkor miert ne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest