Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy nézem türelmes kollégánk a Win10-zel sincs mindig ennyire megelégedve! Most itt kihagyott 3 hónapot, de fogjuk még látni a topikban.

(#76542) futpalika
"Újból feltettem a w10-et. Két dolog, amit már majdnem el is felejtettem, meglepett. Az egyik, hogy milyen nagy az alap-helyfoglalása. A másik, hogy mennyi butaság van a programok menüjében. Most kezdhetem egyesével leszedni őket, vagy javasoltok valamiféle egyszerű tisztítóprogramot?"(#78108) futpalika
"Frissült a w10, jogtiszta 64bit, 16GB RAM, SSD, stb. Kb másfél óráig csinálta, majd fekete képerrnyő. Ezt hagytam fél óráig. Resetet nyomtam. Azt mondta javítja magát, de nem tudta. Ha nem lenne linuxom, illetve androidom ide sem tudnék írni. Tényleg 2018-ast írunk emberek?
Most ilyenkor mit kell csinálni? Telepítsem újra? Vagy van mód, hogy mégis valahogyan megjavítsa magát? Bár kedvem lenne egyáltalán nem használni."
Javaslatom az alábbi problémamentes eszköz:

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Overwatch 2
- Fejhallgatós találkozó
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest