Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

válasz Kendek #2856 üzenetére

Köszönöm, de de ez még mindig nem egyből mutatja, csak ha rákattintok egyet bal gombbal, aztán rákattintok egyet jobb gombbal, aztán rákattintok bal gombbal az Alkalmazásokra, aztán rákattintok bal gombbal a többi megjelenítésére. Másrészt nekem emellett olyan kéne, ami rendszerezve van, és nem olyan, mint a W8-as Metró menü, hanem rákattintok a menüre, kijönnek olyanok, abc sorrendben egymás alatt, pl., hogy Libre Office, és azon belül rá lehet menni a Word, vagy Calc-ra. Plusz a tárcát akkor meg lehet csinálni olyanra, amilyenre szeretném? Attól, mert nem így akarom, még nem is a legsilányabb egyszínű sávot akarom, csak olyasmit, mint ami Win7-ben van, illetve, mint amilyen akkor, amikor alkalmazom rajta ezt a témát. Az áttetszőséget lehet állítani, és be lehet állítani, hogy automatikusan előjöjjön, és ha bal oldalra teszem, akkor is rajta van az idő.Na, eddig minden Linuxban másféle volt, és mindegyikben mást tudtam beállítani. Ti biztos jobban tudjátok, hogy milyet lehet csinálni, hogy, és milyet nem. Hibák szempontjából eddig a legjobb az Ubuntu, mert még minden működik, és mivel a többi is Ubuntu alapú volt, de hibáztak benne dolgok, akkor inkább ezt alakítanám olyanra amilyenre szeretném. És megjegyeztem, köszönöm a felvilágosítást! Tálca.

[ Szerkesztve ]

ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64

Új hozzászólás Aktív témák