Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz ubyegon2 #17381 üzenetére

Már rájöttem! Korunk betegsége lehet a háttérben, a funkcionális analfabetizmus...

Sly sose mondott ilyet.

Senki nem mondta, hogy a Black nem egy tartós és erős HDD.

Senki nem mondta, hogy ha felteszed azt a kérdést, hogy szeretnék egy tartós és jó WD(! a sztorid után ez egy nagyon fontos kitétel lehetett a fél éve történt vásárlás előkészítésekor) HDD-t, mert SSD-re nincs keret, akkor ne az jönne ki végeredménynek, hogy a Black a megfelelő választás.

Azt viszont állítottuk (többen), hogy az SSD rendszernek jobb, mint akármelyik HDD, így a Black is. Sőt az SSHD is jobb, mivel pont azt a gyengeséget küszöböli ki, amiért a HDD rendszernek lassú, de szekvenciális értékei viszont nem. A WD nem gyárt, tény, de még lehet jó.

Mindent összevetve, Gyurma Úrnak volt igaza, a saját Black vásárlásod akarod igazolni, és alátámasztani sztorikkal, mindamellett, hogy engem kóstolgatsz, miközben a technológia háttér elmosódik arra hivatkozva, hogy az 1 terás SSD drága. Beszélt valaki erről?

Miközben a vita indíttatása arról szólt, hogy a Black nem a kizárólagos teteje rendszerlemeznek. Csak WD-ben az. És én mit írtam? Hogy az SS(H)D jobb, tárolásra meg ott a lassabb nagy HDD-k. Erre a válasz, hogy hülyevagyok menjek HDD topikba. Majd nemsokkal később, idézek tőled:
    "SSD mellé arra célra meg pont nem a Black, hanem a Red való, még a Red Pro is felesleges lenne!"
    Tehát mégsicsak a RED kell, mint ahogy én is javasoltam, ami miatt 2 perccel előtte még hülye voltam.
    Ja, és szintén ugyanezen poszt:
    "Én is veszek majd SSD- t a HDD mellé"
    Tehát te is az SSD + HDD híve vagy, de persze nekem van szükségem elmerülni a témában.

Szóval, egyszer magadat átlagos home usernek tekintve elhinted, hogy Black a tető ezen a téren, majd utána úgy gondolod, hogy azért kell egy SSD is, ekkor is még home user vagy? Vagy fél évre rá kinőttél a home userből?

Nem kérek rá választ, mert úgy is csak kicsinyes, pökhendi, (mesterséges?) alulműveltségtől áradó poszt jöhet ebből ki.

[ Szerkesztve ]

Tegnap még működött...

Új hozzászólás Aktív témák