Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
God Vazzeg #47192 üzenetére
Jó az átlátszó menü. Mi a téma neve? Vagy saját készítés?
-
HENE
aktív tag
válasz
Kendek #47198 üzenetére
Köszi!
Installáláskor 2 partíciót hoztam létre, egyet a rendszernek és egy home-nak . Ezek gondolom a sda1 és sda2 lennének. Na ezek nem jelennek meg a fájlkezelőben, a pendrive és külső merevlemez mellett.
Vagy alapból nem is kellene? 1 hetes sincs a linuxom. A működési filozófia tetszik, csak még szokni kell. -
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap letöltöttem a compiz programot és valamit elállítottam rajta, (asztal beállítások között) mert minden eltűnt a képernyőről (bal oldalsáv, felső értesítő sáv) csak a háttér, illetve a bal felső részen a menü maradt. Mit lehet csinálni? (Ubuntu 11.10 van fent)
Illetve a fájlkezelőben a belső merevlemez partíciói nem jelennek meg. (ez az előbbitől független) Ez normális? (pendrive, külső merevlemez igen)
Köszi a segítséget!
God Vazzeg:
Szép lett.
Mit tettél fel?
-
válasz
Mtbsrác #47188 üzenetére
Ne nagyon hagyd ext2 -n, mert az az első áramszünetnél adatvesztést eredményez (nem naplós, szinte semmi hibajavítás nincs).
@biker : Részemről a Zebra cuccokat ismerem melóhelyről, azoknak elég, ha egy karaktersorozatot kapnak a nyomtatóporton (lehet USB is, vagy háló), abban van a vezérlése, ameg az adatok is. Távolról minden megoldható vele, és így nem kell hozzá driver sem. A nyomtatóport meg windóz és Linux alatt is nyomtatóport.
-
biker
nagyúr
tudtok javasolni ubuntura vonalkód nyomtatót? vagy legalábbis olyan etikettnyomtatót,, ami nyomtat ubi alól mondjuk png-be generált vonalkódot?
a normál vonalkód nyomtatók nem mennek csak win alól -
Mtbsrác
senior tag
válasz
God Vazzeg #47186 üzenetére
Mert ext2-n van a file rendszerem.
Anno nemértettem nagyon hozzá (bár mosse) akkor erre tettem és így maradt, sztem így is hagyom a kövi gyaluig.
Kendek:
Lehet mégis a vinyóval van gebasz. Felraktam rá a linuxot test képpen majd Wine alatt a Steam kliensel akartam lehúzni a CS : S-t de kifagyott alatta nemegyszer. Sőt tök random képes fagyogatni.HTML 5-el kapcsolatban:
Opera a legfrissebb verzio amit kiadtak. Firefoxot meg a rendszert most frissíti fel a legújabbra ha minden jólmegy. Frissítés kezelő dolgozik 1000-el. -
válasz
Mtbsrác #47185 üzenetére
Teszteltem egy másolást most gyorsan ext2-es fájlrendszerre, de nem lépett fel semmilyen probléma. Őszintén szólva nem hiszem, hogy a Rendszermenttel lennének ilyen jellegű problémák, mert a leírtakat egyetlen általa indított folyamat sem okozhatja közvetlen.
A HTML5 nem olyan dolog amit úgy kell felrakni, használj modern böngészőket (Opera, Firefox, Chrome újabb verziói) aztán annyi.
-
törölt tag
lehet, hogy az igényeid nagyon magasak, vagy csak simán balszerencse. nekem most a 11.10 van fent, de szinte minden lényegesebb csomagból bétát vagy backportot használok, és soha nincs komoly probléma.
floatr: nem ajánlottam annyira, de egy próbát megérhet. nyilván nem elsődleges rendszer helyére.
-
törölt tag
én egyszer csináltam ilyet kernelfrissítés miatt, és működött. arra kell figyelni, hogy ne próbáljon meg más csomagokat frissíteni, csak ezt. bár nem biztos, hogy menni fog utána, mert lehetnek olyan függőségek, amiket a régi rendszerben nem nagyon lehet kielégíteni
esetleg megpróbálhatnál valami tesztkörnyezetben egy 12.04-et, hogy hátha azon megy, amiket szeretnél. ez is LTS, és már béta állapotban van, aminek egész stabilnak kell lennie. -
aag
őstag
válasz
#16820480 #47177 üzenetére
Köszi a választ!
A libxine lenne a lényeg ahogy látom, de nem tudom a kívánt verziókat beüzemelni a tanácsaiddal sem. Bár a harmadikat "átírod a tárolóidat valami újabb verzióra (oneiric például), nyomsz egy csomaglista frissítést, aztán csak ezt a három csomagot kijelölöd, frissíted, és utána visszaírod a tárolókat eredetire" Még nem volt bátorságom kipróbálni. (Legutóbb mikor ezt csináltam, még a grafikus környezet is megsemmisült valamiért.)
-
törölt tag
kaffein-hez van két ppa is: [link], [link]
innen tudod frissíteni, de itt a másik két csomag nincs fent.
másik megoldás, hogy getdeb-ről leszeded őket, meg egyesével a függőségeiket is, ha vannak, majd telepíted.
harmadik, hogy átírod a tárolóidat valami újabb verzióra (oneiric például), nyomsz egy csomaglista frissítést, aztán csak ezt a három csomagot kijelölöd, frissíted, és utána visszaírod a tárolókat eredetire.
előtte rendszermentés természetesen! -
aag
őstag
Sziasztok!
Végre kaptam egy biztató beírást a problémámra, de úgy tűnik nem tudom alkalmazni, mert a 10.04-et használom és ebban ezek a verziószámú program-változatok jelenleg nem érhetők el. Vagy mégis? Van valami megoldás? Ha tudtok, légyszíves segítsetek!
-
amdk7
aktív tag
válasz
God Vazzeg #47173 üzenetére
Ahol a panel lenne, ott jobbklikkel kattintva, csak a szokásos asztal menü jön fel.
De nem vesződöm vele, sok ez ennek a gépnek.
Este megy rá valami "light" linux. -
God Vazzeg
veterán
-
-
amdk7
aktív tag
válasz
God Vazzeg #47170 üzenetére
alt+f2 -nél beírtam azt amit mondtál, de semmi.
Átléptem másik felületre, de úgy sem oldódott meg a probléma.Az alt+f1 -et csak arra írtam, hogy azzal legördül a menü stb., de maga a panel akkor is "láthatatlan".
Lehet holnap lecserélem a fent említett linuxok egyikére... csak nekem is fura volt, hogy így megadta magát a panel. :s -
-
amdk7
aktív tag
válasz
God Vazzeg #47167 üzenetére
alt+F1 -re legördül a menü a semmiből.
A penel nem akar látszódni.
Eddig ezen a gépen Win volt, szóval első, szüz telepités. -
amdk7
aktív tag
Sziasztok,
Most telepitettem Ubuntu 10.04-et dell gx150-es asztali gépre.
Csak letöltő gép lenne....A probléma ott van, hogy bekapcsolom és betöltődik a linux, de az asztalon nincs startmenü.
Csak mint felhasználó hasznlom a gépet, de ilyennel még nem találkoztam.
Hogyan lehetne előcsalni az inditó sávot?
(alulról is hiányzik az a sév, amelyiken az ablakokat mutatja)Köszönöm a válaszokat.
-
Mtbsrác
senior tag
Azonos eszközön van a partíció, amire mentesz, mint a rendszer?
Ha másik einyón van, akkor lehet, hogy döglődik a winyó. Tényleg tesztelni kéne, hogy más esetben is behal-e.Sajnos pont ott száll el, hogy másik vinyóra/partícióra akarom átmásolni a komplett rendszert.
Igaz nem visszaállítási pontot kérek hanem rendszermásolást vagy micsodát. Viszont kénytelen vagyok másik vinyóra tenni mert amin van a rendszer azt nemfogom megbolygatni. (megjártam már miatta) A rendszermentbe kiválasztom hogy hova tegye sdb(valamennyi) értelemszerűen és hogy formázza ext2-re. Majd kis másolás 1-2percig utána síri csend. Vinyó tesztelve 3 különböző nagyméretü file-t másoltam rá összevissza terheléstesztnek de hibátlan volt. -
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Ubi dobott egy ilyen hibát bejelentkezéskor és nem tudok továbblépni, félek odavész minden adatom
Could not connect to session bus://bin/dbus-launch-terminated abormally withoud any error message
Hogyan tudnám helyrehozni ezt az egészet?
(Ubi windowson belül van telepítve)
-
PuMbA
titán
válasz
leslieke #47157 üzenetére
Hát nincs
Tegnap akartam egy gépre rakni 12.04-et, de a wifi nem bírt csatlakozni ( egy kernel error volt a syslogba mindig). Utánakerestem és hát bugos még az új kernel, szóval sehogy se bírtam megcsinálni. Utána 10.04.4 fel és minden ment egyből
God Vazzeg: Én is láttam ilyet, hogy már bejelentkezni nem tudok a mert beszarik a belépésnél meg elcsúszik a kép. Reménykedni lehet még, mert csomó fontos bugot majd akkor javítanak/teszik közzé a javítását, ha közeledik a kiadás ideje. Én biztos nem rakom fel majd csak ha a 10.04 támogatása lejár. Addigra tuti stabil lesz
-
God Vazzeg
veterán
Ubi 12.04 beta1: felraktam virualboxba, olyan lassú mint a tetű, igaz 1 magot és 2GB ramot kapott csak, nadehát...
Tele hibával, egyfolytában crashel, küldözgetni akarja a hibajelentéseket, de azt se tudja, csak megy a folyamatcsík
Felraktam penre, tesztgépbe be, live rendszer első kattintásra befagyott, numlock led vibrál, nem reagál semmire. Azt hiszem ez még vagy nagyon beta, vagy fos lesz az egész..
-
mAtech
aktív tag
válasz
God Vazzeg #47149 üzenetére
Köszi.
Hosszú...Maradok inkább a 8.04-es Ubuntunál. Azon már kiismerem magam.
-
hati
addikt
válasz
God Vazzeg #47116 üzenetére
11.10-hez lesz 3.2-es kernel, vagy az már csak a 12.xx-ben jelenik meg?
-
szoke12
őstag
hi!
megpróbáltam "írógépet" csinálni a nyomtatómból.
cat > lp0 -val
de a sorok el vannak csúszva, mintha tabulátort nyomtam volna mind elején. az első sor még ok. a második 1 centivel beljebb , a 2. 2-vel, és így tovább. hogy lehet jól beállítani? -
-
God Vazzeg
veterán
válasz
mAtech #47147 üzenetére
Bemész synapticba, rákeresel: samba. Nézd meg mit ír ki, ha telepítve van, jelöld ki újratelepítésre. Ha megvagy vele, a végén az adminisztráció menü alatt megtalálod a samba grafikus beállítóját. Ez annyira egyértelmű innen hogy nem akarok magyarázni, de ha nem megy, szólj, és leírom mit hova kell állítani
-
-
-
válasz
Mtbsrác #47143 üzenetére
Csak meg kell nyomnod az Új visszaállítási pont készítése gombot. Az egészen biztos, hogy a használt partíció elérhetetlenné válásáról közvetlen nem a Rendszerment tehet, ott valami más bibi lesz. Próbáld meg másik merevlemezre készíteni, meg esetleg teszteld le hasonló intenzitású írási művelettel bombázva az adott partíciót, hogy akkor is elszáll-e.
-
ViZion
félisten
válasz
ViZion #47142 üzenetére
Nah, kiderült...
Realtek® 8111E , 1 x Gigabit LAN vezérlő van az új deszkámon. Egy ideig van net, majd random eldobja, még a routert sem érem el. kanóc, router rendben van, win alatt nem jelentkezik a probléma. wattafak. kereshetek drivert, vagy várok vmi frissítést... OMFGUpdate: 2.4 és 2.6 kernelhez van driver... remélem frissebbel is működik.
-
Mtbsrác
senior tag
A rendszermentet hogy is kell pontosan használni hogy teljes mentést csináljak az élő rendszeremről?
Próbáltam én már mindenhogy de sehogysem jön össze a szitu. Kb 2-3percig hallani hogy dolgozik a vinyó és utána síri csend, majd az a partíció amire másolná a dolgot egyszerűen elérhetetlen, és persze restart segít csak a dolgon. Hagytam én már órákat is magára az eredmény ugyanaz. Legfrissebb Rment van feltáve rá.Nemtom miért nemműködik.
Vagy hogy is kell használni pontosan? -
ViZion
félisten
válasz
God Vazzeg #47140 üzenetére
Igen, ez még csak a Lite verzió, a gyenge gépekre... Nekünk a Core veerzió kell majd, pár hét múlva.
Linux Mint sem akarja a packages.medibuntu.org helyet elérni... próbáltam másik szervert, ott sem. Lubuntu is ezen nyavajgott, de ott terminálból ment, itt nem akarja...
Másnál is van ilyen? -
God Vazzeg
veterán
válasz
ViZion #47136 üzenetére
Felraktam penre, lxde felületet kapott, és mocskos gyors!
Win kinézetek nincsenek már benne, gyakorlatilag az alap lxde van benne kis csicsával.. Fájlkezelő a pcmanfm lett, nincs nautilus! Gondoom ha fel akarod rakni, a fele gnome függőséget magával rántja, szóval felejtős
Kernel 3.0.0.16 - generic
-
rybank
senior tag
Na szóval! 64 bit-en. Google Chrome alá, telepíteni kell az Adobe Flash Player-t. Kézzel. Oszt jó.
(#47138) Thusor - Sosem kellett foglalkoznom ezzel. Az energiagazdálkodás működik magától. Laptopom esetében ez azt jelenti, hogy az üzemidő nem kisebb, mint Windows-nál. Hogy ez így legyen aktiváld a driver-t a jockey-gtk-ban.
Ha még szeretnéd kitolni: Jupiter Ubuntu indicator. -
ViZion
félisten
Zorin OS 6 Lite RC később jön komolyabb válétozat is... nah, mégiscsak de
-
szoke12
őstag
Használ(t) vki Ubi 10.10 32Bit-en Google SketchUp-ot?
-
válasz
lakatosturbo #47130 üzenetére
Szerintem bekavar.
-
törölt tag
válasz
lakatosturbo #47130 üzenetére
csak a vicc kedveert probald ki virtualbox-ban inditani a vmware-t
-
lakatosturbo
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Vmware-be futtatok egy ubuntu 11.04-et és fel szerettem volna tenni azon belül egy is egy vmware-t csak kiváncsiságból.
Szépen feltelepült terminálból de amikor elindítom a programot ez a hibaüzenet fogad:
[link]
[link]Most az lenne kérdésem, hogy gondolom bekarvarhat a vmware a vmware-ben efektus.
Vagy ez a hiba független tőle? -
törölt tag
tud valaki segíteni?
a "last" parancsnál miért csak a márc 2.-ig visszamenőleg van feltüntetve a ki-bejelentkezés??? régebbre hogyan ? -
ViZion
félisten
válasz
God Vazzeg #47126 üzenetére
... elméletileg. Korábbi kernel frissíytéseimből tanultam. Frissít egy halom csomagot is, és utána már választhatom én a régi kernelt... Ezért is mentek inkább. Ugye van az a mondás, hogy két féle PC user van: az egyik, akinek van mentése, a másik idióta
Igazából nem a reinstall miatt, mert az megvan hamar, hanem mobilnetem van, és újrarakni + frissíteni. újra letölteni a kedvenc progijaimat az sok azért.Jah, amúgy: Mandriva. Kipróbálom. Külföldi fórumokban olvastam, h igazi kezesbárány. Szinte semmit nem tudok róla, de ez nem tarthat vissza
Valaki ismeri/véleményezné esetleg?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
ViZion #47125 üzenetére
Rendszerment.. 3 perc alatt van mentésed, bár nem gyalulja át a rendszered egy kernel fordítás, nem kell tőle félned. Ha pánik van, akkor indításkor nyomod a shift-et, és menüből kiválasztod a régi kerneled és bebootolsz azzal
Bahh bazze tiszta úgy írok mintha értenék hozzá, pedig pár hete nyúzom csak az ubit
De gyorsan tanulok
(Meg vannak itt koponyák, akiktől lehet kérdezni
)
-
ViZion
félisten
válasz
God Vazzeg #47124 üzenetére
Köszi! Este dolgozom, de vmikor nekilátok, csak előbb csinálok egy klónt a partíciókról
-
God Vazzeg
veterán
válasz
ViZion #47123 üzenetére
make menuconfig vagy make oldconfig (előbbi menüben adja ki a beállításokat, a /boot -ból kiszedheted a jelenlegi config fájlod, és bele is lehet tölteni, akkor tuti nem lesz kimaradt modul, utóbbi pedig elvileg menü nélkül felhasználja a jelenlegi config fájlt. make xconfig is van, itt graf felületen tudsz válogatni a beállítások közt.) Ezt olvasd el: [link]
Köszi srácok a dícséretet, öröm használni a picikémet
-
ViZion
félisten
válasz
God Vazzeg #47116 üzenetére
Ezt csináltam, letöltöttem, és install. Compile-t kihagytam, lehet az a baj. Majd keresek róla leírást, azt' nekiesek. Asztalod nagyon frankó, jó az az ikontéma is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
God Vazzeg #47118 üzenetére
Nem rossz, nem rossz!
-
-
vilmaboy
őstag
Asus F3sc laptop... van esély beindítani az ujlenyomatolvasóját és használatra bírni? Egyáltalán van ilyesmi a linuxban, h ujlenyomatos beléptetés???
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
ViZion #47115 üzenetére
Kritizálni nem tudlak, mert tejesen egyetértek veled .Mármint abban amit ismerek .
nálam ez van fent és nagyon bejön a Gnome3 .LISA
Utána meg kipofozom... és azt az ősöreg Firefox lecserélésével kezdem." Ezzel kezdtem én is.
..persze, hogy előrébb van , mert az alapja ubuntu "legújabb "kiadása
Nálam bejövős a cuccos
-
God Vazzeg
veterán
válasz
ViZion #47115 üzenetére
Kernelt simán alá tudsz rakni szerintem, natty backportot keress, 11.04-en alapul a zorin, ha jól emlékszem. Innen tudsz letölteni leforgatottat, de én a helyedben fordítanék egyet magamnak, én is lepörgettem egy 3.2-est ha jól emlékszem, működött is, csak nekem az ati kártya miatt nem ment a 3D gyorsítás vele, így visszaraktam a 2.6.32.38-at, ezzel a legsatbilabb nekem a 10.04. Mondjuk az újabb kernellel meg nagyon gyors volt, érezhetően gyorsabban működött minden, érdemes vele játszadozni
Ha úgy döntesz lefordítasz magadnak egyet, akkor ezt olvasd el
Kernel.org-ról lekapod a 3.3 rc6-ot és mehet is fel fordítás után
(Én inkább a 3.2.9-et raknám a helyedben, az a stabil változat
-> [link] )
-
ViZion
félisten
válasz
God Vazzeg #47113 üzenetére
na, látom Te is ott tartasz, mint én
Zorin, Mint 12 Gnome, esetleg Lubuntu? pénzfeldobás lesz ebből.
Zorin:
+ compiz out of the box, a régi szép 10.10 időket juttatja eszembe. A skin win-szerű, mivel nem csak én használom így könnyebb a helyzet. ATI VGA, flash, meg minden megy frankón. Szoftverbolt 1:1-ben ubuntu. Rengeteg beállítási lehetőség, átlátható, stb.
— nem 3.* kernel, dist-upgrade "hivatalosan" csak backup, reinstall, mentés visszatöltés kombóval működik, ami több idő -bár neten van aki 3.2 kernellel tolja, és nincs hiba, de hiszem ha műxik. További negatívum a gagyi "startmenü" ikon, és az indicator applet nem lesz transzparens, de ezek apróságok. Amibe belefutottam, arra a zorin fórumon már volt megoldás.
Ha lesz frissítés, amihez nem kell ennyit nyűglődni, és javítják az ilyen-olyan bugokat, akkor az egyik legegyszerűbben testreszabható, és leglátványosabb linux lehet.Lubuntu:
egyszerű, gyors, majdnem szép is, de ehhez hegesztgetni kell. Mivel főleg Gnome progikat használtam, így már a fél Ubuntut letöltöttem alá3.akárhanyas kernelje van, biztos jó
Pár progit raktam csak fel, beállítások rendben vannak, viszont a szoftverbolt meg sem közelíti az Ubuntuét -nem tudom miért. Leírások nem jelennek meg, lassú is, pedig az Ubié se gyors.Mint 12 Gnome:
Gnome Shell bejövős volt eddig is. Itt kicsit fura, hogy akárhova mozdítom az egeret valami menü, panel vagy bizbasz felugrikMég csak tegnap néztem LiveUSB-vel, de sztem Lubuntu helyére felrakom, ennyi csicsa kell.
Utána meg kipofozom... és azt az ősöreg Firefox lecserélésével kezdem. Ilyen gagyi FF-et rárakni... ezek betegek. Jó az ikon téma, érthető minden, beállítások nagy része Ubuntuból ismerős. friss kernel, jönnek majd frissítések, van support, fórum, stb. Nem véletlenül előzi meg az Ubuntut jó ideje, Space Markék félhetnek tőle
.
Ez a véleményem, lehet kiegészíteni, kritizálni, de nekem kb. ez jött le eddig.
-
törölt tag
Üdv!
Erősítsétek meg, ha másnál is előfordul:
a (sok lappal) nyitott FF 10.0.2 memóriahasználata igen érdekes. Előbb felment 1,5GB-ra, most meg folyamatosan töltődik kb. 750-950MB közöttig, majd visszaesik 530-ra, és kezdődik újra.
Pár perce volt egy összeomlás. Szerintem utána lett ez. -
God Vazzeg
veterán
válasz
mrskatejoe #47112 üzenetére
Értem
Mint 12 gnome-ot használ valaki? Tetszik ez a cinnamon, meg a mate..
Áhh franc se tudja máá
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
God Vazzeg #47111 üzenetére
Chromium, nálam ez van.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
mrskatejoe #47110 üzenetére
Google chrome, vagy chromium? Mert nem mindegy
Nekem a google chrome nem megy, pedig ubi 10.04-re és zorin-ra is elsőre feltelepült
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
God Vazzeg #47098 üzenetére
Hali
Nálam ilyen probléma nem jelentkezett. A szoftver kezelőben kerestem rá. Csak a sima "chromium-browser"-t szedtem le.
Elképzelhető , hogy valami aláírási hiba lehet.Próbálj rákeresni úgy ahogy írtam
ja és rögtön fel is tettem mellé a flash player plugin 11-et.
-
-
vilmaboy
őstag
Hali!
Akadt egy problémám... Adott egy memóriakártya, amire a win7 alatt a chkdsk azt mondja néha, h raw néha pedig, hogy Fat filerendszere van
Nade a filerendszerek már csak ilyenek mint tudjuk
szóval... Maradjunk abban, h Fat van rajt... ubuntu lemezkezelő megvizsgálja és nyilatkozza is, hogy sérült a filerendszer (vagy valami hasonlót) ami valóban jogos is, mivel nem tudom leszedni a file-ok kb 60%-át róla... Linux alatt milyen eszköz áll rendelkezésemre a filerendszer hibáinak javítására, majd a hibás részek kizárására?
Win alatt simán a sérült részueket vissza tudom állítani, kinyerem az adatokat, majd format stb... linux alatt ez hogy megy?
-
törölt tag
válasz
God Vazzeg #47086 üzenetére
nekem az nem teccik a moonlight-al kapcsolatban , hogy mikor telepíteném a kiegészítőt, engedélyt kér hogy a gépen lévő összes adathoz hozzáférjen...
nos azért ennyire nem fontos az rtl klub.
-
rybank
senior tag
A google chrome-om a szokásos flash helyett valamilyen gnash-al játsza a flash-t. Hova tűnt az Adobe Flah Player? 11.10 Gnome Shell Remix.
-
ViZion
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #47103 üzenetére
Köszi!
Amit eddig Ubuntus repoból felraktam, azzal mindenhol baj volt... apró program crash-ok, flash bekakkantott, ilyesmi. Ez volt a korábbi Ubuntum baja is, most kipróbáltam másikon, és ott is ez van. Korábbi kernellel sem gyógyult meg, valamit tutira átírt.
Eddig csak nyomtató drivert fordítottam, kernelt nemazt meghagyom a profiknak...
Jah, és melyik tekinthető stabilnak? 3.3 rc6 nem jött be
-
eternam
tag
válasz
Thusor #47088 üzenetére
A wine-n is megy a legújabb firefox (meg az opera), amin fut a silverlight (meg a flash és a vlc plugin és az összes add-on amit telepítesz a hivatalos oldalról). ezért tökfölösleges virtuális gépet használni. Egy tanács, amit lehet ezzel kapcsolatban a winetricks-el rakjatok fel.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest