Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
leslieke
üzenetére
Hát nincs
Tegnap akartam egy gépre rakni 12.04-et, de a wifi nem bírt csatlakozni ( egy kernel error volt a syslogba mindig). Utánakerestem és hát bugos még az új kernel, szóval sehogy se bírtam megcsinálni. Utána 10.04.4 fel és minden ment egyből 
God Vazzeg: Én is láttam ilyet, hogy már bejelentkezni nem tudok a mert beszarik a belépésnél meg elcsúszik a kép. Reménykedni lehet még, mert csomó fontos bugot majd akkor javítanak/teszik közzé a javítását, ha közeledik a kiadás ideje. Én biztos nem rakom fel majd csak ha a 10.04 támogatása lejár. Addigra tuti stabil lesz

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tegnap akartam egy gépre rakni 12.04-et, de a wifi nem bírt csatlakozni ( egy kernel error volt a syslogba mindig). Utánakerestem és hát bugos még az új kernel, szóval sehogy se bírtam megcsinálni. Utána 10.04.4 fel és minden ment egyből