Hirdetés
- Senki sem töröl ennél jobban
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
leslieke
üzenetére
Az átlátszó menüt gnome-tweak alatt tudod megadni, ez hozzáad a compizhoz az átlátszóság alatt egy sort, ez alapból 90 értéken van, ezt finomítottam kevesebbre, hogy ilyen lágyan legyen átlátszó. Az alsó panel is compizzal van halványítva, illetve beállításaiban homogén színnek egyfajta szürke-barna árnyalat van megadva, és ennek az átlátszósága van kb 30% körül, így kaptam meg a jelenlegi állást. Felső panel szintúgy. Az összes menü, tipp, stb ilyen finoman átlátszik most, illetve "lebeg" is, ami szintén a tweak alatt beállítható. Felül a cairo dock van, saját témájával.. A háttérképet úgy loptam

Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Mesterséges intelligencia topik
- Építő/felújító topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Senki sem töröl ennél jobban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- iPhone 12 mini emelt kapacitású 2460mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest